Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
suport FAVB, AVALOT I VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA
05 ago 2004
La FAVB, la UGT i els Verds-Esquerra Ecologista, a favor dels 'squatters'

Redacció
BARCELONA

Fernández Díaz aplaudeix el desallotjament
i recorda que el
PP en va fer mésLa Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona, Els Verds i el col·lectiu Avalot Joves de la UGT van condemnar ahir de forma immediata el desallotjament, mentre que Fernández Díaz, presidenmt del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Barcelona, va donar suport a l'acció executada per la policia.
La FAVB va denunciar que el desallotjament s'hagués fet "un dia d'agost", amb l'objectiu "clar" d'intentar "evitar la reacció social". La Federació va recordar que aquest fet "ja té precedents a la nostra ciutat" i va assegurar que l'Hamsa "ha estat un espai emblemàtic del moviment okupa i del compromís" d'aquest col·lectiu "amb les problemàtiques de Barcelona". Per tot això, la FAVB considera que el desallotjament de la fàbrica suposa "una pèrdua per al conjunt del teixit associatiu de la nostra ciutat".
Avalot Joves va recordar que el moviment squatter "amaga al darrere una realitat molt complexa, com ho és la problemàtica de l'habitatge", i considera que el desallotjament "és només una mesura repressora que no soluciona la problemàtica de fons". Aquesta entitat critica l'actitud del consistori barceloní en l'ocupació d'espais, "la majoria dels quals serveixen sovint per augmentar l'especulació immobiliària que pateix Barcelona i tota l'àrea metropolitana".
Per la seva banda, el portaveu d'Els Verds, Antoni Garcia, va declarar que "Clos està més preocupat per desallotjar els joves que recuperen espais abandonats que no pas per fer front a l'especulació urbanística".
Alberto Fernández Díaz va dir que esperava que "l'Ajuntament no es mostri permissiu ni comprensiu amb la possible actitud violenta o de pressió que pot tenir aquest col·lectiu en la infracció de la llei" i va recordar que el PP quan governava va impulsar diferents desallotjaments a la ciutat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: suport FAVB, AVALOT I VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA
05 ago 2004
mentides i mes mentides.

molt correcte la postura de l'amic Fernandez Diaz. Menys mal que hi ha politics decents.
Re: suport FAVB, AVALOT I VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA
05 ago 2004
Sisi, o hi tan qe són decents amb 192 morts damunt seu, amb el desastre del PRESTIGE, Pla hidrologic nacional!!!
bufff doncs sort qe aqi no tenen el poder...

Deixeu en pau la nostre cultura, de la vostre; la cultura dels diners no em volem saber resss!!!!!!
Re: suport FAVB, AVALOT I VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA
05 ago 2004
Desgraciadamente no es oro todo lo que reluce y por TV3 salio el Presidente de la Asociacion de Vecinos de Hostafranchs desautorizando el posicionamiento de la FAVB y dando argumentos fascistas para defender el desalojo de la Hamsa.
A algunos los tendrian que hechar de la FAVB.
Ya nos veremos por Hostafranchs, chorizo.
Re: suport FAVB, AVALOT I VERDS-ESQUERRA ECOLOGISTA
05 ago 2004
La pregunta és: si s'haguessin intercanviat els rols, vull dir que la FAVB hagués emés un comunicat favorable al desallotjament, li haurien posat la carxofa davant la boca del president de l'aa.vv d'Hostafrancs per que digués el contrari?
Sindicat Terrassa