Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Vilafranca] Per una Festa Major de tothom i per a tothom
13 jul 2004
A iniciativa de diverses entitats de Vilafranca s’ha convocat una reunió el proper dijous 15 de juliol a les 21h. a l’Escorxador.
santFelix.jpg
Fa uns anys que la Festa Major de Vilafranca ha tingut una vessant no oficial que volia donar una alternativa a totes aquelles persones que volien gaudir de la festa d’una manera diferent. Des de diverses entitats s’havia aconseguit obrir espais que oferien una alternativa cultural i festiva que venia a ser un complement de la nostra Festa Major. Des d’aquests espais, s’havia aconseguit fer canviar la visió de la Festa Major a l’ajuntament i als/les corresponents administradors/es. Per exemple, és gràcies a aquests espais (com la antiga casa ocupada de Can Cellerot) que es van començar a fer concerts gratuïts veient la bona acollida que tenien aquests. En part, també és gràcies a aquests espais que cada vegada hi ha més concerts i actes lúdics al carrer.

La nostra intenció és seguir per aquest camí, per això aquest any ens vàrem reunir amb els i les administradores per tal de donar a conèixer les nostres intencions i treballar sense trepitjar-nos els uns/es als altres, fent alhora que totes les nostres activitats es puguin integrar en una millor i més participativa Festa Major. Recordem que les entitats socials i culturals de Vilafranca no hem tingut fins ara cabuda a la festa i ja és hora que ens hi fiquem i ajudem a fer una Festa Major popular i oberta.

Les reunions amb les i els administradors van ser profitoses, no així la resposta que vam rebre: l’ajuntament no cedia cap espai a les entitats excepte la zona oberta del pavelló de “la Gamba�.

Creiem que és un despropòsit voler arraconar les entitats vilafranquines als afores, ja que la Festa Major de Vilafranca es fa a Vilafranca, dins de la vila amb el poble. Tenint en compte que any rera any les entitats privades (bars, discoteques...) tenen permís per muntar els seus “xiringuitos� i carpes sense cap problema, ens sembla insultant que l’ajuntament ens vulgui deixar en un racó per no molestar gaire.

Per tot això us llancem una convocatòria de cara a decidir què podem fer.

Ens trobem el dijous 15 de juliol a les 21h a l´Escorxador.

Per l’autogestió de les entitats de Vilafranca!

Convoca: El Poble

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Vilafranca] Per una Festa Major de tothom i per a tothom
13 jul 2004
Quan us declareu municipi alliberat m'ho feu saber que hi vindré a viure ;)

Apa, seguiu lluitant i seguiu fent-ho així de bé !
Re: [Vilafranca] Per una Festa Major de tothom i per a tothom
13 jul 2004
jejejeje!!
Mare meva.. no queda pas poca feina a fer.
Però tossuts en som un rato llargs!
Per la FM de Vila.. totes les esglesies decorades!
13 jul 2004
vilaestelada1.jpg
vilaestelada3.jpg
No us la perdeu!!
Mira també:
http://www.festamajor.info
Sindicato Sindicat