Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Crida a la solidaritat i al suport mutu als moviments seocials de Ponent
23 jul 2004
CRIDA A LA SOLIDARITAT I AL SUPORT MUTU
Companyes i companys dels moviments socials de Ponent,

L'empresa EXPERT de l'Arboç va presentar el divendres 16 de juliol al Departament de Treball de Tarragona un expedient de regulació de l'ocupació que afecta a la totalitat de les treballadores i treballadors. La CGT te majoria en aquest Comité d'Empresa i des del primer moment ens hem manifestat en contra d'aquest ERO.

Ara l'empresa s'ha venut la secció d'injectats (la part "rentable") a Werplast Automotive amb la voluntat de tancar la resta de l'empresa i al·legant la necessitat de treure la producció ha contractat treballadors per ETT. Davant d'aquest fet CGT va formar piquets informatius a l'entrada de la fàbrica.

El dia 20 de juliol la Guardia Civil va entrar carregant dins de la fabrica contra les treballadores i treballadors i els membres de la CGT que es trobaven a la porta i van detenir i apallissar al Secretari General de la CGT del Baix Penedès (altres treballadores i treballadors van haver d'esser traslladats a l'hospital) que va estar posat en llibertat a les 19:30 després de declarar davant del jutge per "agressió a l'autoritat" i per impedir el dret al trebnall, càrrecs que li poden costar fins a 6 anys de presó.

Entenem que es tracta d'un acs molt greu de repressió i que la lluita contra la precarietat i per la defensa dels llocs de treball ha de ser comuna, per aixó us demanem la vostra solidaritat i el suport mutu. Us convidem a participar a la manifestació que tindrà lloc el dijous 28 de juliol a les 18:00 hores des de la porta de la fàbrica fins l'alcaldia de l'Arboç. S'organitzarà un autocar des de la CGT de Ponent que resta obert a totes i tots, si voleu venir cal trucar al: 973-275357.

Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida a la solidaritat i al suport mutu als moviments seocials de Ponent
23 jul 2004
S'ha arribat a un acord, però la vaga contra la repressió es mante
Sindicat Terrassa