Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Atenes'04: el preu d'una medalla
03 ago 2004
Aquesta informació no és contrastable. Ignoro si algun mitjà ho ha publicat o no. Jo m'he enterat per coneixement directe d'un esportista que participa als JJ.OO. Quines primes hi ha pels atletes que representarn Espanya?
Només tinc la informació de l'equip de hockey herba masculí (20 persones), però a partir d'aquí podeu anar sumant: corredores, nadadores, judokas, saltadores, gimnastes etc etc etc La prima és per cada jugador, no per l'equip sencer.

Equip hockey herba
Jugadors convocats: 3.000€ pel sol fet de ser-ho
Medalla de bronze: 6.000€
Medalla de plata: 15.000€
Medalla d'or: 40.000€ PER CADA JUGADOR

Si perden la final ara ja sabeu perquè ploren.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atenes'04: el preu d'una medalla
03 ago 2004
Aquesta quantitat de cales anirien força bé per subencionar els medicaments per frenar el V.I.H (SIDA) i d'altres epidèmies; i això només contant 1 secció dels tants i tants esports que participen als JJ.OO i també dels tants i tants païssos que hi participen...si apliquessin 1's sous o primes més justes estic convençut que a part dels jocs es podrien real.litzar + tasques humànitaries...
Tareas humanitarias....
03 ago 2004
Puestos a promover tareas humanitarias, qué mejor recaudación de fondos que incautar las riquezas de las Iglesias, así se obtendría el beneficio directo de poder construir escuelas libres que no dependieran de esos fanáticos y además, se evitaría la oscuridad y esclativud que provocan las iglesias en el mundo...
¿Cuánto vale una misa?
03 ago 2004
¿El rezo en una mezquita? ¿el rezo de un rabino?

Millones de muertos, toneladas de sangre y sufrimiento.

Vale la pena luchar por acabar con la época oscura en la que la Humanidad estaba dominada el capitalismo y la confesión.
Sindicato Sindicat