Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Acto publico Anti-Carcelario
31 jul 2004
Situación actual de las carceles desde una perspectiva Libertaria.
El proximo Lunes 2 de Agosto a las 19:00 en la ASOCIACIÓN VECINAL ESTACIÓN DE ALMERIA De Linares (Jaén)en la C/Escultor Mariano Benlliure Nº5 .Se realizará un acto publico de denuncia y reivindicación de la lucha Anticarcelaria.

A cargo de l@s compañer@s del ATENEU LLIBERTARI DE VILADECANS (BARCELONA)

VIVA LA LUCHA ANTICARCELARIA!!
ABAJO TODOS LOS MUROS FISICOS Y MENTALES!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acto publico Anti-Carcelario
31 jul 2004
De puta madre la iniciativa, tendrian que haver concentraciones en todas las ciudades y pueblos cada semana.
Por pura curiosidad, ¿Como asi la peña de viladecans monta el acto en jaen??

Venga animo y presxs a la calle!
ANIMO jUANMA!
Re: Acto publico Anti-Carcelario
01 ago 2004
yo soy consciente de que el sistema penitenciario no es muy bueno, q digamos. pero ¿no os parece un error reivindicar que los presos se vayan a la calle? yo lo que creo es que hay que reivindicar un sistema penitenciario más justo, que permita una reinsercion del ex-recluso. pero es que eso de soltar a todos los presos me parece un desatino. hay algunos (muchos) presos que estoy seguro delinquirian nada más salir de la trena. no se, me gustaria saber un poco que propuestas y que alternativas teneis, porque con eso de "presxs a la calle!" no me decis nada. ni a mi ni a nadie
Saludos
Re: Acto publico Anti-Carcelario
01 ago 2004
Me molesta una cosa.

¿Por que siempre reivindicais que los delicuentes se vayan a la calle y en canvio no deciis nunca ni mu de los cientos de miles de pollos, cerdos y vacas (inocentes todos ellos) que viven hacinados en las granjas de toda españa?
Re: Acto publico Anti-Carcelario
01 ago 2004
Absolutamente cierto Mu.
Parece que las torturas en Irak fueron un escándalo, uauuu!!! no sé por qué, porque esas torturas las comenten miles de fábricas de animales cada día y nadie protesta, ¿será porque los animales no tienen ningún idioma para comunicarse con los humanos?

Matar un ser animal humano es un escándalo.
Matar un animal no-humano es normal.

¿Hasta tal punto os ha comido el coco la religión?, ¿de verdad os creéis que las primeras civilizaciones eran carnívoras?... y si os creéis que sois carnívoros..¿por qué no coméis personas?

Liberación Animal, Liberación Humana.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
Fins a tal punt t'ha menjat la olla el vegeteranisme que negues que els homínids eren carnívors? Una cosa és la idea vegeta i el que denuncieu que trobo molt bé i recolço 100%, i una altra és inventar-se mentides i dir que els humans no erem carnívors al principi, us agradi o no la realitat omnivora és innegable. De ser carnivor a menjar persones em sembla que se't va una mica, no? És com dir que ja que ets vegeta menja gespa del camp (cardos borriqueros i aquestes coses....)

Per altra banda, la presó no és cap solució.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
Stic d'acord en que la pressó no és cap solució...
Però que farieu deixarieu lliures: als violadors; i als assassins???; una cosa es reivindicar la llibertat x als pressos politics i una altre deixar lliures a degenerats mentals.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
El sistema penitenciari i judicial és clarament una institució classista.

Qui acaba a la presó és qui no ha tingut les oportunitats socials necessàries per no delinquir. O qui es revolta contra la explotació política i laboral.

Acaba a la presó qui no pot pagar un bon advocat o qui comet un determinat tipus de delicte (quants lladres de "guant blanc" són a les presons?). La gent que hi ha a les presons són ,bàsicament, gent d'extracció popular.

En aquest sentit, anar contra les presons és anar contra el autoritarisme i el capitalisme.

Comprenc que els d'esquerres no entengueu aquestes coses. Sobretot ara que sembla que heu substituït la lluita de classes per una simple qüestió de ser cívics o incívics.

Una recomanació cinematogràfica: la pel.lícula "DE NENS" de Joaquim Jordà, sobre el cas de Pederàstia del Raval i sobre la utilització del sistema judicial i policial per acabar amb les lluites populars al Raval.

Com es diu al final d'una pel.li de l'Alexander Kluge (en què queda palesa l'estupidesa ordenancista i la duresa del sistema judicial alemany contra una dona que fa petits robatoris, i l'absència de crítica social contra el sistema que ha abocat aquella donar a fer els robatoris):

"Todos somos culpables, y si lo supiéramos, el mundo sería un paraíso"

Per un món lliure, acabem amb les presons.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
"Comprenc que els d´esquerres no entengueu aquestes coses...????" pots explicar-te millor ?? o, et refereixes a els "revisionistes"??per que d´anarquistes de fira, també en conec més d´un que no té ni pajotera idea de res social, a part de recollir la merda dels containers i beure com desgraciats, sense recollir la merda dels seus 24 gossos...No tota la esquerra es revisionista amic, t´ho aseguro jó.
Anti-Carcelaria
02 ago 2004
Vaja merda de discusió sobre les presons. Entre vegetas i esquerristes rebotats no es pot arribar a parlar mai de res seriós...
Per cert, que els violadors i determinats presos haurien d'estar a un centre de rehabilitació psicològic en tot cas...
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
Josep Maria Sala, jerarquilla del PscPsoE, ha recuperat el seu càrrec al Partit desprès d'haver estat condemnat a 3 anys de pressó -dels quals nomès va cumplir 3 mesos- pel cas Filesa de corrupció i finançament il·legal del PscPsoE. El portaveu del Partit ha declarat que JM Sala en haver "complert" la condemna ha quedat totalment rehabilitat per remenar les cireres del Partit al què fan confiança "memocrática" bona part dels catalans. Es rumoreja que el proper fitxatge mediàtic serà el de Roldán com a cap dels Mossos. Les negociacions per fitxar a la parella Galindo-Barrionuevo s'han complicat atès el gran interés demostrat per Bono i R.Ibarra per incorporar-los als seus respectius equips.

Felipe, queremos un hijo tuyo!

Los sozioslistos atacan de nuevo. Tápense todos los orificios.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
02 ago 2004
No us agradaria tenir a les presons del món, a tots aquests degenerats mentals i terroristes que manen als EEUU, ITALIA, RUSSIA, etcètera. I els directors de les grans multinacionals. No us agradaria tenir-los a les presons?, a l'home del bigoti, a tota la seva familia, al Mayor Orejadura......què ho sembla.
Re: Acto publico Anti-Carcelario
03 ago 2004
a part dels violadors i assassins que s'haurien de internar en centres psiquiàtrics; els maltractadors de dones qué?? també els fotrieu a centres psiquiatrics???

Tot s'ha d'arreglar desde a baix o sigui a les escoles!! culturitzar la "canalla" en el respecte, la tolerància i el compartir amb els demés... prou competitivitat a les escoless!!!
Sindicato Sindicat