Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: fòrum 2004
Otra iniciativa desesperada de regalo de entradas del FORUM
16 jul 2004
Una más, para que no queden dudas. Ahora se llama FILA N. Significa que, ante el pavor a ver los diálogos vacíos, a cada organización "participante" (nosotros no lo somos y nos ha llegado igual) le regalan 10 entradas. Eso significa, en este caso, 10 radios pequeñas cortesía de algún patrocinador que venían dentro de la mochila. ¿si no hay regalo la gente no recoge ni siquiera la acreditación? Yo, por ejemplo ya tengo una tarjeta de transporte de 4 meses regalo del FORUM..... esto es un derroche.....
Benvolguts i Benvolgudes,

Des del Fòrum Universal de les Cultures – Barcelona 2004 s'han portat a terme diverses iniciatives per tal de convidar-vos a participar d'aquest nou esdeveniment; perquè les entitats sou qui, dia a dia, i sovint anònimament, treballeu els eixos temàtics que el Fòrum promou: la diversitat cultural, el desenvolupament sostenible i les condicions de la pau.

Un exemple d'aquestes iniciatives és el procés adreçat al teixit associatiu local anomenat "Associa't al Fòrum Barcelona 2004!" que es va iniciar al mes d'abril del 2003. El resultat d'aquest procés, gràcies a la implicació de moltes entitats, va ser encoratjador. Més de 650 propostes d'activitats, entrevistes, xerrades, tertúlies i espectacles de petit format van ser presentades per dur a terme en el marc del Fòrum Barcelona 2004.

Ara, amb l'objectiu d'establir un diàleg fructífer que faci possible que les veus de la societat civil es puguin fer sentir en les agendes internacionals, us convidem a ser presents en els Diàlegs. Com sabeu, els Diàlegs del Fòrum han sigut concebuts com l'espai de trobada entre la ciutadania, les organitzacions, les empreses i els organismes internacionals per discutir qüestions que ens afecten a tots i totes. És per això que entenem que la vostra presència com a membres de la societat civil organitzada, esdevé clau per a representar la pluraritat de la ciutadania.

En aquest sentit, us convidem a participar del Diàleg -que se celebrarà del 07/07/04 al 13/07/04- "El Parlament de les Religions del Món" de forma gratuïta a través de les Files N, és a dir, les invitacions per assistir de públic als congressos. Així, per gestionar les inscripcions i formar part d'aquesta Fila N, caldrà seguir un procediment predeterminat que us detallem a continuació.

Com sabeu aquest és un diàleg al que no havíeu tingut accès fins ara, però es dona la circumstància de el Parlament de les Religions ha aconseguit la sponsorització d'una sèrie de places que volem fer arribar, entre d'altres entitats, a la vostra.

Atenció! les places són limitades i s'aconseguiran per rigorós ordre d'arribada de la inscripció.

Teniu 10 places per entitat.

Funcionament de la inscripció:

Només s'acceptaran les sol·licituds a través dels formularis adjunts amb tota la informació degudament complimentada. Caldrà retornar aquests formularis per e-mail a agraciav ARROBA barcelona2004.org indicant en l'assumpte "Fila N" i el nom de l'entitat
Haureu d'enviar els formularis complimentats abans del proper DIVENDRES dia 2 de juliol.
Les persones amb acreditació de Fila N tenen els mateixos drets d'inscripció i material que la resta d'assistents al Diàlegs.
Per tal de formalitzar aquesta inscripció els assistents hauran de trametre les dades que es sol·liciten en el formulari adjunt , degudament complimentat, per e- mail, especificant Fila N i el nom de l'entitat.
La recollida de les acreditacions es podrà fer a partir del dia 6 de juliol fins el mateix dia d'assistència al Centre d'acreditacions del Fòrum, situat al carrer Taulat cantonada amb Prim (davant del Fòrum)
Des del Fòrum Barcelona 2004, us agraïm l'esforç realitzat i la feina que diàriament dueu a terme. Us animem a continuar treballant per fer d'aquest món un espai més habitable.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Otra iniciativa desesperada de regalo de entradas del FORUM
16 jul 2004
Estan regalant moltes entrades.
Jo no estic a cap assemblea de resistències ni de cap contra el Fòrum, però que tal demanar-ne tantes com puguem i anar un dia a cremar-les a la porta?
Re: Otra iniciativa desesperada de regalo de entradas del FORUM
16 jul 2004
Això no és res. Avui m'han deixat a casa propaganda d'una gent d'aquesta que fan viatges per a jubilats i per 24 euros els donen un pernil, una botella de vi negres, un xoriço, un paneret d'allioli, una barra de pa...
Junt amb aquesta "grandiosa oferta", n'hi han una altra igualent "grandiosa": "Ven al F`rum, un espectáuclo para ir con la familia a ver culñturas de todo el mundo y la diversidad de las civilizaciones. Al segle XIX, cap fira colonialista ho haguera fet millor, jejejejeje
Re: Otra iniciativa desesperada de regalo de entradas del FORUM
17 jul 2004
el forum de les cultures em passa pel forrum dels collons
Sindicat Terrassa