Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
ESPECIAL RADIO BRONKA 99.00 SOBRE L'HAMSA
05 ago 2004
A radio Bronka, desde las 14:30 h. se está emitiendo un programa especial relacionado con el desalojo de la Hamsa y las manifestaciones de ayer, convocatorias...etc.
Ya ayer, desde las 9 de la mañana a las 11 de la noche se emitió una programación especial relatando todo lo que se iba produciendo.
Si quereis comentar cualquier cosa, llamar al 933594900

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ESPECIAL RADIO BRONKA 99.00 SOBRE L'HAMSA
05 ago 2004
¿RB emite via internet?
Re: ESPECIAL RADIO BRONKA 99.00 SOBRE L'HAMSA
05 ago 2004
aun no pero estamos haciendo puebas mira....

http://80.37.224.84:8000/radio.ogg
¿con que programa se puede escuchar?
05 ago 2004
estoy con un windows
Re: ESPECIAL RADIO BRONKA 99.00 SOBRE L'HAMSA
05 ago 2004
És ben trist k la gent es pensi k la manifestació de la Hamsa, era una manifestació d'okupes i d'esquerres. Tot i així no em sorprèn gens ja k si vau estar a la mani, segur k us vàreu fixar k en tota la mani només hi havia una bandera: l'estelada.

Això ha de canviar. Ja estic fart de k una maleïda bandera englobi a tot un grup de gent k en la gran majoria no tenen res a veure amb el nacionalisme. Era una mani en contra de l'especulació i a favor de l'okupació (en concret la de la Hamsa). El nacionalisme és una altra cosa ben diferent.

També, posats a queixar-me… m'agradaria preguntar on estava tota aquella gent alternativa k et trobaves els caps de setmana a la Hamsa amb els bongos, tota aquella massa de gent k hi havia quan feien festes techno k t'obligaven a empènyer durant 15 minuts per demanar-te un suc a la barra. Després molts centres socials tanquen les portes als Punks pk es queixen de k sempre es lia, doncs mira, a l'hora de la veritat (quan fa falta) tb som dels pocs k donem la cara.

Un Punk.
Re: ESPECIAL RADIO BRONKA 99.00 SOBRE L'HAMSA
07 ago 2004
estic d'acord! jo tb estic farta de les putes banderes indepes uqe a mes no foten res en aquella mani. I tb amb que la hamsa estava als topes la majoria de findes i a la mani anem quatre gats.
Bueno, para aquellos que hacen posible que estos espacios existan un abrazo enorme!
Salut y la Hamsa resiste!!!
Sindicat Terrassa