Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
El president veneçolà agraeix a IU el suport al procés revolucionari
15 jul 2004
El President de la República Bolivariana de Veneçuela, Hugo Chávez, va transmetre a la delegació federal d'Izquierda Unida la seva gratitud en nom del poble veneçolà pel suport rebut davant el pròxim referèndum del 15 d'agost.
EL PRESIDENT VENEÇOLÀ AGRAEIX A IU EL SUPORT AL PROCÉS REVOLUCIONARI
Caracas, 08/0704. El President de la República Bolivariana de Veneçuela, Hugo Chávez, va transmetre a la delegació federal d'Izquierda Unida la seva gratitud en nom del poble veneçolà pel suport rebut davant el pròxim referèndum del 15 d'agost.

En el seu discurs el president Chávez va agrair a Isaura Navarro, Pascual Serrano i a José Mendi la seva presència en aquest acte. La intervenció de la diputada d'IU, Isaura Navarro, va ser aplaudida de forma entusiasta pels milers de persones congregades en el teatre Teresa Carreño de la capital veneçolana. I al finalitzar la mateixa el President va voler parlar i felicitar personalment a Isaura per a agrair-li la seva intervenció en nom de l'esquerra transformadora estatal.

L'acte va contar amb intervencions de diversos representants de l'esquerra social i política d'Europa, centreamèrica, els Estats units d'Amèrica, la comunitat àrab assentada a Veneçuela i de gairebé tots els països d'Amèrica del sud. Entre les intervencions es van intercalar actuacions musicals representatives de països que van estar presents en aquest acte i va finalitzar amb una apassionada intervenció del democràtic President Chávez en favor del procés revolucionari que està duent a la pràctica el seu govern.

En el dia d'avui totes les delegacions han visitat el barri de Villaalegre on la revolució bolivariana està desenvolupant un ampli programa d'infraestructures, atenció educativa i sanitària ja que es tractava d'una de les zones més deprimides de l'entorn de la capital de Caracas. Aquests programes s'estan desenvolupant per tot el país i són un referent fonamental per a desenvolupar una política social, participativa i de transformació per a tota Amèrica llatina.
UNA DELEGACIÓ D'IU ES TROBA A VENEÇUELA PER A EXPRESSAR EL SEU SUPORT AL PROCÉS REVOLUCIONARI

Caracas, dimarts 6 de juliol de 2004. Una delegació d'IU presidida per la diputada Isaura Navarro, es troba a Veneçuela on participarà a les 18 h. (hora local) d'avui dimarts en l'acte "Veneçuela no està sola". En aquest acte que es desenvolupa en el teatre Teresa Carreño de la capital veneçolana es trobaran representants de diferents països de tot el món en suport al procés revolucionari emprès pel govern de Veneçuela.

En aquest acte intervindrà en nom d'IU la diputada Isaura Navarro, que expressarà el suport i solidaritat de l'esquerra transformadora espanyola al procés de reformes que estan suposant un profund avanç en els drets socials del poble veneçolà. En la delegació estan presents també el responsable de comunicació d'IU, José Mendi i el fundador de rebelion.org, Pascual Serrano.

Després d'aquesta trobada estan previstes una sèrie de visites a diversos barris de la capital per a conèixer diversos projectes educatius, sanitaris i socials que s'han engegat en aquest procés de reformes participatives i solidàries amb els sectors més desfavorits de la societat veneçolana.
Mira també:
http://www.euia.org
http://www.euia.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El president veneçolà agraeix a IU el suport al procés revolucionari
16 jul 2004
més que mai: SPAM!!!!
Re: El president veneçolà agraeix a IU el suport al procés revolucionari
16 jul 2004
Si, els d'IU s'atreveixen a dir a Venezuela i Cuba el que no tenen pebrots d'aplicar ni dir aquí. Està molt bé el turisme revolucionari, però aquí IU no deixa de ser un partit que accepta el capitalisme i per molts referents que vulguin fer són una trista ombra del PSOE.
Re: El president veneçolà agraeix a IU el suport al procés revolucionari
16 jul 2004
I tu de quin partit ets? Quina organització és un digne referent dels partits comunistes cubà i veneçolà? Si la saps, digue-me-la i llavors m'hi apunto. De debò. És molt fàcil anar per Indymedia rajant de tot cristu sense mullar-se en cap organització. Que merda n'hi ha totes les cases ho sap tothom, no val la pena anar de llestet perquè fa molta pena.
Re: El president veneçolà agraeix a IU el suport al procés revolucionari
16 jul 2004
IU i la merda del pce accepten la monarquia, la propietat privada, la bandera espanyola feixista... a la merda oportunistes, els processos revolucionaris es fan a través del poble amb reformes pel poble, començeu a fer reformes des del tripartit cabrons!!!

VISCA LA REVOLUCIÓ BOLIVARIANA!! VISCA LA TERRA!!!
Colera camping CNT