Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Sobre armes, sobre cotxes.
12 jul 2004
Diuen que als Estats Units hi han més assasinats per any per armes de foc que a altre país occidental... i jo hem pregunto: per qué no paren les vendes de pistoles?

També diuen que Espanya és el país europeu amb més mortalitat a la carretera... llavors jo hem pregunto: i per qué no paren les vendes de cotxes?

---


37 morts i 23 ferits als 26 accidents de tràfic d'aquest cap de setmana.

---> http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAS&idno=


agencias

Madrid. -- Un total de 37 persones van morir als 26 accidents de tràfic registrats a les carreteres espanyoles desde les 15.00 hores del divendres i les 00.00 d'avui dilluns, segons informa la Direcció General de Tràfic.

Els accidents ocorreguts durant el cap de setmana a les carreteres espanyoles van deixar també un total de 38 ferits, 23 de gravetat i un total de 15 ferits de caràcter lleu.

El diumenge va ser el dia que es va registrar un major nombre de incidències i d'afectats, amb 24 vícimes mortals i 11 ferits a 23 accidents. Per la seva part, es registraren 10 mots i 10 ferits a 10 accidents el dissabte passat, mentres que el divendres es van acumular 3 morts i 2 ferits en 3 accidents.
Mira també:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAS&idnoticia_PK=133097&idseccio_PK=132&h=

This work is in the public domain

Comentaris

No todos son "accidentes"
12 jul 2004
Efectivamente hay desgraciadamente muchos que son homicidios, incluso asesinatos. Por tanto, mientras la prensa plumífera siga mintiendo en esto, difícilmente se verá el problema. Naturalmente, se trata de intereses económicos: se sabe que hay estudios sobre los modelos de automóviles cuyos conductores -influenciados por publicidad agresiva- más frecuentemente implicados en los homicidios pero la industria se niega a hacerlos públicos.....
Re: Sobre armes, sobre cotxes.
12 jul 2004
si tens raó... no comprenc com la gent va correns a tota óstia per les carreteres, però si baixen de les seves "màquines deu" ententen que hi ha un perill, entenen que els seus fills poden tenir problemes, etc.. però quan pujen al cotxe s'obliden del perill.
Re: Sobre armes, sobre cotxes.
12 jul 2004
Menys anar en cotxe i més fer servir el transport públic
Sindicat Terrassa