Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Acusació popular per la mort de Farid Bendaued
15 jul 2004
Acusació popular contra els mossos d'esquadra per la mort de Farid Bendaued
El passat 27 de maig, de matinada, un mosso d'esquadra va matar Farid Bendaued en un escorcoll del pis on dormia. Posteriorment, els seus companys, en la comissaria, van rebre maltractamets per part de la policia.

El Centre d'Acolliment per a Estrangers, juntament amb l'Ateneu Popular Julia Romera, Sahbi Solidari, l'Associació d'Amistat amb el Poble de Guatemala i l'Associació Cultural Illacrua, hem tirat endavant (el dia 14 de juny de 2004) una acusació popular en forma de querella contra aquesta actuació policial.
Trobareu tota la informació del cas a

http://www.ara-santacoloma.com (Justícia per Farid)

Ens agradaria que el màxim de col·lectius s'afegís a aquesta querella. Pensem que hi ha un silenci social important vers els maltractaments i les humiliacions que reben molts dels nostres veïns nouvinguts. En aquest sentit, la Llei d'Estrangeria ajuda al fet que aquestes persones visquin en la indefensió més absoluta davant dels abusos de poder. Els veïns els rebutgen, la policia els assetja i els grans mitjans de comunicació els fan el buit. Creiem que és a les nostres mans, de la resta de ciutadans, aturar el degoteig continu d'aquest tipus d'esdeveniments, dels quals la mort de Farid Bendaued és la part més visible.

Cal fer costat als nostres nou veïns. Recollir signatures, signar manifestos de suport i adherir-se a l'acusació popular en aquest cas és una de les maneres de fer-ho.
Mira també:
http://www.ara-santacoloma.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa