Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Endavant i Maulets
23 jul 2004
Hola, he estat cercant per la web però no veig res sobre el que vull preguntar aquí. Hem va sortir el dubte a partir de estar parlant amb una amiga vasca independentista.

El meu dubte és: ¿Van junts el grup Endavant i Maulets?, ¿o, encara que volen en mateix, no volen lluitar junts?

A València he vist de tota la vida el grup (o partit polític?) Maulets, però mai havia vist Endavant fins que no vaig venir a Catalunya.

Per favor, si escriu un POLI, un ESPANYOLISTA, un TROLL, en definitiva algú que només vol insultar per preguntar, NO LI FEU CAS. Gràcies. Salút.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
escolta'm ignorant de l'esquerra independentista,deixa't de fer akests comentaris estúpids,endavant no és maulets,per molta història que tingui maulets,endavant és uan organització política que lluita per l'alliberament nacional dels països catalans,recolzant els nostres presos i preses que han lluitat per la llibertat,maulets considera que els presos,que estàn acusats de col.laborar amb banda armada,no els considera catalans. recordem que tots els militants de maulets que esposicionin i que reflexionin sobre la seva situació política,perquè de revolucionaris no entenen res.
què és per vosaltres la revolució joves revolucionaris?

molta boqueta teniu... només recaudant militants amb el fracàs de festival,que aneu boquejant que portareu hebe de Bonafini,i finalment era un compte de fades.... jajajajaj!

la lluita és l'única camí!
independència i socialisme!
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
Salut
No, no van pas juntes. L'única diferencia, em sembla, és que maulets és l'organització del jovent independentista, únicament jovent, i endavant no té limit d'edat.
Siau, espero haber resolt el teu dubte
sort
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
es problable k els problemes sorgeixen per el tema dels presos no? k maulets no els reconeix i endavant si, encara que no milito en akestes organitzacions tinc varis contactes i quan e preguntat el pk de la no unitat man dit aixo.
tb es cert que l'esquerranisme juga un paper determinant per la separació i l'aflebiment del mov obrer i jove revolucionari.

salut i unitat
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
Perdoneu la meva ignorància però de tota la vida he cregut que aquests dos grupuscles no són més que pseudo sectes. Pel que parla desl presos, que no em faci riure amb la conya dels presos polítics, els demés que es fotin, no? les pressons només son injustes pels teus presos o què?. Lamentable que aquesta gent encara continui tenint credibilitat i venent el mateix fum de fa mil anys!! apa!

Salut
Re: CONTESTACIÓ AL PRIMER COMENTARI
23 jul 2004
Hola, he publicat aquesta "noticia" per resoldre un dubte que tenia. Crec que ho he explicat força bé.

Mireu lo primer que m´ha contestat un tal 'Endavant':
"escolta'm ignorant de l'esquerra Independentista,deixa't de fer akests comentaris estúpids,endavant no és maulets"

Ho podeu creure?... per qué hi ha tanta gent de mal rollo per la vida? creieu que així farem algo?...

Jo no sóc un ignorant.
tu no pots parlar-me d´eixa manera, no hem coneixes. Aixó demostra que ets un intolerant amb una mentalitat infantil, i que enlloc de voler creixer, només vols destruir altres lluites i cremar a companys.

akests = aquests , escriure bé no costa tant. tracta de fer-ho bé al menys, home!

"endavant no és maulets"
En cap moment he dit si Endavant ÉS Maulets, només he preguntat PER QUÉ NO LLUITEN JUNTS, i tu, amb la teva sabiduria, no ho has dit, no ho has sapigut argumentar.

Si us plau, fora TROLLS de Indymedia Barcelona.
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
No per res, però llegint alguns comentaris veig que alguns dels lectors i lectores independentistes de Indymedia Barcelona no ténen formació, perque a una pregunta tan simple i tan real com la que ha publicat "tiocanya" molta gent ni ho sap, encara que ells volen ser d´un o de l´altre costat.

Mireu, si volem Països Catalans... no penseu que el que tenim que fer és juntar-nos? agafar força? fer accions conjuntes?.. UNIR LA LLUITA?... es qüestió de matemàtiques: 2 + 2 = 4. Però al mateix temps 4 - 3 = 1.

El mateix que penso respecte a l´anarcosindicalisme... però ells/elles estàn barallats: cnt medinacelli, cnt joaquin costa, solidaridad obrera, cgt, ...

Si la unió és la força, i ho sabem, per qué no la organitzem? recordeu, 2 + 2 = ...

Per cert, respecte al tema de pressos penso al igual que "Exceptic", pregunta als de Endavant: per qué uns pressos si i uns altres no?... encara queda molta lluita, i molta formació.
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
endavant i maulets l mateixa merda és!
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
Al país valencià si que hi ha Endavant
Aixis ens van les coses...
23 jul 2004
Amb tant imbecil...
Be la unica resposta seriosa es el tema de l'edat,que es veritat;
pero la mes important seria la ideologica..Endevant es declara MARXISTALENINISTAHO-CHIMINMAOSETUNG i no ser ben
be fins on deuen arribar milosevichistes???Partidaris de la dictadura del proletariat militaristes i estatistes....
i MAULETS aglutina diverses sensibilitats del MCAN a nivell i deologic (en gran part perque estar fomada per gent de tots el territoris historics catalans)que es vasen en una declaracio de minims per permetre basicament que tota persona humana tindria que sotsignar :

<<<<Maulets lluitem per la instauració d'un model de societat sense classes, rebutjant tots els sistemes i formes de dominació, d'explotació i d'opressió (econòmica, militar, patriarca i ecològica). Per tant lluitem per la creació i l'impuls d'estructures socials i pràctiques individuals que obrin pas a un contrapoder que autoorganitzi i autogestioni de forma realment democràtica i participativa els recursos materials i humans de les classes populars. Un contrapoder que reconegui i asseguri l'exercici de la llibertat en tots els àmbits de la vida, on els individus reafirmin i potenciïn al màxim tots els aspectes de la seva personalitat.>>>>

i a mes el ser nomes joves elimina de forma natural que no siguem un "txiringuitu"mes dels que corren per Bcn i rodalies de gent que parla molt i somien truites...
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
(A) has donat al clau; com diu endavant-OSAN, cal la unitat per canviar la historia (i una mica de maniga ample afegiria jo).

ENDAVANT-MAULETS los amantes de teruel!
Tonta ella, tonto el!

Per la unitat en la lluita desde la base!
Assamblearia i horitzontal!
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
Ideologicament son diferents, un es considera i vol ser el referent de tot el jovent independentista i revolucionari (per tant declració ample i limit d'edat)funcionen per assemblees locals i comarcals, i Endavant és una organització politica molt jove amb uns posicionaments molt clars i durs, a nivell tactico-estretegic, també existegent en alguns llocs del PV.
Les divergencies son sobretot a nivell estretegic, tema presos (maulets no desfensa segons quines accions de segons quins presos , per coherencia amb el seu discurs, ja que el jovent independentista d'esquerres no defensarà en bloc per posar un exemple una militant d'ETA com la LOLA. En canvi endavant si.

Si llegeixies les webs o et relaciones amb algú de la EI en un mpment tu aclarirà.
Jo encara no he aclarit res
23 jul 2004
Doncs jo segueixo sense treure res en clar. A mi la pregunta m'interessa perquè la veritat no en sé la diferència. No ho dic en pla mal rollo, es per aclarir-me. M'interessa de veritat, si algú pogués aportar un poc de llum. Suposo que hi hauran militants de maulets i d'endavant i suposo que ells si que ho tenen clar.
En els cartells sempre van junts i organitzen un montó d'actes... alehores perque no anar units que tindrem més força els independentistes?
No ho entenc
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
Menys tertulies esterils a internet i mes accions contundents al carrer.

Mort a les utopies. Nomes la lluita es real.
Re: Moviment en general
23 jul 2004
B´e intentaré respondre la pregunta del milió d´euros. Ja us anticipo que jo sóc militant independentista i potser la meva opinió, pot estar mediatitzada per algun dels sector de l´esquerra independentista, i per tant inconcientment incomplert o desfortunat, simplement exposaré el que jo sé.
No podem entendre l´actual esquerra independentista sense entendre el passat del moviment.
Des de temps històrics l´esquerra independentista ha tingut al seu sí dues grans fraccions que al llarg dela anys s´han fet publiques mitjançant diferents sigles o noms (PSAN-IPC i les respectives juventuts Maulets i JIR).
Durant el final de la decada dels 70 i inicis del 80 diferents sectors de l´esquerra independentista es van aglutinar al voltant de les sigles MDT, sobretot arran de l´aparició de l´organització armada Terra Lliure, que va cohesionar el moviment i donant projecció publica i propagandistica al moviment, amb els anys però les tensions existents en les organitzacions que aglutinava MDT (basicament PSAN, partidari de la lluita de classes com a eix alliberador de la nació catalana, i MDT que intentava aglutinar el Front Patriotic com a eina d´alliberament nacional). Aquestes discrepancies es van extendre a l´organització armada i dividint altre cop el moviment tant al carrer (al trencar-se MDT) i a la clandestinitat creant-se "dues Terra Lliure" cada una vinculada a un dels partits i fent accions més per autolegitimar la seva organització politica que no pas per motius tactico-estrategics, aquesta situació va desmobilitzar molt el carrer i finalment el moviment es va estruncar amb la ratzia del jutge Garzon, detenint desenes de militants tan politics com de l´organització armada. Amb el carrer desmobilitzat i les organitzacions debilitades, ERC va començar una estratègia de liquidació del moviment, reincertant presos politics a canvi de renuncies a la lluita i incorporant militants de les organitzacions de l´Esquerra Independentista dins ERC. Aixó va suposar un trencament generacional dins el moviment, i per tant l´aparició de nous agents politics, d´una banda neix la PUA, Plataforma per la unitat d´acció que aglutinava diferents col·lectius i casals de l´area metropolitana de Barcelona que reclamava altre cop la lluita i mobilització al carrer i d´altre banda al cap de pocs anys (1996-7-8?) i amb la desaparició publica de MDT i el debilitament de PSAN, les seves respectives juventuts comencen un procés d´unitat organica per tal de construir el moviment des d´una nova fornada de militants, de l´unió en resultà Maulets (el Jovent Independentista Revolucionari).
Amb els anys la gent que havia encetat la PUA s´adonava que tant la formula organitzativa com els objectius que deia reclamar l´impedien avançar, conceqüència d´aixó neix Endavant, desprès de l´autodissolució de la PUA en la seva Assamblea Nacional, on es refunda amb el nom ENDAVANT. Endavant, parteix d´una militància molt jove però no s´autoanomena organització de joves sinó només com organització politica de l´esquerra independentista (ni marxista leninista ni maoista ni gualtrapista, si més no en cap dels seus documents), fa referències al marxisme leninisme però també a altres autors, com si no hem d´entendre l´estratègia que porta impulsant des de fa 4 anys respecte a la Unitat popular.
D´altra banda i com ja he dit abans, reneix Maulets, però malgrat que el nom fa més referència a l´organiotzació juvenil vinculada al PSAN, seran militants de les JIR qui prendran les regnes de l´organització en menys de dos anys, aixó possibilita d´una banda que PSAN quedi sens nous militants joves (molts pocs maulets s´han incorporat des de l´unió al PSAN) i d´altra banda ha conportat el reforçament de l´espai MDT, i el seu projecte de vida la lluita institucional, vehiculada un cop més mitjançant les CUP.
Tenint en compte tot aixó ara hem de ser una mica capaços d´entendre algunes coses:
Maulets és avui a la pràctica, l´organització de joves del MDT.
MDT és avui un vell referent històric integrat per militants històrics, alguns d´ells vinculats a molts dels problemes del moviment durant la decada dels 80, alguns d´ells van passar per ERC durant la reincerció, alguins d´ells van signar renuncies a la lluita ( no és una crítica, és una evidencia, i potser jo també ho hagués fet en les sves circustàncies, moviment dividit i trencat i presos amb llargues condemnes per davant, els motius poden ser discutibles, els fets no, i el cert és que molts es van reincertar).
Tant MDT, com l´actual Maulets, no reconeixen els presos polítics catalans, i aquest és només un motiu de divergència, n´hi ha molts més que no entrarem a fons a desgranar, ja sigui per motius tàctics, com la lluita al carrer en general, la mobilitazció social, la participació en sectors socials (okupes, plataformes unitàries que van més enllà del moviment independentista) o motius estratègics (com el fet de construir el moviment en base a un projecte polític allunyat de les institucions, cosa que no vol dir que no estigui d´acord en participar-hi, simplement el seu centre de decisió no recau en un organ institucional, tal i com MDT i Maulets sembla que volen fer amb la CUP, convertin-la en l´organització referent, creant des de l´opció més institucional i electoralista el refernt politic del moviment).
És per aixó i moltes altres coses, petits grans detalls, ètites diferències, tant a nivell local i nacional, tant de persones com d´organitzacions que fan que ENdavant i Maulets o MDT o PSAN o molts altres col·lectius i organitzacions independentistes no tinguin unitat d´acció real. Simplement hi ha una situació d´impas entre dues (tres o mil possibles) situacions.
Una, la d´un procès obert i sincer de debats, i treball conjunt que permetin llimar les diferències tactiques i estrategiques i mobilitzi el potencial real del moviment ( i no 7000 vots en unes eleccions europees).
d´altra banda també es pot donar una situació de força, és a dir que per desgast d´un sector i reforçament de l´altre el moviment tendeixi a glutinar forces cap a un sector i l´altre desaparegui o quedi reduit a mínims.
Però hi ha milers de possibilitats, des de continuar eternament en l´actual situació fins a la detenció de la major part de militants combatius i desatriculació total del moviment.
Ja sé que és llarg, però no es pot intentar explicar les coses amb dues frases o dos tòpics, cal analitzar profundament el passat per coneixer el present i encara el futur amb sinceritat, transparència i garanties per construir un moviment sòlid i durador, que no ens passi com al primer MDT, que va ser una fusió de dos sectors sense que les bases haguessín debatut el com i el perque, i que a la llarga va suposar la destrucció de l´organitazvió politica i de rebot la militar.
Si algú creu que dic mentides, si us plau contesteu, simplement perque potser les dic per desconeixen-sa o per mediatització, però és la veritat que jo sé i la que explico. Com més aportacions millor!
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
No pots considerar maulets com la joventut de l'MDT actual, per molt que en alguna qüestió com la dels presos, la unitat popular o la CUP coincideixin.
Per altra banda quan dius "basicament PSAN, partidari de la lluita de classes com a eix alliberador de la nació catalana, i MDT que intentava aglutinar el Front Patriotic com a eina d´alliberament nacional" és al revès segons tinc entès. Tot lo altre és cert, però maulets els pintes potser com 4 gats avorrits i melancoliks i tenen presencia i token de peus a terra i estan vinculats al teixit associatiu de molts llocs sobretot a comarques i el seu discurs és més actual que mai, d'ENDAVANT podem dir que guanya presencia a llocs urbans, i te estreta relació ideologica i estretegica amb les assemblees de joves organitzades a travès de la CAJEI. S'organitzen de forma molt escrupulosa. Intento no fer valoracions personals ja que com tota persona vinculada a l´EI analitzar les coses i simpatitza més amb un dels dos sectors.

Apa salut!
Re: Endavant i Maulets
23 jul 2004
A mi em fa gràcia l'expressió aquesta "de comarques". Dedueixo doncs que Barcelona no és de cap comarca. La gran capital BCN! Sembla com despectiu, com algo menys important... :(

Eh, segur que són imaginacions meves, però per si de cas. Anarquia i salut! Sense capitals, autorganització dels pobles i ciutats!
Re:Moviment en general II
23 jul 2004
Pastanaga, tens raó en el fet que Maulets te implantació nacional, jo no he dit el contrari i tampoc he dit enlloc que fossin quatre gats, de fet no ho he dit ni del MDT, que potser són els que semblen més ser "4 gats", però en un moviment on l´organització que més militants té, en deu tenir entre 300 i 400, no podem desmereixer cap xifra, i per tant del meu analisi no se´n pot despendre dades quantitatives.
Potser tens raó en el fet que Endavnat guanya terreny en "llocs" urbans, però el cert és que a hores d´hara els països catalans és en certa manera dues macroarees urbanes, una al voltant de Barcelona ( i que va des de Girona a Tarragona i fins a Lleida per l´interior) i d´altra banda l´Area de València (amb tota la seva area d´influència), potser a la llarga aquest procés urbanitzador (que de fet és contraproduent per la natura i la societat) afavoreix la creació de noves estructures més "urbanites", amb més contingut social en detriment de reivindicacions més populars com la llengua o les tradicions (que també són importants, però que no fan passar gana als treballadors), és a dir el model de societat que ens ve a sobre afavoreix la creació d´una estructura com la d´Endavant i les Assamblees de Joves, potser Maulets hauria d´esdevenir organització de joves i participar de les assamblees de joves, essent la militància de Maulets punta de llança del moviment de les assamblees de joves, és a dir l´estructura local seria tipus assamblees de joves, però alhora Maulets continuaria existint per marcar linia dins el moviment de les assamblees de joves. Potser aquesta seria una bona proposta perque a la llarga es treballés conjuntament des del sector juvenil.
Tampoc he afirmat que Maulets són categoricament l´organització de joves del MDT, sinó que he dit que a la pràctica ho és doncs, és evident que comparteixen un mateix projecte i es reconeixen mutuament com a organització de joves referent i com a una organització politica referent (no unica però referent, cosa que no passa ni amb Endavant, ni amb la CAJEI respecte MDT o Maulets)
També tens raó en el fet que la CAJEI actua en certa manera d´organització de joves d´Endavant, però no per reconeixement sinó per doble militància, doncs encara que Endavant reconeix l´estructura de les assamblees de joves com a positiva, la CAJEI com a coordinadora (no vol dir que alguna assamblea si que ho faci) no reconeix a Endavnt ni a cap organització com a referent.
Totalment d´acord amb 2grn", el barcelonés i l´horta també són COMARQUES i per tant la feina politica que s´hi fa és vital agradi o no a la resta de comarques i si bé sovint es diu que els problemes sempre venen de "Barcelona" o València" és perque és de les poques comarques on coincidim diariamnet i on les diferències són més presents, és evident que al Berguedà o al Penedès no hi ha discrepancies doncs només hi ha implantades una de les organitzacions. El problema no és la ciutrat sinó que és politic i de fons i qui no ho vulgui veure o és curt de mires o hi té interesso en que creixi la mala maror.
Re: Endavant i Maulets
24 jul 2004
doncs jo que -malgrat que no m'agrada el malrottlisme que corre en aquest ambient, no se si m'hi acostumare mai- estic a punt d'afiliar-me a alguna d'aquests organitzacions, i a banda del fet generacional, veig a uns d'una forma més assemblearia i amb trets més llibertaris i als altres amb una consciencia socialista clara, que integra més be lluita social, alliberament de classe i alliberament nacional.
L'altra diferencia la percebo en el fet que mentre uns estan més ben territorialitzats, la qual cosa els ha de donar més consciencia territorial del pais, els altres estan més centrats a l'area metropolitana (area que recordo que representa un 40% de la poblacio total dels Països Catalans)
De tota manera crec que l'EI en el seu conjunt ha de saber descobrir una nova cultura politica que permeti l'autoafirmacio i cadascu desenvolupi la seva propia sensibilitat i tendencia amb la unitat d'accio. Crec que certa manera de discutir i fer les coses no ajuden gens. Pot sonar molt hippiflowers tot aixo, pero es pot dir d'altres maneres, al gust de l'usuari/ària, pero ho veig imprescindible per poder avançar.
Re: Endavant i Maulets
24 jul 2004
potser endavant en aquests moments no està passant per el seu millor moment, però que fa maulets ara a part d'organitzar un festival! vull recordar o fer saber als incondicionals de maulets que endavant n'ha quedat tip d'anar al darrera de maulets per organitzar els 11 de setembre unitariament i que maulets el tema de no posar el seu nom en un cartell no els agrada gens! que es més important? a part militants de maulets, una pregunta? quina edat teniu? perquè els que tallen el bacallà potser passen dels 30!
ah, i una última cosa que per a mi es molt important: LLIBERTAT PRES@S POL�TICS
LLIBERTAT JUANRA, ZIGOR, DIEGO, LOLA I LAURA!
US VOLEM A CASA JA!!!
a "una militant"
24 jul 2004
Sóc ex-militant d'Endavant i només et vull aclarir una errada que has posat

"Endavant, parteix d´una militància molt jove però no s´autoanomena organització de joves sinó només com organització politica de l´esquerra independentista (ni marxista leninista ni maoista ni gualtrapista, si més no en cap dels seus documents)"

Endavant OSAN es declara en els seus Estatuts marxista: "L’organització parteix d’una anàlisi marxista de la societat aplicada a la realitat catalana." I el nom més o menys ho diu clar: Organització SOCIALISTA d'Alliberament Nacional.

Salut!!
Re: Endavant i Maulets
24 jul 2004
Sobre perquè Endavant i Maulets no lluiten junts, aquesta pregunta de fet ens la fem tots. El tema és que no ens entenem i cadascú defensa la seva visió de forma caparruda, i entre caparruts no hi ha qui s'entengui.

Jo, que he militat a Endavant, no negaré que m'identifico més amb Endavant que amb Maulets, però també em vaig endur una decepció amb el comunicat que van treure de valoració de la particació de les CUP a les eleccions. Crec, amb tots els respectes cap als meus ex-companys, que aquest cop han actuat, segurament sense mala intenció, amb una mica de prepotència.

Però bé, anant al gra, Malgrat les diferències entre aquestes dues organitzacions, hi ha esforços també per trobar punts en comú on treballar junts i això també és positiu, però jo penso que Maulets, per exemple, no pot considerar-se com "l'organització única" del jovent independentista menyspreant les Assemblees de Joves, o fer una butifarrada a la mateixa hora i lloc que s'està fent una mani pels presos. Només són dos exemples, i no em vull extendre perquè tampoc es tracta de llençar-se pedres.

També he de dir, que a Maulets hi ha molta gent que és sensible amb el tema dels presos -m'ho han dit ells mateixos-, i que moltes mogudes, pel que m'han dit i que em corregeixin si no és així, només les coneixen "els de dalt", i als "d'abaix" no els arriba res o només una part.

En resum, la militància podem anar xerrant, que si les mateixes organitzacions no fan l'esforç d'unir-se i corregir les cagadetes de sempre, no anirem enlloc i ERC s'acabarà emportant tots els vots de l'esquerra independentista. Sabem tots molt bé que molts vots que han anat a ERC venen de l'independentisme revolucionari. Vots fets com a "mal menor" perquè actualment no hi ha cap altre referent més. Sóc partidari de la unitat i que les CUP es presentin d'una puta vegada a les autonòmiques, però abans, això sí, treballar, consensuar el programa, que la gent vulgui formar-se, i sobretot, sense deixar de banda la feina al carrer.

Salut!!
Re: Endavant i Maulets
24 jul 2004
"jo mateix" estic amb tu en tot el que has dit. Enhorabona per la autocrítica! :)
Unitat en la lluita! Revolució social!
Re: Endavant i Maulets
25 jul 2004
Què voleu dir amb què no lluitin junts/es, q no estan dins la mateixa organització? q no fan manis conjuntes? campanyes?
Pq això es pot entendre de maneres diferents.
No estan dins la mateixa organització pel q ja s'ha dit aquí una és org. política i l'altra juvenil.
Manis conjuntes... bé, actualment l'EI s'ha estancat a fer manis gairebé només en diades, i tan l'una com l'altra surten al carrer.
Campanyes se'n podrien fer de conjuntes, si. Però actualment a l'EI no som pas gaires i és difícil estar fent les teves pròpies campanyes més altres amb més gent. A més x ex endavant ha estat treballant moltíssim amb la campanya dels PPCC contra la Constitució Europea, on tb hi havia maulets, mdt, cepc, AE, Cajei, etc. i molts altres col.lectius de l'esquerra revolucionària.
I com aquest cas, altres.

El q vull dir amb això es q si q sta molt bé parlar d'unitat i tal, però q a part de les diferències teòriques, com el tema presos/es i cup (no municipal), diferències pràctiques, funcionament, acció directa, etc. tb hi ha les questions q he dit.

I q més val posar-nos a treballar q no pas només debatre a internet sobre una unitat q mai ha existit i q ja anirem forjant a mesura q el moviment vagi madurant i sigui més seriós.

Pq no pregunteu pq l'MDT no treballa amb la CAJEI? O amb Endavant? o Maulets? etc.

A mi això em sona més a fomentar un enfrontament entre organitzacions q res més, però bé...

Ah, i una altra cosa, la unitat tb s'ha d'aconseguir amb altres sectors! Maulets i Endavant x molt q fessin més coses conjuntes seguiriem sent la mateixa gent però concentrada en menys actes, etc.

Salut!
Re: Endavant i Maulets
25 jul 2004
Podriem encetar un nou debat en la mateixa linia. MDT i ERC perque no fan més coses junts, en certa manera molts militants d´ERC són ex MDT, i molts MDT estan fent punts per poder entrar a ERC, llavors si comparteixen metodologia (institucionalització, no pràctiquen la lluita de classes, no accepten els presos, estan en contra de la lluita armada revolucionaria als PPCC, ...). Seria un gran debat!
Re: Endavant i Maulets
25 jul 2004
una pregunta. Alguna assemblea de Maulets/Endavant està en algun centre social okupat, o ha okupat alguna casa per a fer-hi un casal, etc.? o tots son de lloguer?
I les altres orgs q s'han dit? MDT, PSAN o Assemblees de Joves?
Re: Endavant i Maulets
26 jul 2004
amb el temps els espabilats aniran a parar a erc o a iniciativa,a pillar poltrona. i els tontets a enganxar cartells i marejar la perdiu....
Endavant i Maulets
26 jul 2004
*El PSAN estant mes en contra que no ha favor de lokupacio(si no obertament en contra) i el MDT tampoc no simpatitza gaire amb els okupes(com que no hi ha la direccio del soviet suprem son lumpen).pero tant Endevant com MAulets han okupat cases; com tambe han participat en daltres juntament amb altres col.lectius i gent.Un altre cosa es que les dues organitzacions intentin tenin locals de lloguer per no estar condicionats pels desallotjaments(sino per la pasta).per que tinguin un caracter mes permanents..
*i sobre el tema dels presos... Maulets defensa TOTES LES FORMES DE LLUITA i es particularment partidari de la lluita armada(si elcontext fos adient) el que discrepa amb Endavant es sobre PRESOS CATALANS D'ETA, Ja que MAulets esta obertament en contra de que ETA atenti als PPCC perk ens hipoteca la lluita ; llavors si catalans síncorporen a ETA , (en major o menor grau) castra
qualsevol possibilitat de lluita armada catalana.
Re: Endavant i Maulets
26 jul 2004
Quines cases ha okupat Maulets?
I Endavant?
Em sorprèn...
i de les aj's q men dius?
Re: Endavant i Maulets
27 jul 2004
Endavant ha okupat diverses cases, A Gràcia, des de l´epoca de la PUA fins ara, potser unes 7 (Escorial, Can Cacau, Casal Popular de Gràcia del carrer Verdi,C.P Ovidi Montllor, una al carrer gran de Gràcia, C.P actual a ros de olano, etc..) A sants tamb´e van okupar una casa fa uns quants anys, però amb el temps va caure sola i la van haver d´abamdonar per motius de seguretat, també havien participat a Can Vies) A Sant Andreu han okupat ja 2 cases (CP de Sant Andreu i ara al CP Miquel Martí i Pol), A Vilafranca fa anys hi havia la Granada i més tard el Cellerot, al baix Llobregat tamb´e hi havia una casa a Molins de Rei i una altre a Sant Feliu, a Terrassa s´havia treballat amb l´assamblea d´okupes en alguna casa (KORK?), i potser n´hi ha altres.
Pel que fa Maulets jo només sé Can Vies, però ja no hi treballen, ara tenen local pròpi.
MDT no okupa, ja que si no pot controlar un moviment intenta que nbo existeixi, i si cal l´acusa d´espanyolista. Del PSAN ni idea, i la CAJEI si que ocupa, de fet algunes de les cases d´ENdavant, la majoria també són de l´assamblea de joves del barri o poble, i a part hi ha assamblees de joves que no tenen relació amb endavant i que okupen, com a Sabadell, Manresa, Sarrià, Poble Nou, etc...
Re: Endavant i Maulets
28 jul 2004
maulets no ocupen ,al menys al maresme,per que son parents dels propietaris de moltes d´aquestes cases deshabitades.
On es troba Maulets?
31 ago 2004
Ja fa temps que m'agradaria saber on estan els casals de maulets per catalunya, només conec gent de valencia de l'asamblea de castelló i la de valència però m'agradaria coneixer militants d'aquí a prop de Barcelona, i també per poder veure la güeb ja que només he vist la dels de la plana (www.mauletslaplana.tk).
Bé si algú en té la resposta perfavor que em digui algo.Moltes gràcies.
Els Països Catalans per la Revolució Llibertària.
Organitza't i lluita al carrer!
Re: Endavant i Maulets
05 set 2004
Jo també sóc un ex-militant i certament m'ha sorpres veure la quantitat de merda que segons quins trols (m'agradat aquest adjectiu!) poden arribar a vomitar.

Hi ha qui enlloc de ser independentista revolucionari, simplement és com dir-ho "endevantista" o "mauletista" és bastant patetic.
Es respira un aire de prepotencia fastigos i de odi visceral cap a qualsevol iniciativa que no sigui propia. Visc a bcn i per tant conec la realitat que aqui es dona. La prepotencia d'Endavant i algunes as. de joves es repugnant, tot i que evidentment no dubto que en molts altres llocs on la correlació de forces es a l'inversa passi exactament el mateix.
I siusplau no em feu parlar d'aquest onze a Barcelona, pq te tela!!! (I no només l'actitud com a organització, si no certs personatges que hipocritament quan interesa son el paradigma de la "unitat" i quan els interessa no saben ni el que significa la paraula!)

Tema okupes, doncs Endavant o concretament les as. de joves han okupat més d'una i l'han utilitza't de local propi, com ja s'ha dit, ara b Maulets tot i esta present i formar part en les assembleas de diverses okupacions pel que tinc entes mai han okupat cap casa amb intenció de utilitzar-la com a local propi. Pot ser per això hi ha qui es pensa que no han okupat mai.

Apa doncs salut i Revolució, i a veure si respectem més als companys de lluita i ataquem més als nostres veritables enemics, que semblem criatures jugant a veure qui la te més gran!!!!!
Re: Endavant i Maulets
19 set 2004
ESTAIS TODOS SONADOS .. SI, LOCOS DE ATAR. DESPERDICIAIS VUESTRAS ENERGIAS EN IR HACIA ATRAS COMO LOS CANGREJOS. SOIS UNA PUTA ESCORIA. ESPAÑA SIEMPRE EXISTIRA Y ADEMAS RECORDADLO , HAY UNA INMENSA MAYORIA DE CIUDADANOS DE ESTA NACION Y ENTRE ELLOS MUCHISIMOS CATALANES QUE HAREMOS TODO TODO LO POSIBLE E IMPOSIBLE PORQUE VUESTRAS ABSURDAS IDEAS DECIMONICAS SE VAYAN AL CARAJO.... ESPAÑA NI SE MATA NI SE DESTRUYE. ABAJO TODOS LOS SEPARATISMOS QUE ATENTEN CONTRA LA UNIDAD SAGRADA DE LA ESPAÑA INMORTAL FORMADA POR CIUDADANOS DE DISTINTAS REGIONES EN LAS QUE CABEN PLURALISMOS Y DIFERENCIAS LINGUISTICAS O COSTUMBRES DIVERSAS PERO NO PUEDE PERMITIRSE VUESTRA PERMANENTE LOCURA DE SIEMPRE ESTGAR JODIENDO LA MARRANA Y NO RERSPETAR LAS REGLAS DE JUEGO, NO HAY UN ESTADO EN EL MUNDO TAN DESCENTRALIZADO COMO EL ACTUAL ESTADO ESPAÑOL, NINGUNA REGION DE NINGUN ESTADO EUROPEO O DEL MUNDO GOZA DE TANTAS LIBERTADES Y PRERROGARTIVAS COMO CATALUÑA O EL PAIS VASCO.... ASI QUE NI TENEIS RAZON,COMO NO LA TENIA HAZA� HACE SETENTA AÑOS, Y NO VAIS A CONSEGUIR NADA....NADA MAS QUE ATRAEROS LA ENEMISTAD Y EL ASCO DE UNOS CUARENBTA MILLONES DE ESPAÑOLES DE DIEZ Y SIETE REGIONES AJUTONOMAS. AHHHH Y PARA QUE NO OS EQUIVOQUEIS, NO SOY FASCISTA, . . . . SOY ESPAÑOL Y ME DAIS PENA ESCORIA DE MIERDA.
Sindicato Sindicat