Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
05 ago 2004
Per tercer any consecutiu, des de Rescat organitzem una manifestació a Barcelona en motiu de l'11 de setembre per la llibertat dels i les preses polítiques.
11 setembre 2004 internet.jpg
La repressió no podrà aturar la lluita, ni les seves presons podran silenciar els companys i companyes empresonades.
Difón la convocatòria i els cartells!
Manifestació 11 de setembre.
Rambla del Born. barcelona
13.30 hores (després dels actes polítics del fossar)

Rescat, col·lectiu de suport a presos i preses polítiques
info ARROBA rescat.org / www.rescat.org

This work is in the public domain

Comentaris

Pregunta a Maulets
06 ago 2004
Sense ànim de provocar, vull preguntar a Maulets si tornaran a fer una botifarrada a la mateixa hora i lloc de la mani, com l'any passat.

Si és així, voldria saber si em donen el mateix permís per fer una botifarrada amb els amics quan sigui algun represaliat de Maulets a qui tanquin.

Salut!

---
aclariment: aquest post és només una crítica constructiva sense ànim de buscar brega. Si algun troll, anarcoespanyol, etc... fa algun comentari fora de lloc, no el contesteu.
Re: manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
10 set 2004
Si, aviam si algún dia lluiten per altre cosa que no sigui per ells mateixos.I aquest 11-s aviam si deixen les seves banderes de colors tropicals amb estelada encerclada a caseta.I els d'endavant es podrien solidaritzar també, i no portar aquell estel batasunenco a les manis.Si no per mi, feu per Catalunya. Llibertat Zigor, Diego, Laura, Lola,Juanra!
Re: manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
12 set 2004
Aquest any els Maulets han tornat a fer el mateix amb la seva butifarrada.. sense ofendre a ningú, però l'any que ve que es fotin les botiffares pel cul
Re: manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
15 set 2004
Presos polítics catalans?

Des de l'any 94 no recordo que n'hi hagi cap, almenys tenint en compte la definició feta per TL. El que si que hi ha es "sonats" que desdibuixen la lluita per la indepència i el socialisme del nostre poble, intentant equiparar la opció personal dels seus "col·legues" amb la opció colectiva que va representar la lluita armada de TL.

Que no us colin gat per llebre.

Des d'aquí la meva solidaritat amb els presos polítics vascos: Diego, Zigor, Laura, Lola, ...
PD: Per que "son" presos polítics catalans aquests i no en Brotons, la Isabel, ....
Re: manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
21 set 2004
Que presos ni que pollas, eso ya no se lleva, si están en la carcel es porque algo malo han hecho y no es hablar en contra del autoristarismo. Lo que pasa que no quereis reconocer que sois delincuentes comunes y que robais pa comprar droga jajaja
Re: manifestació pels presos polítics l'11 de setembre a Barcelona. Rescat
07 set 2005
per tots aquells k no tinguin massa mes a fer k deskualificar les organitzacions independentistes i socialistes dels PPCC només diré k ja es poden kdar a kasa... ,k no fa falta k "escupin" els seus pensaments kompletament ignorants i demostrants de ke ben poca cosa heu llegit o heu sentit a parlar sobre l'EI.. gracies nem de dnar a organitzacions com endavant..., gracies per no perdre la coherencia, per continuar la lluita i per posar collons alla on altres hi posen la cartera..., abans de deskualificar seria bo llegir 4 coses..., pel k fa a la mani de rescat per suposat k shi ha de ser... amb estalades rjes..i si es necessari o ho creuen pertinent: amb estels d'endavant o estalades de maulets.. al cap i a la fi son simbols k representen l'EI una EI ke troba a faltar els seus presos... ki no estigui d'acord amb akestes idees tmpok kal k es presenti a la mani... visca la terra!.. fins a la victòria sempre, fins a la victòria sempre i fins a la victòria sempre!!
Sindicat Terrassa