Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Dissonant 0.2 Aplec de vídeo i electrònica experimental_Finestrat_Marina Baixa
02 ago 2004
dissonant2004_1.gif
dissonant2004_2.gif
Hola gent,
som un col·lectiu de la comarca de la marina

informar-vos que el divendres 13 d'agost a FINESTRAT (9km de benidorm) montem una mostra de vídeo i electrònica experimental

el tema vídeo serà a les 19h a la casa de la cultura i tindrem una selecció del festival de Sevilla zemos98 (+ info www.zemos.98.org) i d'individualitats que ens passen material de vlc, bcn, mad...

el tema música tb és molt suculent. és a partir de les 22h i tindrem els lives de: (açò és a l'amfiteatre del Castell)

+EEDL del segell spa.RK de bcn (+ info www.sparkreleases.com) amb visuals a temps real i amb dues pantalles a l'hora de la mà de Vleizes i Rec_Overflow de Plataforma_Ltw de Madrid,

+ Rec_overflow fent música i el seu company Vleizes als visuals els dos de PLataforma_ltw/Madrid (+info www.plataforma-ltw.com),

+La Foxy tecnique Infinito producciones/alacant

i en acabar sessions de

+ Dj voluble de zemos98-sevilla

+ i el col·lectiu alacantí SJ gRaves (hip hop, drum'n'bass, dub...)

Per a qui no conega el segell spa.RK, és un segell de bcn que va monatr fibla després de passar pel segell centreeuropeu Quatermas/subrosa i enguany han tingut un especial spa.RK al sónar.

sobre Plataforma_ltw comentar que són companys de la gentola de spa.RK, i tenen un net label amb molta molta música interessant amb total accés lliure, a més de currar-se molt tot el tema gràfic dels visuals.

sobre la música en la qual ens deleitaran, és una sorpresa, potser avant hip hop, això q en diuen ara IDM... el que sí que està clar és que trobarem molta experimentació i qualitat.

La entrada és lliure i els preus de la beguda seran populars.
Recordeu que és tot a Finestrat (Marina Baixa) propet de benidorm

aviat + info a www.dissonant.info
bon estiu i la cultura no està en venda.

-----------
Qui som?
Som un col·lectiu d'individualitats que habiten, d'una forma o altra, amb major o menor intensitat, a la comarca de La Marina.
El nostre entorn està convertint-se en el desert més absolut dels deserts. La seua grandiositat ens obliga a recuperar l'antic concepte d'Angry Brigades, amb la finalitat d'intentar crear una xarxa d'oasis dins la immensitat desèrtica.

Construcció d'oasis nous i recuperació d'oasis perduts. Coordinació i comunicació dels diferents projectes i experiències que puguen anar apareixent. Intercanvi altruïsta i gratuït.

Ho acceptem. Som rurals i estem cabrejades, cabrejades de tant Bisbal i formigó.

Tu també?

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat