Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : amèrica llatina
Detenen al fill del dictador Augusto Pinochet. [Català/Castellano]
30 jul 2004
story.anti.pinochet.demo
XILE

DETENEN AL FILL DEL DICTADOR AUGUSTO PINOCHET

Per: Claudia Loyola (MP) (Data publicació:29/07/2004)


Augusto Pinochet Hiriart, fill del dictador Augusto Pinochet Ugarte (1973-1990), va ser detingut per Investigacions per receptació i ús maliciós d'ús de vehicles i serà traslladat fins la setena regió, on aquesta sent requerit per la fiscalia local de la ciutat de Curicó.


La determinació va ser presa, després que el primogènit del dictador, fora interrogat pel fiscal local de Santiago, per la seva responsabilitat en el cas que s'ha denominat 'factures falses'.


El Prefecte cap de Comunicacions de la policia civil, Eduardo Taronger, va confirmar la detenció. Ordre que estava pendent.


'El (Pinochet fill) es troba detingut, per una ordre de prensió emanada del jutjat de garantia de Curicó a petició de la fiscalia local d'aquesta ciutat. Actualment serà possat ha disposició del jutjat de garantia per a l'audiència de control de detenció i els procediments que el ministeri consideri. Després d'esmorzar serà traslladat a Curicó', va assenyalar el cap policial.


Pinochet Iriart, esta involucrat en el cas de les 'factures falses', que es va detectar en la setena regió. Procediment, on s'investiga a una organització delictiva que fabricava de manera il·lícita factures per a enganyar i provocar perdudes al Fisc.


S'estima que el fill major de l´ex tirà que avui, té al seu haver prop de 10 milions de dòlars per presumpte rentat de diners, estaria involucrat amb un dels capitosts d'aquesta organització, de nom Carlos Maya Polze.


Pinochet Hiriart, és un dels vuit processats en aquest cas i aquesta detingut al costat de Humberto Olmedo, qui era oficial de l'Exèrcit.


-------------------------------------------------


CHILE
DETIENEN AL HIJO DEL DICTADOR AUGUSTO PINOCHET
Por: Claudia Loyola (MP) (Fecha publicación:29/07/2004)Augusto Pinochet Hiriart, hijo del dictador Augusto Pinochet Ugarte (1973-1990), fue detenido por Investigaciones por receptación y uso malicioso de uso de vehículos y será trasladado hasta la séptima región, donde esta siendo requerido por la fiscalía local de la ciudad de Curicó.

La determinación fue tomada, luego de que el primogénito del dictador, fuera interrogado por el fiscal local de Santiago, por su responsabilidad en el caso que se ha denominado 'facturas falsas'.

El Prefecto jefe de Comunicaciones de la policía civil, Eduardo Naranjo, confirmó la detención. Orden que estaba pendiente.

'El (Pinochet hijo) se encuentra detenido, por una orden de aprehensión emanada del juzgado de garantía de Curicó a petición de la fiscalía local de esta ciudad. Actualmente será puesto ha disposición del juzgado de garantía para la audiencia de control de detención y los procedimientos que el ministerio considere. Después de almuerzo será trasladado a Curicó', señaló el jefe policial.

Pinochet Iriart, esta involucrado en el caso de las 'facturas falsas', que se detectó en la séptima región. Procedimiento, donde se investiga a una organización delictual que fabricaba de manera ilícita facturas para engañar y provocar perdidas al Fisco.

Se estima que el hijo mayor del ex tirano que hoy, tiene a su haber cerca de 10 millones de dólares por presunto lavado de dinero, estaría involucrado con uno de los cabecillas de esta organización, de nombre Carlos Maya Pulgar.

Pinochet Hiriart, es uno de los ocho procesados en este caso y esta detenido junto a Humberto Olmedo, quien era oficial del Ejército.
Mira també:
http://www.argenpress.info/nota.asp?num=012791

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa