Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Agressions feixistes a Osona
05 ago 2004
Dissabte 31 de Juliol, grup de joves feixistes rebenten la festa major de Tona i agredeixen als assistents
Els darrers anys hem anat veient com a la nostra comarca, les agressions violentes per part de grups feixistes vinculats a partits polítics racistes i propers al Nazisme, han anat augmentant. I per si per si és poc, aquests partits han aconseguit implantar-se a diferents ajuntaments Osonencs, com els de Vic i Manlleu.

És per això que denunciem l’existència de grups minoritaris de joves marginats a nivell dels pobles respectius, que actuen violentament, agredint a gent i col·lectius, per intentar de satisfer amb aquestes practiques la incomoditat que senten aquests joves en aquest sistema en què vivim tan individualista, competitiu i buit de valors humans que és la política de mercat neoliberal. Per tal de remeiar el sentiment de solitud i aïllament que la vida en aquest paradís material provoca, aquests joves reaccionen formant grups reduïts amb d’altres joves que com ells entren en una dinàmica de tancar-se, fomentant un profund sentiment de grup (per evitar sentir-se marginats o incompresos) i degut al seu aïllament arriben a adquirir un sentiment-anhel de superioritat envers la resta de la societat. En sentir-se incompresos i també pel simple fet de reafirmar-se en aquest sentiment de superioritat, reaccionen amb l’exercici de la violència sistemàtica, com una finalitat en ella mateixa. Així el grup s’autoalimenta d’enganys i odi que dirigeixen cap als qui consideren els seus enemics, generalment més febles per la desigualtat de condicions.
Aquests grups estan formats per nois molt joves, buits d’ideologia i sense massa capacitat de raonament, els quals són manipulats per membres de l’extrema dreta i l’espanyolisme més ranci. Així elements polititzats condueixen aquesta violència cap als seus interessos, atacant “per la llei del més fort� als seus enemics: immigrants, homosexuals, gent d’esquerres, anarquistes, i a les independentistes i socialistes.

Exemples clars d’aquest problema proper i que ens afecta a tots són els casos ocorreguts darrerament com són: les persecucions i apallissaments de membres del Casal Independentista Boira Baixa durant tot l’any a Manlleu, l’intent de tancar el Puntàs per part de neonazis a Sant Hipòlit, l’intent de cremar el Casal Independentista Manel Viusà de Vic, l’intent de rebentar una manifestació de l’Esquerra Independentista a Manlleu, o els apallissaments de joves durant les festes de Tona de l’any passat i les de Sant Julià d’aquest any, i malauradament d’altres més...

L’últim episodi d’aquesta sèrie d’atacs violents és el cas de la festa major de Tona d’enguany, quan durant el transcurs del concert del passat dissabte 30, uns 25 neonazis van irrompre armats amb barrots de ferro i punys americans. El concert estava a les seves acaballes i els joves allà reunits no feien més que disfrutar de la festa, quan es varen veure assaltats per aquest grup organitzat que havia aparegut a altes hores armats i buscant brega. Com a resultat 3 joves van haver de ser traslladats a l’hospital amb diverses fractures i hematomes.
Durant el transcurs dels fets va quedar reflectida la passivitat dels diversos cossos policials presents, municipals i mossos d’esquadra, ja que van deixar marxar impunement als agressors tot i la gravetat dels fets.

Com a resposta a l’agressió hi ha diverses denuncies, les dels joves agredits i les de les entitats organitzadores de la festa major, però lluny d’això, creiem que la solució vindria de la implicació de tothom i en concret dels ajuntaments de la nostra comarca en dur a terme polítiques juvenils necessàries en educació, activitats recreatives i de lleure, esportives, culturals, tallers formatius, lúdiques i festives, en definitiva per a que el jovent se senti part integrant del seu poble i respecti als seus conciutadans i s’eviti l’existència d’aquests grups.
A part, també es vol denunciar públicament al feixisme i les conseqüències que aquest provoca mitjançant una concentració a la Plaça Major de Tona el proper dissabte 7 d’agost a les 6 de la tarda, on es convoca a tothom a mostrar el seu rebuig a les agressions feixistes i així com a solidaritzar-se amb els agredits.

No ens deixem trepitjar pel feixisme! Si no ets tu, qui? Si no és ara, quan?
Cap agressió sense resposta!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressions feixistes a Osona
05 ago 2004
No hi ha dubte que és un dels comunicats més complets i treballats dels que corren pel moviment. fELICITATS!

Anti-racistes Sempre!

L'Hamsa Viu!!!!!
Re: Agressions feixistes a Osona
05 ago 2004
Quant algú prendrà alguna postura valenta?
Fins quant haurem de veure aquests subnormals cagar-se a la boca de tots?
Quants més haurem de rebre les osties per culpa d'una policia que no fot res?

Catalunya Antifeixista!
Re: Agressions feixistes a Osona
05 ago 2004
Ese que se identifica como "hasta los cojones" - si es que se los encuentra - y que aboga por una postura valiente, no se porqué me huele a que su valentía no pasa de ir con la cara tapada destrozando lo que se le presenta a mano. De ahí mis dudas a que se encuentre esos atributos que son propios de hombres, no de medias mierdas escudadas en el anonimato.
Indudablemente, estoy por la Cataluña antifascista y para ello se hace necesario que desaperezcáis de la capa de la tierra gentuza como vosotros. Lástima no haber llegado a tiempo con el lanzamiento de la nave Amazonas.
Re: Agressions feixistes a Osona
05 ago 2004
Cállate ya Charly!
Re: Agressions feixistes a Osona
06 ago 2004
amic gorka, jo vaig pel carrer acollonit, doncs he rebut pallisses, insults i cartes anònimes a casa pel fet de tenir la pell d'un color diferent, evidentment que no tinc collons de fer res més que amagar-me i plantejar-me si realment val la pena viure en aquest planeta envoltat de gent egoïsta que no veu més enlla de la seva simbologia nazi. Jo se que només hi puc perdre la vida, ells, de moment no hi tenen res a perdre, ni tan sols tenen possibilitats d'anar a la pressó.
És patètic
Re: Agressions feixistes a Osona
06 ago 2004
Prou d'impunitat cap a grups feixistes...
Policia complice d'aquests grups!!

Poble ARMAT poble RESPECTAT!!!
Re: Agressions feixistes a Osona
06 ago 2004
El de los cojones, mas que patético me parece demagójico, catastrofista y, lo que es peor, embustero.
Si tienes problemas reales con el color de tu piel - ni me creo las pálizas, ni los insultos ni los anónimos - ya los sabes: te aplicas la terapia de ese follador de menores que triunfaba cantando y, por desgracia, continúa triunfando con los royalties de sus canciones.
Quien si resulta patético es ese de los puntos suspensivos. ¿A quien quieres armar, imbécil?.
Dado que no ha habido tiempo para embarcarte en la nave Amazonas, intenta meterte un misil por el culo que, aparte de placer, igual te permite alcanzarla y montarte en marcha. Al menos te perderemos de vista durante unos años y dejaremos de leer hijoputeces de un descerebrado.
Re: Agressions feixistes a Osona
06 ago 2004
acuestate, penoso, anda...
Re: Agressions feixistes a Osona
06 ago 2004
nazis fills de puta!!!!!! pillareu!!!!!!!
MORT AL NAZISME!!!!!!!!!!!!!!
OSONA ANTIFEIXISTA!!!!!!!!!
Re: Agressions feixistes a Osona
07 ago 2004
estimat gorka, que tu et creguis capaç de jutjar el que jo escric qüestionant-ne la certesa, ho trobo molt bé, no hi veig cap inconvenient, tots som lliures de dir i pensar el que ens sembli, però crec que en la teva manera d'expressar-te hi ha connotacions d'una persona que no sap exactament que vol dir respectar la gent, jo no vull ser abanderat de cap norma ni teoria en aquest forum, soc tan imperfecte com qualsevol, però si que crec que hi ha un mínim que permet fer que el diàleg sigui ric o pobre. En el teu cas gorka, jo ja no penso contestar cap més resposta de les que vas donant amb aquest to tant miserable, el diàleg només es pot aconseguir facilitant-lo i sense tirar pedres. En el fons, el que tu plantejes en aquest debat és una de les fonts que provoquen tot aquest desajust en el que actualment ens estem trobant, on la policia no sap quin paper ha fer-hi segurament per que sou els mateixos, nosaltres ens anem insultant mutuament i els polítics prefereixen parlar d'altres temes que no aquest. És evident que totes les persones que actuen com tu Gorka, heu de poguer expressar tot el que penseu i desitjeu, però sense impossar ni agredir a ningú, i si no ho sabeu fer, és evident que l'únic que busqueu és caure algun dia en un forat on us hi podrireu de fàstig.
Re: Agressions feixistes a Osona
07 ago 2004
hola me gustaria saber si a través de esta pagina puedo contactar con chicas para tener relaciones esporadicas.
gracias y VIVA LA HAMSA!!!!
Re: Agressions feixistes a Osona
08 ago 2004
Aunque hayas dicho que no vas a contestarme, indudablemente, no me voy a quedar sin decir la última palabra o, mejor, las dos últimas palabras:
1.- Ahórrate lo de estimat pues, en cualquier caso, se trata de una estimacio no compartida.
2.- No van a ser tus moralinas, mas propias de un primer curso en el seminario y totalmente contradictorias en algunos de sus puntos, de las que yo también estoy hasta los cojones, las que me van a hacer cambiar el punto de vista.
Ah, había dicho dos pero me queda una tercera, lo de miserable mejor te lo tragas.
Para el que busca contactos esporádicos con chicas en esta página, mejor las busque en las páginas de relax de los periódicos dado que, en definitava, son las mismas.
Gorka ¿que haces aquí?
08 ago 2004
¿No decias que quien creo esta web era inmaduro, como diciendo que venir aqui es eso?¿No estaras enganchado?¿No sera que no tienes nada mejor que hacer en la vida que insultar al personal y mostrar que no tienes dos dedos de cabeza?
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/109255/index.php

Va contesta que me da mucha risa XDDDDDD
Re: Agressions feixistes a Osona
09 ago 2004
Date por contestado en otro de esos diálogos panfletarios que os inventáis y en el que la respuesta creo que era lo suficientemente clara y directa.
En cuanto a los dos dedos de cabeza, ¿cuando te miras al espejo, no te acuerdas de los jíbaros?. No, perdón, tu nula inteligencia te permite conocer de que estoy hablando.
Podría decir que, en algo, coincidimos y es en que yo me divierto un montón sin estar enganchado pero, ni eso, pues como la sinceridad la tienes en el culo cuando lo abres al resto de cofrades, tu pretendida risa no es mas que el sentimiento de una impotente rabieta.
Aupa Gorrking, Aupa Gorrrrrking, Aupa Gorrrrrrrrking
10 ago 2004
Con tan poco cerebro y sin nada que decirrrrrrrr
Aupa Gorrrking, Aupa Gorrrrking
Caca Pedo Culo y sin argumentos para debatirrrrrr
Aupa Gorrrking, Aupa Gorrrking
Te la meto por el culo es lo mas brillante que se te puede ocurrirrrrrrr
Aupa Gorrrking, Aupa Gorrrking
¿Aprenderas a dar argumentos o solo a maldecirrrrrrrr?
Aupa Gorrrking, Aupa Gorrking
Los tontos del culo siempre teneis algo que gruñirrrrrrrrrrrrrrrrr
Re: Agressions feixistes a Osona
10 ago 2004
En la rima todavía atinas un poco pero, desde luego, en la métrica, te queda tanto por aprender como para ir por la vida de persona y no de salvaje.
¿Contra que quieres que argumente si lo único que sabéis decir son cuatro mamarrachadas mal aprendidas de vuestros gurús que os manejan a su antojo?.
Re: Agressions feixistes a Osona
10 ago 2004
Hola amics, no hi ha cap justificació pel dolor i la violència gratuïta, el problemes no són bàsicament els estudis, la familia desestructurada, la policia que no actua... penso que hi ha una manca d'ètica i moral molt important que d'alguna manera haurem de recuperar. Per que la violència no està només al carrer, també està molt present en la política, en l'empresa, en el comerç, en l'esport... hem perdut uns valors molt importants que ens estan fent perdre la visió real del que vivim i som. El treball doncs, és tornar a recuperar la ètica en tots sentits, aquesta tasca és la que s'ha de fer des de l'escoles, fins a les llars d'avis passant per tots els camps socials, públics,...

gorka el feixisme, és la negació total de l'ètica,i per tan de l'home, no hi ha cap excusa que el pugui justificar.
Re: Agressions feixistes a Osona
12 ago 2004
Lo siento laika pero tienes totalmente desenfocada la visión sobre el fascismo si a mi me consideras como tal.
¿Que consideración te merece toda esa mierda que de lo único que sabe hablar es de destrozos, de policías cojos, de ataque a la propiedad, de complacencia con la quema de mobiliario urbano, marraneado de fachadas y ........?. Creo que no hace falta que siga, pero me parece muy chusco hablar de ética y de moral en este foro.
Re: Agressions feixistes a Osona
12 ago 2004
gorka, ets un feixista i ho demostres cada vegada que escrius. Que te n'amaguis, tanmateix és un bon símptoma.
Re: Agressions feixistes a Osona
13 ago 2004
Aunque ya te contesté días atrás, tenía ganas de volver a pillarte.
Tu, el del pueblo armado, pueblo respetado, ¿como coño te consideras?
Solo tienes dos caminos: O subnormal profundo o hijo de puta integral.
Re: Agressions feixistes a Osona
13 ago 2004
feixista, masclista i bocamoll.
Re: Agressions feixistes a Osona
14 ago 2004
Me aburre ya repetirte la opinión que me mereces aunque, eso si, no es una opinión personal sino bastante generalizada en el momento en que extraes toda la mierda de este foro y lo sometes al criterio de seres racionales.
No se por que, me recuerdas el suceso aquel del que se presenta en el domicilio de una mujer preguntando: "¿señora, usted hace unos años echó un aborto por el water?. La respuesta afirmativa de la mujer, te provocó un efusivo madreeeeee.
Re: Agressions feixistes a Osona
14 ago 2004
feixista, masclista, bocamoll, avorrit i patètic.
Re: Agressions feixistes a Osona
15 ago 2004
Si lo que pretendes es establecer un pulso de fuerza, lo tienes claro y mas ahora que estoy de vacaciones.
No sabes lo divertido que resulta, entre playa y juerga nocturna, meterme en esa bazofia y ver como vas añadiendo epítetos.
Hubiese sido una pena que, cuando tu madre te echó por el water, no te hubiesen recogido de la cloaca.
Re: Agressions feixistes a Osona
15 ago 2004
te repites.
Re: Agressions feixistes a Osona
15 ago 2004
Primer a Castellar del Vallès amb una molt tèrbola actuació policial i també a la festa major, després a Sabadell... ara a Osona i a Gràcia a les festes una altre vegada. El creixement i consolidació de les forces socials i polítiques de l'esquerra independentista esta possant nerviosos als de sempre.
Re: Agressions feixistes a Osona
17 ago 2004
¿Que pasa capullo?; ¿que tu minúsculo vocabulario no te deja ir mas alla de los de fascista, machista y bocazas?. ¿A ver quien es el que se repite?.
¿Tu madre bien o ese 2Z, que el si tiene los nervios a flor de piel, es su segundo aborto que siguió el mismo camino?.
Joder, también es casualidad que os rescataran a ambos.
Re: Agressions feixistes a Osona
17 ago 2004
Jejeje!! Primer a Castellar del Vallès amb una molt tèrbola actuació policial i també a la festa major, després a Sabadell... ara a Osona i a Gràcia a les festes una altre vegada. El creixement i consolidació de les forces socials i polítiques de l'esquerra independentista esta possant nerviosos als de sempre.

Si, si, se'ls nota nerviosets...
Re: Agressions feixistes a Osona
18 ago 2004
Te repites más que el ajo, gorkitín. Nunca pasarás de ser una mierda cacofónica. D'on no n'hi ha no en pot rajar.
Re: Agressions feixistes a Osona
20 ago 2004
¿A quien te has arrimado para poder escribir el vocablo cacófonica y digo escribir, pues saber su significado es una utopía para tu corta mente; corta;mas que la picha de un virus.
De todas maneras, conforme vas añadiendo palabras, cada vez defines mejor tu personalidad.
Dejando al margen lo de aborto recuperado, subnormal profundo e hijo de puta integral, el haber añadido, esta vez aunque no la primera, lo de "mierda", te desvela como coprofágico compulsivo.
Anda, cómela y disfruta.
Re: Agressions feixistes a Osona
22 ago 2004
qué aburrido que eres. te soportas a ti mismo?
Re: Agressions feixistes a Osona
09 oct 2004
¡GORKA! Pasa pa dentro a lavar los platos, cabrón. Estás de vacaciones y tengo que hacer yo toda la faena... ¡ostias! Luego te querras disfrazar con mis sostenes y que te ría las gracias, ¿eh?
Re: Agressions feixistes a Osona
19 ago 2005
Prou a les agrassions feixistes, a Manlleu l'últim dia de fes-te jove van aparèixer una nazis per l'embarcador, un d'ells amb la samarreta d'espanya i el toro, i van pegar a un cambrer de la fes-te jove, per el motiu que el nazi li va demanar:
-Quiero una cerveza gratis!
Ja havien tancat barra i el cambrer li va explicar, però con que aquest no entenen res va tirar la barra i con que fa boxing ja sabia on donava, i va acabar trencant el nas i obrint el pòmul del cambrer.
Prou aquestes agressions feixistes!!!!
Catalunya antifeixista!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more