Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
COMUNICAT D’ENDAVANT EN SOLIDARITAT
AMB EL CSOA HAMSA
COMUNICAT D’ENDAVANT EN SOLIDARITAT
AMB EL CSOA HAMSA

Avui, dimecres 4 d’agost a quarts de quatre de la matinada, membres del grups d’operacions especials de la policia espanyola, han desallotjat per sorpesa, després de més de 8 anys de projecte alternatiu, el Centre Social Okupat i Autogestionat Hamsa, del barri de Sants.
Des de l´assamblea d’Endavant al barri de Sants manifestem:
   
-La nostre repulsa més ferma al desallotjament i la solidaritat més sincera tant amb els veïns que han perdut la seva vivenda, com per la perdua d´un centre social del barri.

-Actes com aquest, demostren l´autentica cara dels quí, des d’espais institucionals, diuen representar opcions catalanistes i d’esquerres, no dubten ni un moment en reprimir per la via policíaca les problematiques socials que precaritzen les nostres vides, tant de manaca de vivenda digne i assequible, com la manca d´espais on els veïns i veines puguin gaudir d´espais d´oci, formació, i activitat, allunyats del control institucional.

-Agrair a l’Hamsa, i les persones que han format part del projecte, la seva predisposició alhora de cedir el centre social per a les activitats tant de la nostra assamblea, com per a multitud d´activitats tant de la gent del barri com d´arreu del Món. Activitats que d´altre manera mai s´haguessin pogut dur a terme.

-Malgrat el desallotjament de l´espai físic de l’Hamsa, estem convençudes que els projectes que fins ara tenien el seu sotre dins l’antiga nau del carrer Miquel Bleach, trobaran d´altres espais on continuar, doncs les idees i les conviccions no poden ser desallotjades i que s´hauran d´obrir nous projectes per tal d´encavir aquest vuit.

-Davant la indiganció que veïns i veines del barri així com de la resta de la ciutat i dels Països Catalans sentim per tal fet, cal que recolzem totes i cadascuna de les mobilitzacions i actes de solidaritat amb l’Hamsa.


La lluita és l’unic camí.
Sants, Agost de 2004.
www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
Organitzem la resposta!
La lluita és l' únic camí!
Re: Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
Plenem els carrers de pintades, pegatines i cartells!!!

AQUEST DESSALLOTJAMENT NO ELS SORTIRÀ BARAT!!!!
Re: Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
LA HAMSA VIVE LA LUCHA SIGUE, HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
Re: Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
Animo
Re: Solidaritat amb l'Hamsa
04 ago 2004
Endavant contra el feixisme i l'especulació!
Sindicato Sindicat