Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Activistes internacionals detinguts a Israel
14 jul 2004
Activista pacifista nord-americana compareix al Tribunal Suprem Israelià dijous
Membre del Knesset israelià demana una reunió amb el director de la seguretat israelinana, Avy Dichter, per parlar de la seva política.
[Jerusalem] L'Activista nord-americana Ann Petter, que està detinguda des del 23 de juny a l'aeroport de Ben Gurión a Israel, compareixerà dijous 15 de juliol a les 9 del matí davant el jutge Matza al tribunal Suprem a Jerusalem (carrer Sha'arei Mishpat, Kiryat Ben Gurion, a prop de Sacher Park). A Petter se li havia imputat ser una amenaça a la seguretat de l'estat d'Israel. Serà representada pels advocats Leah Tsemel i Yael Berda.

desde la detenció de Petter, a dues activistes més se'ls ha negat l'entrada a Israel i estan ! tancades en una cel·la de detenció a l'aeroport de Ben Gurion: Christine Grefer, una holandesa de 46 anys, profesora de sociologia; i Jamie Spector, de 32 anys, una treballadora social jueva nord-americana de Sant Francisco. És molt poc habitual que l'estat jueu negar l'entrada a una jueva.

Avui, el membre isaraelià del Knesset, Roman Bronfman, ha visitat les 3 dones a la seva cel·la i les ha infromat dels seus esforços per protestar la política de negar els voluntaris d'ISM i altres activistes pacifistes l'entrada al país. Bronfman ha demanat una reunió amb el director dels Serveis de Seguretat Israelians, Avi Dichter. També, en una carta al Fiscal general, Bronfman demana quina "amenaça de seguretat" suposen Ann, Jaimie i Christinie, i manifesta que l'amenaça real per Israel ve de la dreta i! no de l'esquerra.

Ann Petter és una dissenyadora gràfica de 44 anys de Nova York que planejava assistir unua marxa pacifista organitzada pel Moviment de Solidaritat Internacional (ISM) als Territoris Ocupats de Palestina. Petter va arribar a ISrael amb una videocàmera; volia documentar el treball d'un grup d'activistes palestins, israelians i internacionals, un dels quals és el supervivent de l'Holocaust de 79 anys Hedy Epstein.

Per a més infromació o per demanar una entrevista, contacteu:

Huwaida +972 54 747 3308 o +970-59-260-990
Ady +972-54 643 1972




July 13, 2004

For Immediate Release

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Activistes internacionals detinguts a Israel
15 jul 2004
el que s'ha de llegir;

"L'Activista nord-americana Ann Petter...A Petter se li havia imputat ser una amenaça a la seguretat de l'estat d'Israel."

a on és l'amença??!!
Sindicat Terrassa