Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
28 jul 2004
Dos joves maulets de València condemnats a tres caps de setmana de presó per fer una pintada en defensa de La Punta
mauletscostera ARROBA xativa.vilaweb.com
> www.maulets.org >




Comunicat de premsa 28: juliol : 04

> El motiu de la condemna: una pintada en contra de la destrucció de la Punta >
>Condemnats dos maulets de València a tres caps de setmana de presó>

La justicia espanyola es torna boja. El 27 de juliol els fou notificada la sentència del Jutjat d’Instrucció 17 de València, en la qual se’ls condemna a la pena màxima de tres caps de setmana de presó i una multa de 195 euros, a més de pagar les despeses del judici, per haver fet una pintada en defensa de la Punta el 15/01/2003.

Un cop més, la justícia espanyola dicta una sentència exemplar. Amb aquesta es confirma l’onada repressiva que pateix l’esquerra independentista a la ciutat de València. El judici es va celebrar el passat 6 de juliol i l’única prova en què s’ha basat la jutgessa han estat les declaracions dels dos policies nacionals que varen intervindre en els fets, ja que en l’expedient no hi ha cap altra prova de la pintada, no hi ha ni fotografies ni cap factura de RENFE (la presumpta pintada estava en un mur de l’estació del nord de València) que acredite el cost de la neteja. Pel que fa a les declaracions dels policies aquestes foren bastant ambigües, admetent que solament un dels dos identificats estava pintant, i no concretant en cap moment de quin dels dos joves es tractava. Amb aquestes proves la jutgessa ha decidit condemnar als dos i amb la pena màxima.


Des de Maulets considerem que aquesta condemna és alarmant i desproporcionada, i respon més que a objectius de justícia a objectius polítics de anihilar i criminalitzar l’independentisme revolucionari i la resta de moviments socials a València. En cap cas es pot considerar admissible que pel fet d’haver realitzat una pintada en defensa de la Punta, dos joves hagen d’anar a la presó. Aquest nou cop repressiu no aturarà la nostra lluita contra els projectes destructors i especulatius del PP a València. Maulets anunciem que recorrerem la sentència.

La repressió no ens aturarà!
El combat maulet continua!
[>Combatem el capital : Recuperem la terra>]

Esperem que en féu la màxima difusió possible : [+info : 630 547 719]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
28 jul 2004
Com us encanta als maulets fer-vos les victimes. Nomes hem de veure la macro campanya per lo de les pintades a ripoll o no se on. Deixeu de fer agitacio per malalts i comenceu a fer politica.
Aquests casos no commouen a ningu ni sumen complicitats populars cap els represaliats.
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
28 jul 2004
ja sabem que els jerkies sou molt solidaris, però amb les forces d'ocupació
el de dalt>>>> policia!!!!
28 jul 2004
Com li agrada a la policia clavar merder, quan tot el món sap que només qui es mou pot arribar a ser reprimit.

La repressió no s'atura, les joves tampoc!!!

Fora feixistes dels Països Catalans!!
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
28 jul 2004
Que se jodan, la proxima vez que vayan a pintar el chocho de su puta madre.
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
28 jul 2004
Quina llàstima que Maulets no accepti les crítiques, quina llàstima que titlli de policia a qualsevol que gosa dir allò que tothom ja sap.
És evident que davant la repressió, qualsevol persona ha de rebre la solidaritat, però cal saber on està cada cosa, i que si per unes pintades i una sentència d´uns caps de setmana d´arrest i una multa feu aquest rebombori, no entenc perque en altres casos molt més importants la vostra militància no s´hi volca per fer el mateix rebombori o proporcional a la sentència, d´exemples no en falten, on són els Maulets en campanyes antirepressives més enllà del seu melic? Enlloc, de fet ho deuen tenir prohibit, prohibit signar com a maulets campanyes de suport a presos, incapaços de demanar informació i posar-se a disposició de represaliats com els del 12 d´octubre (amb condemnes de fins 4 anys de presó i milers d´euros de multa) joves a gràcia que havien de ser jutjats a l´Audiencia Nacional, estràtegies represives més ennlà del inmaginable, però... suposo que per a Maulets només és important l´agitació, si més no tenint en compte que les grans campanyes antirepressives es basen en un pobre noi de la Garrotxa acusat de pintades, uns nois de Mataró per fer un mural i ara a la Punta també per pintades. Que no sabeu fer res més, que no us han ensenyat a lluitar de cap altre manera, que desconeixeu altres formes de lluita, que sou incapaços de fer un discurs més enllà de "ens represalien perque som Maulets (com si ser Maulet fos un delicte!, l´esplai del meu barri fa murals cada any i fins i tot els han multat, i ningú es fa la victima d´aquesta manera!).
Espero que aquest continu d´errors (Europees, Rebrot, Concert al Poble Sec, discurs antirepressiu, etc..) us faci reflexionar, segurament us adonareu que hi ha altres maneres de fer país més enllà dels esplais i que cal alguna cosa més que esprais per canviar el Món, potser amb una mica de cap i ben utilitzat n´hi ha prou.
Per tal d´evitar ser titllat de policia, tactica habitual d´aquests xirucaires, ja ho dic ben clar.
"absolució pintors de València, Matarò, Olot i els que vindran!".
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
29 jul 2004
Doncs jo opine que el carrer és de tot@s i que maulets o qualsevol col·lectiu pot expressar-se. I tampoc em semblaria mal si eixa fos la seua única manera de lluita, hem de fer sentir el que pensem. D'altra banda, no sols fan això. Es pot opinar que eixa no és la manera més "eficaç" de lluita, però no deixa de ser una opinió.
Sobre l@s altres repressaliad@s, maulets com a organització defensa a l@s seu@s membres, i no a altres, no és res que se'ls puga tirar en cara.
Ja està bé de criticar col·lectius que porten una lluita digna, encara que pugues no estar d'acord. La lluita és contra qui ens destrueix, no contra qui te maneres diferents de lliutar.
Solidaritat sempre amb tot@s l@s repressaliad@s.
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
29 jul 2004
Aixó mateix, molt bé aquest darrer comentari.
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
29 jul 2004
Ahir va sortir la sentència del judici a un jove de Bellmunt d'Urgell, que fou detingut durant la Diada del 2001 a Barcelona. La jutgessa l'ha condemnat a 21 mesos de presó, una multa de 3e/dia durant 18 mesos, indemnitzacions de 2878e i 376e a Banesto i Banc Sabadell respectivament i a pagar les despeses del judici. El noi és militant de l'esquerra independentista i, fent un cop d'ull al cas dels Maulets, els paràmetres són molt similars (tot i que accentuats quantitativament i qualitativament per al jove de Bellmunt): única prova, la del testimoni policial; indeterminacions del mateix; informes de danys dubtosos o mal presentats; i , sobretot, activa militància de l'encausat.
Aquesta és la qüestió, i no si els maulets són cumbas o no. La repressió i l'assetjament a l'independentisme combatiu és una realitat constant, i això no és fer-se la víctima ni fer el hippie!! Ja n'hi ha prou de tanta hipocresia i paraula fàcil amb el teclat! És l'hora de la solidaritat, i punt. A veure si, d'una vegada per totes, ens posem a treballar tots plegats per canviar les coses i deixem d'intoxicar i crear obstacles als de la vora, que, al cap i a la fi, tenen més punts en comú del que sembla.
Re: DOS MAULETS CONDEMNATS A VALÈNCIA
29 jul 2004
Molt bo aquest comentari "xut"
Contra les forces opressores hem d'unir-nos no "tirar-nos mocs"
Sigui qui sigui l`oprimnit: d'Endavant, Maulets, CUP, JERC... etc; amb diferents matissos però tots cerquem el mateix l'alliberament de la nostre terra i la nostre gent; hem d'estar units contra els opressors!!
Re: dos maulets condemnats a valència
24 mar 2005
apolle a aquest Sesk i crec que els feixistes castellans sols ens volen destruir i el preimer pas d'aquests es destruir la nostra llengua al país valencia. No ho permetrem!!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more