Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : fòrum 2004 : mitjans i manipulació
Joan Clos i TV3
12 jul 2004
En Joan Clos no para de sortir darrerament a tots els programes de TV3
L'alcalde de Barcelona, Joan Clos, està intentant surar entre les veus del PSC que el volen fer plegar després del Fòrum, per considerar-lo un polític de poca talla. El substituirien Ferran Mascarell o Jordi Martí. Clos s'ha enfurismat molt amb el PSC de Barcelona que li vol fer el llit, i ha acomiadat el seu cap de premsa Lluís Garriga.

Ha demanat a Joan Majó, director general de la CCRTV i amic seu, que l'ajudi. I així ho ha fet en Majó a cor que vols. Clos ha aparegut ja al Buenafuente de convidat sorpresa, a la Columna de la Julia Otero, el Pellicer li ha dedicat un reportatge sencer a l'Entre Línies, ha protagonitzat un concert de música religiosa emès pel 33 des de la Sagrada Família, i també la nit de gala de El Cor de la Ciutat. I tot això en un mes!!. TV3, la seva.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Joan Clos i TV3
12 jul 2004
Em sembla que t'has deixat l'entrevista amb la Terribes a "La nit al dia" del 33...
k+k+k=kk...
Re: Joan Clos i TV3
12 jul 2004
Però una entrevista amb la Terribes no crec que entusiasmi a cap polític, ni que ho compti com a 'propaganda'... allà acostumen a passar-ho força malament :P
Re: Joan Clos i TV3
12 jul 2004
Si no vegis com mossega la Terribes, simbolitza als de la nostra classe BUF XD
Re: Joan Clos i TV3
12 jul 2004
la terribes aprieta pero no ahoga
Re: Joan Clos i TV3
12 jul 2004
tinc 25 anys, en fa dos que visc en un pis de lloguer amb la meva parell i tota la il.lusió del principi s´ha anat esfumant per culpa d´una gran empresa constructora, Nuñez y Navarro, que va comprar l´edifici i ara intenta fer-nos fora de casa amb la tàctica del mobbing.
Ens sentim impotents davant del montre al qual ens enfrontem, ja que som estudiants, treballem tots dos amb contractes precaris i sous baixos i no ens podem permetre una demanda judicial.
Hem intentat anar a un altre pis, però el mercat de lloguer és patètic a la ciutat i rodalies. ¿Ho hauríem de deixar correr i tornara acsa dels pares?¿I que faran els avis que també viuen a la finca, on han nascut, i que tenen lloguers de renta antiga?
Gràcies alcalde Clos per la seva previsió i per tenir una ciutat tan cara. Felicitats a tots els governants de Barcelona.
Re: Joan Clos i TV3
23 jul 2004
Estic pensant en crear una petita plataforma o asociació que s'encarregui de una de recollida de firmes a favor de que Joan Clos no es presenti de nou com alcalde. Crec que ja em tingut prou de la seva incompetència, vanitat.
Algú sabria com començar o s'apuntaria?
Sindicat Terrassa