Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
BARCELONA, JULIOL 2004

Ocupeu el poder amb belles paraules, peró els vostres actes desallotgen violentament les nostres vides.

Avui, amb aquesta acció, okupem simultániament les vostres seus ja que sembla que no enteneu la nostra paraula.

Tanmateix, no venim a dialogar,

    perqué no podem parlar amb continus estats d'excepció, actuacions delirants i balls de bastó;

    perqué el diáleg que ofereix la "marca barcelona", quan no és un negoci, una qüestió de calés, és un interrogatori policial -que busca sempre un culpable, una confessió, una condemna-;

    perqué la participació que ofereix el vostre model de ciutat és una farsa feta a mida del vostre poder i la vostra impoténcia...

Llavors la ciutat de la pau desferma una guerra freda contra les okupacions; les quals són des de fa anys espais plens de vida política, vida rica i potent, generadora de nusos de resisténcia a tota la violéncia del fluxe de "capital imbecil.litat" que arrasa el món; espais socials autogestionats i autoconstituits per grups de gent que també viu a B. (encara que si fos per vosaltres viuria Malament).

És clar que us costa acceptar la diferéncia que els espais alliberats i okupats -amb k- representem, demostrant d'aquesta manera que únicament tolereu la Cultura del treball mal venut i el diner mal pagat. Peró dins d'aquesta cultura el preu de la vida és insostenible, i nosaltres ens neguem a sostenir-lo més temps.

Tanque la boca d'una vegada i actueu canviant l'actual política de desallotjaments. Per molt que proveu de demolir físicament els nostres espais alliberats, aquests ja no ens poden ser totalment arrabassats, de cap manera.

    Descaradament Especuladors

    Descaradament Trepes

    Descaradament Mafiosos

Este orden precariza mi vida, no me voy a quedar igual: okupa y resiste, okupa tú también.


QUÉ CASA QUIERES? QUÉ VIDA QUIERES?
MILES DE VIVIENDAS VACÃ?AS EN BARCELONA
OKUPA TU Tam-B

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
sabeu si s'han fet o es pensen fer o es faran tallers de com ocupar vivendes buides? perque jo ocuparia un pis buit però ja, però m'agradaria l'assessorament de gent que ja s'hagi trobat i saber el q t'espera despres de tirar la porta a terra... però ocupar per viure-hi no per muntar una sala de festes, oju
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Moltes gràcies companys i companyes per la vostra coherència!!! Recuperem el que és nostres (dret a una vivenda digna, 2on article dels drets humans universals que mai s'ha complit).

RECORDEM LES NAUS!!! OKUPEM I RESISTIM!!!
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
En resposta al primer comentari> sembla que aquesta tardor es posara en marxa una especie de oficina de okupacio, precisament per casos com el teu, entre d-altres coses.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Me parece que es muy diferente ocupar locales o viviendas vacías para reclamar derechos sociales que meterse por la fuerza (aunque sea sin violencia) en casa de alguien y apoderarse del local.

Hasta la fecha, solamente los fachas habían atacado o entrado por la fuerza en locales de los partidos del tripartit.

Creo que se os va la olla por momentos. Un día rompereis el saco y se acabará la relativa tolerancia que se tiene con vosotros. Cuando no rompeis cabinas telefónicas para uso público ocupais locales que pertenencen legitimamente a partidos políticos. Luego no vengais pidiendo solidaridad cuando esteis entre rejas.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
el de l'últim comentari no ha entès res, encara, d'okupació

no us penseu que és gilipolles
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Con el debido no respeto. Pienso que a ti sí que se te va la olla haciendo una comparación así con unos argumentos tan "profundos". El tripartit sí que produce a la fuerza desalojos de iglesias,plazas, casas y lo que haga falta con tal de llevar sus fines especulativos a cabo y para seguir cobrando su "supermensualidad". Y son los ocupas los fachas?
Salut i un deleselojo
Re: No lo veo claro decía el ciego...
21 jul 2004
"No lo veo claro" decía el ciego...sin saber que lo suyo era ceguera, él pensabe que veía.

Es lógico que no entiendas y que persigas que se mantenga su relativa tolerancia, porque tú vives entregado a la vida que te han diseñado..., pero lo peor es que te gusta.

A ti nadie te va a pedir solidaridad, pues la desconoces complétamente. Es complétamente falso que hasta ahora sólo los fachas habían "atacado" o entrado "por la fuerza" en los locales del tripartit. Decir eso es que llevas años perdiéndote la lucha y por eso, ahora que descubres algún indicio, no la reconoces. Tú estás con ellos y nadie desea tu solidaridad, ni tus monsergas... Además, también se han okupado varias veces los locales de CC.OO. y UGT e incluso los de CiU..., tú ignorancia es supina. Entrar en el "despil-forrum" de las culturas, también es una okupación contra el tripartit, el tetrapartit, el pentapartit, el exapartit, el heptapartit, el octopartit, el nonopartit, el decapartit, y todos los partits del mundo "fórumcular". Deja de quejarte y haz algo, lo que sea..., te aconsejo el barrigazo solidario...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
sembla ser que hi ha una sèrie de gent que aprofiten el calor per concentrar activitat propagandística per mi de lluites legitimes i que comparteixo.
El que passa és que davant tanta activitat pseudorevolucionària, una tarda al fòrum, un matí a les seus, etc... em pregunto si hi ha uns objectius, si hi ha un anàlisi.

si hi ha hagut algú que hagi plantejat el què ens aportarà cadascuna de les accions que es fan, o si es tracta tansols de sortir a la tele com sembla.

i em preocupa, perque el ressò de les accions estan molt per sobre del seu recolzament. i em preocupa perque a la gran majoria de gent el fòrum no li interessa pel mateix motiu que ni li interessa ni la cultura ni la política. Perque la majoria de gent si està en contra del fòrum és perque costa calers tant per entrar-hi com per a l'ajuntament. Perque la majoria de gent que esta en contra del fòrum és perque prefereixen un portaventura.Motius força diferents dels nostres.

I sembla que això ho obvieu, som 4 gats els que estem contra del capitalisme i dels seus valors.

I en aquest periode de frenètica activitat "revolucionària", crec que estem davant del final d'un moviment i no pas del seu creixement.

Perquè quan l'enemic et dona aigua s'ha de canviar d'estratègia per no acabar humillats.

Avui el tripartit surt reforçat, i segur que després de veure l'espectacle dels antiforum al forum milers de ciutadans es compraran una entrada a veure si quan hi van munteu algun altre numeret.

apa salut i a okupar el temps en algo més que "el moviment pel moviment"...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Per començar. dir-vos que tinc tota la simpatia i sintonia amb les reivindicacions de polítiques d'habitatge dignes, així com amb la voluntat que teniu d'organitzar-vos de forma autogestionada en un moment en que tot és massa "teledirigit". Ara bé, crec que accions com la d'avui no són bones pel vostre moviment.
La sensació que s'emporta la societat és la de que sou quatre penjats que en un dia laborable (de què viuran llavors?) es poden permetre anar assaltant locals i tallant carrers. Declaracions com les que he sentit a la ràdio ("hem okupat les seus per molestar, per no deixar treballar") tampoc us ajuden.

D'altra banda, algú en un missatge de més amunt deia: "Es lógico que no entiendas y que persigas que se mantenga su relativa tolerancia, porque tú vives entregado a la vida que te han diseñado..., pero lo peor es que te gusta". Aquest to de superioritat, de tenir una espècie de raó absoluta i de tractar de "borregos" a qui no pensa com vosaltres, us desacredita encara més.

En fi, que caldria que tots plegats reflexionessim una mica més sobre el que estem fent.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Avui els de Tripartit hauran aparegut com a víctimes i, al mateix temps, com a gent super-tolerant que no envia la policia amb porres per a desallotjar, sino que s'ho prenen amb tranquilitat.

No em serveixen les excuses de "ells desallotjen més" o "okupen més" perquè, agradi o no, tenen dos mil.lions de vots al darrera. Com tampoc em serveixen les excuses de violència i saqueig al Fòrum amb el consabut "ells saquejen més", "ells reprimeixen més".

El problema no és si ells reprimeixen més o no -la resposta és sí- sino com ho veurà la immensa majoria despolititzada. La majoria "silenciosa".

Te dos opcions principals : passar de tot (d'ells i de vosaltres) o no passar-hi. En aquest darrer cas, disposa novament d'opcions, en aquest cas tres : no tenir una opinió clara, posar-se a favor d'aquesta mena d'accions que dueu a terme o posar-se al costat del tripartit.

Crec que amb un parell o tres de bons directors de diaris i altres tants de ràdio i televisió qualsevol govern competent sabria fer-se una imatge de tolerant, de víctima i de "fins aquí hem arribat, a partir d'ara serem més severs, la ciutadania ens ho demana -com ho ha demanat en relació als bonguers de la Ciutadella-".

Les espases estan en alt. Algun cap rodarà, però : de qui ?. Jo no em penso perdre cap capítol més d'aquesta emocionant sèrie.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Estic d'acord amb tu! L'acció d'avui em sembla genial, la de diumenge la trobo divertida... però em costa imaginar quina rendibilitat se'n vol treure -a part del desgast personal i sortir a la televisió. És veritat, qui no surt els mitjans no existeix. El què ens hem de qüestionar és fins a quin punt la voluntat de sortir els mitjans justifica aquesta activitat frenètica feta, massa vegades, sense una reflexió a priori ni un projecte clar. Potser avui aquesta crítica és injustificada, l'acció d'avui em sembla prou encertada. Tanmateix, què és el què proposem?, Volem unes lleis com les holandeses?, volem lluitar per aconseguir un nou règim de propietat?... o només tenim objectius polítics tan maximalistes que mai assolirem i ens dedicarem a criticar 'de refors' totes aquelles propostes que ens puguin aproximar als nostres objectius? Està molt bé voler fer la revolució i capgirar completament el sistema però tampoc podem ser ingènus ni excessivament romàtnics. Molts dels membr@s dels moviments socials d'avui viuen massa de novel·les romàntiques sobre la lluita i massa poc de plans estratègics i accions definides per assolir objectius concrets i abastables. Hem de tenir un horitzó, és cert, però hem de traçar un camí per poder-hi arribar. De volar, de moment, no en sabem.

El somni il·lumina la vida grisa de la precarietat però malauradament els anhels no omplen l'estòmac ni t'escalfen a l'hivern. Jo vull oferir al meus fills alternatives a la situació actual i, m'adono, que lluitant de forma abstracta contra la precarietat no construeixo cap camí sòlid per fer-hi front.

Generar un estat d'opinió crític vers el sistema, provocar malestar, irritar, fer prendre consciència... és necessari per poder ajudar a despertar la gent dels efectes dels narcòtics del capitalisme. Això és el què s'està fent des de fa temps, però una vegada els has despertat què passa?, On anem?, Què fem?... Potser si que hi ha petits projectes i moviments que trenquen aquest panorama desolador però, en la majoria dels casos, no passen de ser altrenatives que són útils a la gent d'entre 18 i vint i pico anys de clases més o menys acomodades... després què passa?, On són avui els súper revolucionaris que fa uns anys iniciaven les okupacions? Hi ha excepcions, és cert. Però són això, excepcions. On són els nombrosos estudiants que omplien les assemblees de facultat fa uns anys, on han anat a parar? Alguns d'aquests avui són els que s'han trobat els okupes al despatx!

En definitiva, només per dir, que estan molt bé accions com la d'avui, us felicito! (jo estava currant) però seria bó començar pensar en presentar projectes concrets i no viure d'objectius maximalistes que no s'aconseguiran mai , 'cremen' al pesonal i a la llarga allunyen la gent dels moviments...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Y ma dao por okupar la sede de los tripartitos. Es que estoy aziendo la revolucion. Aluego buelbo.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Cuanta crítica. És necessaria pero desanima. Aupa penya!l´Hamsa resisteix. Vuit anys no són poc, no s'hauran fet tan malament les coses. Prou resignació. Salut a totes les kases.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Companys i companyes,

i si us dediqueu a treballar com la resta de gent jove (si més no a intentar-ho). Estic fart que aneu de revolucionaris i antisitema quan tinc la sensació que molt de vosaltres sou uns vividors que us penseu que l'electricitat que agafeu de la xarxa o l'aigua, venen del cel.

Ara només us faltava ocupar seus de partits polítics. Jo proposo ocupar-us l'hamsa, perquè no estic d'acord amb el que hi feu. Què us sembla?
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
No trobo del tot coherent abandonar la seu del PSC i ERC, i anar contra la de ICV.
Són els més febles, sí, tmabé els més rojos, i els que volguem o no, estan més propers i ens tenen més complicitat (evidentment no en tot).
Potser avui perdem a uns còmplices.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
La seu del PSC no ha estat abandonada per anar a la d'Iniciativa, els del PSC han avisat als antidisturbis perque ens desallotgessin. Salut!
"hay algo aquí que va mal"
21 jul 2004
Està molt bé innovar, buscar noves formes de lluita, sempre és positiu però potser és un mal simptoma.
Simptoma de que som pocs i cada dia menys.
Penseu en la lluita del M.O (moviment obrer), el principal instrument: la vaga. La vaga és un instrument molt més potent que les accions "revolucionariguays", ara bé, et jugues una mica més que un cop de porra i una nit a comissaria.
Però clar, a vosaltres les vagues... per començar perque tinguin èxit les ha de convocar un sindicat majoritari (puags, direu alguns) perque una vaga convocada malament acaba sent un calvari per a qui la secunda. Però clar, els sindicats estan venuts i el millor que es pot fer amb ells es fotre cops de pal als dirigents...

En definitiva, davant les accions modernilles reivindiquem la lluita obrera. i lluita obrera ha de ser lluita de masses.

Perque amb accions de 300 persones com a molt, surts a la tele però res no canvia.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
i si us tanquen la Hamsa on fareu aquestes festes de música tecno tan guays que feieu? a casa dels vostres papás a la Bonanova?
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
directament ja us dic que soc d'icv. però, com que molts d'icv entrem a l'indymedia, anem a assemblees,(encara que no us ho cregueu hi ha molta gent d'icv que no nomes veu la tv) i ja sabem que aquí hi ha alguns que estaveu aquest matí a l'acció (?), doncs també parlaré claret. jo, la veritat, simpatitzo amb el moviment okupa. no m'importa que us ho creieu o no. però avui heu aconseguit que molts de nosaltres ens sentim menys aprop de vosaltres. també se us refotra. molt bé. però jo estic convençut que avui no estem més aprop d'arreglar el problema. sou els greenpeace en versió mediatico-radical o teniu alguna estratègia que canivii alguna cosa? jo diferencio okupes de terroristes, vosaltres diferencieu icv de la pasma? en tot cas, heu anant alla on sabieu que era mes facil, no mes efectiu.
hi ha una cosa que es diu assolir els objectius i un altre fer accions que visceralment son agraides pero no tenen efecte. jo recordo quan alguns okupes van entrar al parlament i van canviar la bandera espanyola per una d'okupa. feu un esforç i recordeu qui us va "facilitar" l'entrada.
jo, persona que, pobre de mi, encara penso que les institucions decideixen coses (m'agradi o no) votaré a favor de la despenalització de l'okupacio, de la regulació no penal de les drogues, etc. us demano "disculpes" per que icv no ha aconseguit acabar amb la pobresa al món i amb les guerres i la injusticia. però, companys/es, crec que amb el d'avui vosaltres no heu fet gran cosa. salut.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Però com es pot donar la volta a la truita d'aquesta manera? Que és el que us molesta que s'hagi okupat simbòlicament la seu d'un partit, que existim els okupes, que no s'aturin les protestes, que es denuncii l'especulació i els desallotjaments?
Alguns només pretenen provocar amb comentaris neandertals com el que parla de les cases de la Bonanova, de que si no treballem que si pim o que si pam. El problema serà actualment que uns joves entren a les seus d'uns partits per denunciar la seva hipocresia de dir però no fer, o el veritable problema és l'especulació brutal que ens envolta i que tothom veu però que ningú es decideix a afrontar. Si la majoria de la gent no està amb nosaltres, tampoc es pot dir que ho estigui amb vosaltres, simplement la majoria de la gent prefereix seguir el model de vida ianqui de "que posen avui a la tele", i com mesures el recolzament? pel nivell d'abstenció o pel milers de vots, pels manifestants o pel que sents als bars?

L'okupació és una forma coherentíssima de denunciar l'especulació, de buscar una solució al problema arriscant-te al que sigui, de construir espais des d'on continuar dissentint d'aquest sistema capitalista, l'okupació simbòlica de les seus del tripartit suposa dir-los als que ens governen i fan les lleis que continuen sent culpables per activa o per passiva del problema de l'especulació i de la criminalització dels okupes. El que passa és que alguns no suporteu que us toquin el vostre gran partit, que s'esquitxi amb les seves incoherències, "podeu fer el que vulgueu però a mi no ems senyalis". Doncs si, molt ben fet, a ells als que governen se'ls diu amb una acció com aquesta, que prou desallotjaments, que continuarem okupant, que si tan us molestem és perque l'estem encertant, i que vosaltres feu les lleis i també feu les trampes, i dieu, dieu, però no feu mai. Iniciativa, ERC o el PSC poden tenir un discurs de cara a les okupacions, alguns inclús públicament s'atreveixen a simpatitzar amb el moviment, però quan esteu governant als ajuntaments feu el que porteu més de vint anys fent, desallotjar, criminalitzar i no castigar als veritables especuladors mentres permeteu que ningú pugui aspirar a viure dignament si no és pagant durant 40 anys una hipoteca, hi ha tontos utils que a sobre la paguen contents i diuen que nosaltres també ho fem, com tothom, però aquest sindrome d'estocolm ja es de psiquiàtric.

Estem farts/es, la ràbia s'acumula i l'únic que podeu dir és que no està bé? perque no està bé això i no teniu tants problemes en tapar-vos la cara quan envieu els antidisturbis a treure a la gent de forma violenta, perque no està bé protestar, des de quan s'ha de fer un anàlisi per protestar i veure quin ranking d'audiència tenim. Continuem lluitan, continuem desenmascarant-los que el seu nervisosisme ja es palès, i l'única solució per alguns consistirà en els pals i que ja veureu el que us ve a sobre, enlloc d'escoltar el que volem dir i parar-se a pensar que potser tenim alguna part de raó. No se perque teniu tants problemes en que la gent actui?

Solidaritat amb l'hamsa i Miles de Vivendes, solidaritat amb tots els centres socials que realment ho són, solidaritat amb tots/es els que lluiten.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Pirates, moltes gràcies per demostrar-nos que és possible entendre la llibertat com quelcom més que anar a votar cada quatre anys.

Sabeu en què es diferencia un govern de dretes i un d'esquerres? Allí on governen les dretes hi ha víctimes i culpables. Però on governes les "esquerres" hi ha víctimes (especulació, nepotisme, utilització de la força pública, manipulació informativa...), però, pel que sembla no hi ha culpables.

Salut. I que no ens robin, ni les dretes ni les esquerres, el dret a exigir una vida digna!
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
la ràbia sense suport popular és un sentiment burgès i individualista.
la ràbia és un mitjà, no una finalitat.
salut i a acumular forces
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Pero qué veo? Pero qué pasa? Muchos visitantes de Indymedia parecen ponerse nerviosos. Ah! Que no me toquen mi partido! Que no me toquen mi juguete! Parecen que no saben que hacer cuando no es época de elecciones y se dedican a comernos la olla conque hay que votar a unos y a otros.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Se hace lo que se puede
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
si, si, pero del local del psc us han fotut fora i en el d'ICV us heu pogut esplaiar de gust fins que us heu cansat... ja esteu contents? volieu sortir als mitjans que tan tan tan odieu, no? doncs apa, ja està fet...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
sou tots una colla de socialdemocrates, l'única acció revolucionaria és el suicidi...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
com em recorda aixo als primers temps de la Insubmissio i la comprensio que rebiem de l'esquerra oficial -de les cupules- perque els feia nosa que trenquessim el seu marc legal -allo que justifica la seva existencia, el potinejar amb quatre paperots la vida de la gent-
I a mes segons aquests el que feiem no servia absolutament per res de res (em sembla que ha passat alguna cosa amb el Servei Militar Obligatori els ultims 15 anys, no?).
Ah, ara s'encarreguen de dir que la lluita dels sense papers tampoc serveix per res (pero a correcuita han posat una part de les seves administracions publiques -a toque de pito- que no te res a veure amb Estrangeria a arreglar unes quantes coses dels papers de unes desenes de milers de persones en quatre dies....)
Per cert, els desallotjaments qui els fa, es que m'he quedat out jo tb, els fa la poli no? i la poli te uns caps i aquests caps... que són del PP o CiU encara? Si que és lent el famos canvi
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Governeu amb les GAL.
Apallisseu a qui exigeix els seus drets.
Dessallotgeu centres socials.
l'etcètera és infinit

No ens viungueu amb històries ICV, que sabeu molt bé on us heu posat i al costat de qui sortiu a les fotos. No sou més d'esquerres ni més catalaistes que el PSOE. I no em dona la puta gana que ploreu a Antonio Gadés desgraciats.

Ni sou catalanistes ni sou d'esquerres. Recordeu que a qui més s'odia és al traïdor.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
tant i tant lent que d'haver ocupat la seu del PP a l'època Aznar haurieu sortit baldats a cops de porra, emmanillats i us havessin matxacat a comissaria, i després d'un judici ràpid una temporada de presó+multa de no te menees.

Avui heu fet el que heu volgut a les seus d'ERC i ICV, on us han posat telèfons, taules i cadires a la vostra disposició i heu acabat sortint per avorriment i manca d'arguments : el vostre argument era esperar la pasma i muntar el numeret victimista. Heu fallat.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
o que be, desallotjaments d'esquerres, fronteres d'esquerres, nuclears d'esquerres, ett's d'esquerres, potinejos amb la patronal d'esquerres, contaminacio d'esquerres, exercits d'esquerres, gaieixample d'esquerres, policia d'esquerres, cops de porra d'esquerres, presons d'esquerres, funcionaris de presons d'esquerres, bracons d'esquerres, tgv d'esquerres, "d'entrada no" d'esquerres, antiterrorisme d'esquerres, "cafe para todos" i ara "federalisme" d'esquerres... que be... que be que "hagin fallat" i aixi a xupar del bote d'esquerres uns anyets per pagar el look ecologista i d'esquerres ... que be
Pobrets, es clar, el carrec porta aixo saps? Gajes del oficio (de buitre)
Oh i els han posat telefons!!! amb les ganes que devien tenir alguns d'enviar el septimo de caballeria i actuar com els del PP i no poder fer-ho perque s'ha de guardar les formes de cara a la galeria.... tss... es la desavantatge de ser "d'esquerres i ecologista", les ganes hi son, pero com que es viu de fer veure que s'es de bona pasta... uhm
Au va home, passa per l'oficina que et faran un tiquet-dieta per haver gastat l'ordinador escrivint pels "marginals"...
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
21 jul 2004
Ni cas gent. Sabeu que la lluita sempre serveix d'alguna cosa. A penes conec "miles", pero a la HAMSA s'han fet un munt de coses genial que no poden ser en va. Com a tants altres CSO. Anims, okupació, i a desenmascarar tanta hipocresia!

Recordem q va pasar amb el PSC a Cornellà...No conec casos d'ERC i ICV, pero alguna cosa em diu q al final potser acabaven actuant igual. Potser q he parlat amb alguns d'ells i s'han mostrat en contra de l'okupació?
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
no veig massa semblances entre el moviment insubmís de fa uns quants anys (per no dir molts) amb els okupes-de-guays d'ara
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Aquell era un moviment molt seriós i compromès, on molts dels que optaven per la insubmissió en rebien conseqüències molt dures.

Això de l'ocupació per sistema, tal com ho fan ara, és una xarlotada.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Si "no en te ni una" allò era un moviment molt seriòs i compromès principalment perque no us tirava res en cara, perque encara no ereu al poder. Ara, fotrieu els insubmissos a la presó i criticarieu la seva lluita, igual que critiqueu totes les lluites que no us diguin amen. També deu ser una xarlotada el tunel de Bracons, els desallotjaments d'immigrants, les protestes contra el Forum, el Delta del Llobregat....tot són xarlotades quan van contra vostre i quan vosaltres les produiu, inclús el Delta de l'Ebre ho seria, o el Prestige i Nunca Mais, o la guerra d'Irak, parleu ja com el PP.

L'okupació no es fa per sistema, no és una xarlotada com tu dius, darrera de cada casa okupada, unes més que d'altres per suposat, hi ha una feina diària i moltes hores dedicades a mantenir viu un espai com aquest, però que t'haig d'explicar a tu, que no veus com en els desallotjaments hi ha violència policial, com hi ha judicis, multes increibles, seguiments i acosament de persones només per ser okupes, estigmatització, criminalització, etc. Que et penses que nosaltres no rebem conbseqüències dures, que la lluita contra l'especulació no és important o que cony us passa, falsos esquerranosos. Tant que dieu coincidir i després mireu com us posseu per una acció simbòlica, el poder corromp, vosaltres sou una prova, esteu fent com el PSOE quan va començar a dir que el que feien de dretes era d'esquerra i que a la seva esquerra no existia el món.

Solidaritat amb els centres socials.
Contra l'especulació okupació.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Així, que jo recordi, us diré tan sols un parell de coses que han fet els d'Iniciativa per Catalunya:

- Desallotjament dels immigrants de la Plaça Catalunya fa un parell d'anys. Ja sabeu la manera indigna com va acabar tot allò.

- Posem-nos a l'última legislatura del PSOE. Recordem l'última reforma laboral que es va fer, i que va precaritzar encara més la vida laboral. Doncs bé, Iniciativa per Catalunya va votar a favor d'aquella reforma (encara que Izquierda Unida, tot s'ha de dir, va votar-hi en contra).

Ja esteu al poder (municipal, de la Gene...), us heu repartit tota una colla de càrrecs. Què més voleu? Que, encara que ens foteu, no gosem criticar-vos ni fer cap acció que vagi contra la vostra imatge? Apa, 'neu a cagar.

Visca la llibertat
no lo ves nada claro ?
22 jul 2004
pues a ti si que se te ve el plumero

hablas igual que un poli (se acabara la tolerancia, ke tolerancia?)

defiendes a los politicos

eres un poli o un politico o las dos cosas a la vez

..

ABAJO EL FRANQUISMO !

ABOLICION DE LA ESCLAVITUD !

..

(alguien invento la maquina del tiempo y nos han llevado al pasado sin saberlo, o es que nos han robado el futuro ?)

..

salud y lucha social !!!
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
porque no logo???
con nadie????

como sabes en que bando está la persona que tienes en frente??

sois dialecticos hasta el extremo, no existe el blanco y el negro, existen y se producen cambios continuamente, no estar a favor siempre y a toda costa de cualquier acción.
es mentira que el enemigo te dió agua en el fòrum, y es tener una rabia que pagas con quien no debes. Pagalo con telefonica, pagalo con zara, pagalo con el imperio, no con cualquiera, por favor es un error.
la policia tiene uniforme, la policia no es cualquiera, es paranoico


la rabia contra el poder, no con las personas y
estoy a favor de la okupación para insertar labor social
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Quan em van contar la idea de l'acció amb les pateres em va semblar de puta mare.El dilluns vaig córrer a comprar el diari(no era a bcn) per saber qué havia passat, o almenys qué deien que havia passat...
Penso que s'hagués tingut que analitzar millor la repercusió de certes accions un cop arribats a port.El robar menjar o fer pintades dins del fórum crec que són accions "perilloses" en el sentit de que es poden observar com a simples gamberrades de quatre okupes i no una acció seria de protesta.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
pel que fa a les okupacions de les sedes del tripartit,no conec encara molt bé com han anat però em sembla fantástic.

...el comunicat estaria molt millor sense faltes de ortografia
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
ahir robant llonganisses al fòrum (valenta acció revolucionària !) avui segrestant les seus del tripartit ...demà calant foc la liceu o al parlament ?.

aneu amb compte, acabareu com la CNT amb el cas Scala, algun infiltrat (potser ni el necessiteu, esteu prou sonats) us portarà a fer un disbarat de veritat, no una mera entramaliadura.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Aquesta tecnica es molt vella (us l'han explicat els vostres ascendents estalinistes?)
Que et penses que son les "seus del tripartit" segrestades, el "Sagrat Cor de jesus maria i josep"??? Que és el "tripartit"? una cosa que esta més enlla del be i del mal, una mena d'aureola preclara que augura el millor dels futurs -nuclearitzats encara- per les masses culturitzades -per fi- pel Forum immaculat -santifiquem a la Caixa-?

Et recordo que el cas Scala va ser un artefacte explosiu. Pot ser, ja que ho esmentes, que l'infiltrat siguis tu i algun com tu que confon una ocupacio simbolica, pacifica i sense violencia d'unes oficines ... amb un atac armat del contubernio masonico
Ves a cridar al mal temps a caseta.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
22 jul 2004
Va ser pacífica perquè els ocupats no es van voler defensar dels ocupants, al veure que eren una canalla que sortien de mirar els teletubies.

Però si no, on es podria haver arribat ?. Hi han post dels vostres amics que ja parlen d'afusellaments a l'alba. Sí, això també és simbòlic.

Molestar, emprenyar, no deixar funcionar la centraleta, omplir amb 30 elements un local que no es teu (ni de la ciutadania en general) de pancartes no és simbòlic.

No hi va haver-hi violència, però sí engany, i en definitiva us hi veu quedar per la força del número.

Si això ho arriba a fer Fuerza Nueva, amb les mateixes característiques, també diriem que era un acte pacífic i bla bla bla ?
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
23 jul 2004
avui llegeixo que icv a posat un escrit d'acusació al Botín del santander demenant-li 44 anys de presó. primer: em sembla una accio "simbolica" més valenta i efectiva que menjar bocates a la seu d'icv. segona, si es efectiu llegir un manifest al balco d'icv, no em digueu que no es efectiu demandar al mafios del botin. es cert, també se li pot tirar un ou a una sucursal del BSCH, o entrar a una sucursal i quedar-se unes hores. jo em quedo amb l'acusació.

segona, encara que aconsegussim que el botin entrés al talego, vosaltres dirieu que som complices del sistema i bla, bla. això si, vosaltres sempre ho fareu millor. deu ser una questio genética.

que comentem errors? per suposat. que tenim contradiccions. doncs si. pero vosaltres no?
vau venir amb xibecas que son de la damm. la damm patrocina el forum. amb aquesta anecdota vosaltres ja estariu en la fase "es que son complices del capitalisme". jo senzillament, crec que teniu ganes de fer una birra.

en tot cas, malgrat les vostres més que discutibles estratègies, segueixo pensant que si el moviment okupa no existis s'hauria d'inventar.

salut.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
23 jul 2004
Em sembla perfecte que acusseu al Botin, no crec que ningú surti aquí a tirar merda infame per aquesta actuació i a dir les tontèries que s'han dit com alguns fan quan s'okupen les seus dels seus partits, fet que aplaudirieu si fossin la dels altres. Més coherència i menys hipocresia també en això. Si que us ha molestat aquesta acció, potser a alguns els hi servirà per enrecordar-se de moltes coses pendents que començen a olorar i que necessiten un canvi urgent de política.
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
23 jul 2004
No he leído todos los mensajes porque son la de dios pero me gustaría preguntarles a aquellos que siempre ven problemas en las acciones de los "antisistema de Barcelona", sean del tipo que sean, siempre apelando a una cuestión de imagen ante la sociedad:

¿Cómo evitar los desalojos concretos como el de La Hamsa?¿Qué tipo de acciones concretas propone para impedir el cierre de locales autogestionados?

Porque lo que tengo muy claro es que como los cierran seguro es sin acciones de ningún tipo. Y por otro lado, ¿acaso no son sociedad aquellos que quieren explorar formas de vida alternativas a las institucionales? ¿acaso no sois sociedad los que las criticais aludiendo a una cuestión de imagen ante "la sociedad"?

Nunca "toda la sociedad" estará a favor de estas acciones ni de "los antisistema" (siento el uso del término). Pero cada uno es libre de estarlo y es sociedad tanto como cualquiera. Se trata de construir e intentar que no vengan a tirar lo construído. Siempre hay mil escusas para estar en contra de alquien que se mueve. El conservadurismo siempre ha pesado la hostia, en nuestra sociedad y en nuestra conciencia. Yo tengo mis propios acuerdos y desacuerdos personales, ideológicos, caprichosos... con diversos sectores sociales muchas veces contrapuestos. Pero elijo ESTAR A FAVOR, A FAVOR DE ESTAR EN CONTRA (como decía alguien en una canción), y en este caso mi apoyo es claro, asumiendo cualquier discrepancia. Abrazos y endavant "antisistema'S"!!!
Re: Comunicat de MILES DE VIVIENDAS arran de l'acció d'okupació de les seus del tripartit.
04 ago 2004
Els CSO son una puta merda a Catalunya i al Estat Espanyol. Si voleu un lloc per privar amb els colegues, fer tallers cutres i possar pelis pseudo progres, ja teniu mil garitos.
Si voleu capgirar aquesta ciutat o aquest pais, llegiu una miqueta les fonts básiques. Despres parlem.
Sindicato Sindicat