Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Fora els vaixells yanquis del port de Palma
15 jul 2004
Comunicat de l'assemblea de Maulets de Palma en rebuig a la presència de vaixells militars nuclears nord-americans al port de Palma (Mallorca).
Fora els vaixells de guerra yankees del Port de Palma!
[Combatem l'imperialisme, recuperem la terra]

El proper dia 15 de juliol de 2004 arriba a les nostres costes un portavions nord-americà equipat amb dos reactors nuclears i amb més de 6000 marines abord. Davant d'aquesta situació l'assemblea de Maulets, el jovent independentista revolucionari, de Palma volem mostrar la nostra preocupació per la perillositat que això suposa, per la greu catástrofe ecológica i humana que podria provocar en cas d’accident. Cal recordar precedents com el de l'USS Enterprise que al 1969 patí un incendi en un dels seus reactors.

A banda d'això volem manifestar la nostra repulsa per la presència d'aquest instrument de l'imperialisme nord-americà, que desde els fatídics atemptats de l'11 de septembre, ha intensificat la seva ofensiva mundial. Bona mostra d'això en són les guerres d'Iraq i Afganistan, així com també l'enduriment de les mesures repressives contra el poble cubà o el fallit cop d'estat contra el govern electe d'Hugo Chávez. Això, sols en són exemples, doncs la llista d'agressions nord-americanes cap a altres països és llarga.

Finalment volem denunciar la connivència del govern espanyol, que sols rebutja la presència d'aquests instruments de guerra quan se'n pot treure rendiment, com seria el recent cas del "Tireless", submarí anglès amarrat el port de Gibraltar ; i que en canvi, en casos com aquest resta en el més absolut silenci.

Davant d'això demanam l'absoluta retirada d'aquest vaixell de les nostres costes així com també que no es tornin a produïr situacions similars al nostre litoral.

[Combatem l'imperialisme, recuperem la terra]

Mallorca, Països Catalans
15 de Juliol de 2004,
                                    mallorca ARROBA maulets.org
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.rebrot.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fora els vaixells yanquis del port de Palma
15 jul 2004
A Tarragona ja fa més de cinc anys que estem desenvolupant accions en contra de la presència d'aquesta merda al port de la ciutat.

Si algú vol signar tenim una recollida de signatures en marxa. Visiteu http://www.tinet.org/~tgnapau

Anim i canya!
Re: Fora els vaixells yanquis del port de Palma
08 ago 2004
Les fotos de l'acció les podeu trobar a la següent direcció: http://www.maulets.com/seccions/noticies/noticia.asp?ID=82
Sindicat Terrassa