Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Febrer»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
    01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Atac repressiu al moviment Anarquista a Itàlia.[Català/Castellano]
31 jul 2004
Atac repressiu al moviment Anarquista a Itàlia

x Contra Infos València - [ 31.07.04 - 16:31 ]


NOU ATAC REPRESSIU AL MOVIMENT ANARQUISTA EN ITÃLIA


Entre la nit i l'alba del 27 de juliol del 2004 ha començat, segons la disposició emesa pels fiscals itello i De Falco, l'enèsima operació repressiva contra el moviment anarquista. Actualment semblen ser un centenar les persones a les quals se'ls ha efectuat un registre, de les quals 34 estan sent indagades per âassociació subversiva, terrorisme i subversió de l'ordre democràticâ? [articles del codi penal 270 i 270 bis], mentre que 4 han estat els arrests signats pel G.I.P. (Jutge de les Investigacions Preliminars) Guglielmo Montoni. Els mandats han estat executats en els domicilis personals en diverses zones d'Itàlia, entre les quals Roma, Viterbo, Soriano nel Cimino, Llatina, Torre del Greco, Canavese, Trentino Alt-Adige/ i en alguns espais ocupats: a Roma l'Ateneu de Dragoncello, el Bencivenga 15 Occupato, Torre Maura Occupata; en Torino La RRosalia; en Cesena el Casello i el Confino Squat. La investigació tenia com finalitat la individualizació dels autors dels atemptats en l'institut escolástic Cervantes de Roma (17-06-03), en la caserna dels carabinieri de Via S. Siricio a Roma, en el qual va perdre dues falanges el mariscal Sindona (04-11-03) i en el tribunal de Viterbo (19-01-04). L'operació, que ha dut a confiscar abundant material de paper i suports informàtics, s'ha portat a terme en col·laboració entre la policia i els carabinieri.


En Torre Maura Occupata, en el qual ha estat el tercer registre de l'any solar, hem assistit a l'entrada en escena dels celebres ROS (Repartiment Operatiu Especial dels carabinieri, que ja havien participat la setmana passada en els arrests d'alguns companys en Trentino), que s'havien quedat un poc en l'ombra des de l'inici del procés Marini que en 1996 havia inquirit prop de 50 persones i que es va concloure a l'abril amb 6 condemnes definitives.


Una desena de carabinieri ens han despertat a les 5 del matí entrant en l'espai després d'haver-nos ensenyat el mandat emès contra el qual han cridat âC.S.O.A. (Centre Social Ocupat i Autogestionat) Torre Mauraâ?. El control de les habitacions s'ha portat a terme amb especial atenció en vària documentació, acabant la permanència en l'interior sobre les 9 amb el requisat de cartes i postals, en part correspondència amb detinguts.


A diferència de l'última incursió de febrer, els periodistes no han anticipat l'arribada de la fusta, però de totes maneres s'han distingit en la intromissió típica del seu eficient treball de suport a les forces de l'ordre.


Després del preludi dels mesos passats, amb diverses denúncies ja comunicades, les declaracions del ministre de l'interior Pisanu i la seva puntual entrevista en el diari âLa Repubblicaâ? de fa dos dies, en la qual declara amb orgull la seva determinació, després de âl'èxitâ? obtingut sobre les ânoves BRâ? (Brigades Rojes), en direccionar renovada atenció cap al moviment anarquista, s'obre el capítol d'una nova investigació de proporcions gegantesques. Interceptacions telefòniques i ambientals de contingut irrisori servirien per a convalidar-la, amb la finalitat de confirmar la hipòtesi, ja anticipada amb anterioritat per l'actual procurador general Antonio Marini, de l'existència d'una organització basada en dos nivells, un públic i altre clandestí, i de condemnar a un nombre il·limitat de persones pel crim d'associació subversiva. Associació basada sobre l'afinitat, concepte expressat freqüentment entre anarquistes, per a indicar un tipus de relació voluntària sobre la base d'interessos i modalitats compartides. Concepte que, estudiat per part dels investigadors, ha resultat anòmal per a la legislació vigent i sobre la manipulació del com el mateix Pisanu ha invocat una nova normativa âa mesuraâ?, per a substituir a les imputacions per banda armada âde la vella maneraâ?, amb caps i gregaris, per a fer-la més adequada i adaptable al pensament anarquista notòriament advers a qualsevol forma de jerarquia i autoritat.


Darrere d'una operació de semblant vasta escala, âjustificadaâ? amb la investigació sobre l'enviament de sobres explosius, s'evidencia en realitat la intenció de l'estat de reprimir el moviment anarquista en totes les seves expressions, al mateix temps que realitzar el desitjat projecte d´extirpació de qualsevol tendència conflictiva i d'eliminació de qualsevol voluntat de radical canvi social que prevegi la destrucció del poder.


...QUE EN LA REPRESSIÃ ES REFORCI LA SOLIDARITAT

SENSE LIDERS NI NIVELLS

NI BONS NI DOLENTS.....ANARQUISTES!LLIBERTAT PER A SERGIO, SIMONE, MARCO, DAVIDE

LLIBERTAT PER A TOTS!!


TORRE MAURA OCCUPATA
Roma 28/07/04


Simone Del Moro y Sergio Maria Stefani
cc Regina Coeli
Via della Lungara, 29
00165 Roma. Italia


David Santini
cc Aosta
Località Les Iles Brissogne
11020 Aosta. Italia

Marco Ferruzzi
cc Poggioreale
Via nuova Poggioreale, 170
80143 Napoli. Italia


-------------------------------------------------


Ataque represivo al movimiento Anarquista en Italia

x Contra Infos Valencia - [ 31.07.04 - 16:31 ]

NUEVO ATAQUE REPRESIVO AL MOVIMIENTO ANARQUISTA EN ITALIA

Entre la noche y el alba del 27 de julio del 2004 ha empezado, según la disposición emitida por los fiscales Vitello y De Falco, la enésima operación represiva contra el movimiento anarquista. Actualmente parecen ser un centenar las personas a las que se les ha efectuado un registro, de las que 34 están siendo indagadas por âasociación subversiva, terrorismo y subversión del orden democráticoâ? [artículos del código penal 270 y 270 bis], mientras que 4 han sido los arrestos firmados por el G.I.P. (Juez de las Investigaciones Preliminares*) Guglielmo Montoni. Los mandatos han sido ejecutados en los domicilios personales en varias zonas de Italia, entre las cuales Roma, Viterbo, Soriano nel Cimino, Latina, Torre del Greco, Canavese, Trentino Alto-Adige y en algunos espacios ocupados: en Roma el Ateneo de Dragoncello, el Bencivenga 15 Occupato, Torre Maura Occupata; en Torino La RRosalia; en Cesena el Casello y el Confino Squat. La investigación tenia como finalidad la individualización de los autores de los atentados en el instituto escolástico Cervantes de Roma (17-06-03), en el cuartel de los carabinieri de Via S. Siricio en Roma, en el que perdió dos falanges el mariscal Sindona (04-11-03) y en el tribunal de Viterbo (19-01-04). La operación, que ha llevado a confiscar abundante material de papel y soportes informáticos, se ha llevado a cabo en colaboración entre la policía y los carabinieri.
En Torre Maura Occupata, en el que ha sido el tercer registro del año solar, hemos asistido a la entrada en escena de los celebres ROS (Reparto Operativo Especial de los carabinieri*, que ya habían participado la semana pasada en los arrestos de algunos compañeros en Trentino), que se habían quedado un poco en la sombra desde el inicio del proceso Marini que en 1996 había inquirido cerca de 50 personas y que se concluyó en abril con 6 condenas definitivas.
Una decena de carabinieri nos han despertado a las 5 de la mañana entrando en el espacio después de habernos enseñado el mandato emitido contra el que han llamado âC.S.O.A. (Centro Social Ocupado y Autogestionado*) Torre Mauraâ?. El control de las habitaciones se ha llevado a cabo con especial atención en varia documentación, terminando la permanencia en el interior sobre las 9 con el requisado de cartas y postales, en parte correspondencia con detenidos.
A diferencia de la última incursión de febrero, los periodistas no han anticipado la llegada de la madera, pero de todos modos se han distinguido en la intromisión típica de su eficiente trabajo de apoyo a las fuerzas del orden.
Después del preludio de los meses pasados, con varias denuncias ya comunicadas, las declaraciones del ministro del interior Pisanu y su puntual entrevista en el diario âLa Repubblicaâ? de hace dos días, en la que declara con orgullo su determinación, después del âéxitoâ? obtenido sobre las ânuevas BRâ? (Brigate Rosse*), en direccionar renovada atención hacia el movimiento anarquista, se abre el capítulo de una nueva investigación de proporciones gigantescas. Interceptaciones telefónicas y ambientales de contenido irrisorio servirían para convalidarla, con el fin de confirmar la hipótesis, ya anticipada con anterioridad por el actual procurador general Antonio Marini, de la existencia de una organización basada en dos niveles, uno público y otro clandestino, y de condenar a un número ilimitado de personas por el crimen de asociación subversiva. Asociación basada sobre la afinidad, concepto expresado frecuentemente entre anarquistas, para indicar un tipo de relación voluntaria sobre la base de intereses y modalidades compartidas. Concepto que, estudiado por parte de los investigadores, ha resultado anómalo para la legislación vigente y sobre la manipulación del cual el mismo Pisanu ha invocado una nueva normativa âa medidaâ?, para substituir a las imputaciones por banda armada âde la vieja maneraâ?, con jefes y gregarios, para hacerla más adecuada y adaptable al pensamiento anarquista notoriamente adverso a cualquier forma de jerarquía y autoridad.
Detrás de una operación de semejante vasta escala, âjustificadaâ? con la investigación sobre el envío de sobres explosivos, se evidencia en realidad la intención del estado de reprimir el movimiento anarquista en todas sus expresiones, al tiempo que realizar el deseado proyecto de extirpación de cualquier tendencia conflictiva y de eliminación de cualquier voluntad de radical cambio social que prevea la destrucción del poder.

...QUE EN LA REPRESIÃN SE REFUERCE LA SOLIDARIDAD
SIN LIDERES NI NIVELES
NI BUEN@S NI MAL ARROBA S.....ANARQUISTAS!

LIBERTAD PARA SERGIO, SIMONE, MARCO, DAVIDE
LIBERTAD PARA TOD@S!!

TORRE MAURA OCCUPATA
Roma 28/07/04


Simone Del Moro y Sergio Maria Stefani
cc Regina Coeli
Via della Lungara, 29
00165 Roma. Italia


David Santini
cc Aosta
Località Les Iles Brissogne
11020 Aosta. Italia

Marco Ferruzzi
cc Poggioreale
Via nuova Poggioreale, 170
80143 Napoli. Italia
Mira també:
http://www.carteleralibertaria.org/articulo.php?p=954&more=1&c=1

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more