Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : ecologia : sense clasificar
El gas que falta a Argentina Repsol el ven als EUA
12 jul 2004
El gas que falta a Argentina Repsol el ven als Estats Units.
CATALÀ (traducció corregida d'Internostrum)

Distingits cercadors de la llum: si bé aquest és un tema molt del món material que tots volem que es transformi, és important que es difongui per elevar la nostra consciència ràpidament. Els argentins estem vivint una situació que es torna deseperant (com així la majoria dels països llatinoamericans), de fam, fred, desocupació, destrucció gairebé total de l'educació i la salut, i la gairebé certesa que tret que s'efectui EL GRAN CANVI A R A, els pròxims dies o amb sort mesos, passarem a ser Afganistan o L'Iraq. Ens duen TOT: empreses espanyoles, nord-americanes o europees o millor sense bandera, mentre ens distreuen amb casaments reals o ens atemoreixen amb atemptats, més sancions del fons monetari o el que és pitjor generant diferències i odis entre països veïns. Això és una metxa encesa que ningú sap fins on arribarà. Crec que és hora que, els pobles que estan desperts, intercedeixin per a evitar un sofriment i una matança com les que, amb infinit dolor, veiem en altres llocs; i que dificultés àdhuc mes el passatge a la cinquena dimensió. Ens hem transformat en països discapacitats, cecs. És ètic, és de bona gent(o de bons pobles, o països o corporacions) robar-li a un cec????!!!. 7 o 8 de cada 10 nens i joves a Argentina estan sota la línia de pobresa. Mentre vam esperar que el BÉ es manifesti a la Terra, vegem amb consciència el que els passa als nostres germanets a tot el món.

Envío aquest mail que acaba d'arribar-me, amb la profunda seguretat que només la VERITAT ens farà lliures i amb la convicció que el coneixement de la VERITAT accelerarà la nostra capacitat de crear un món nou.

Una abraçada i agraeixo,si ho creuen convenient, li donin difusió en li XARXA. *Maricarmen

http://www.prensamercosur.com.ar/nota.php?aneu=141

----------
CAST

Estimados buscadores de la luz: si bien este es un tema muy del mundo material que todos queremos se transforme, es importante que se difunda para, con mayor conocimiento, elevar nuestra conciencia rápidamente. Los argentinos estamos viviendo una situación que se torna desesperante (como así la mayoría de los países latinoamericanos), de hambre, frio, desocupación, destrucción casi total de la educación y la salud, y la casi certeza de que salvo EL GRAN CAMBIO A H O R A, los próximos días o con suerte meses pasaremos a ser Afganistán o Irak.

Nos llevan TODO: empresas españolas, norteamericanas o europeas o mejor sin bandera, mientras nos distraen con casamientos reales o nos atemorizan con atentados, más sanciones del fondo monetario o lo que es peor generando diferencias y odios entre países vecinos.

Esto es una mecha encendida que nadie sabe hasta donde llegará.
Creo que es hora que, los pueblos que están despiertos, intercedan para evitar un sufrimiento y una matanza como las que, con infinito dolor, vemos en otros sitios; y que dificultara aun mas el pasaje a la 5ta. dimensión.
Nos hemos transformado en países discapacitados, ciegos. ¿Es ético, es de buena gente(o de buenos pueblos, o países o corporaciones) robarle a un ciego????!!!.

7 u 8 de cada 10 niños y jóvenes en Argentina están bajo la línea de pobreza.
Mientras esperamos que el BIEN se manifieste en la Tierra, veamos con conciencia lo que les pasa a nuestros hermanitos en todo el mundo.

Envio este mail que acaba de llegarme, con la profunda seguridad de que solo la VERDAD nos hará libres y con el convencimiento de que el conocimiento de la VERDAD acelerará nuestra capacidad de crear un mundo nuevo.

Un abrazo y agradezco,si lo creen conveniente, le den difusión en le RED. Maricarmen

http://www.prensamercosur.com.ar/nota.php?id=141
Mira també:
http://www.prensamercosur.com.ar/nota.php?id=141

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El gas que falta a Argentina Repsol el ven als EUA
12 jul 2004
Antes también una gran parte de la población infantil indígena de Argentina estaba bajo el umbral de pobreza...y seguían vendiendo vuestro pais...
ahora...
Re: El gas que falta a Argentina Repsol el ven als EUA
12 jul 2004
un@, en tens dades exactes del que afirmes?
Si les tens t'agrairia que les publiquessis.

Argentina, un país capaç d'alimentar a 300 milions de persones. Que hi passa per que hi hagi gana?
Que han fet les multinacionals? principalment espanyoles, d'acort que en Ménem hi posà de la seva part. Peró no van ser les transnacionals espanyoles les que es van fer amb el ptrimoni argentí? no van ser els beneficiaris directes de la privatització del país? REPSOL, IBERIA, TELEFÓNICA, la banca...etc
Sindicato Sindicat