Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: immigració
CONCENTRACIO DIMARTS PELS SANS PAPIERS
11 jul 2004
CRIDA A LA SOLIDARITAT DELS SANS PAPIERS. ADHERIU-VOS
CRIDA A LA SOLIDARITAT AMB ELS EMIGRANTS PERSEGUITS A FRANÃA
El diumenge dia 4 de Juliol la policia francesa, rebent ordres directes del Govern, ha utilitzat la força bruta contra les i els emigrants indocumentats que es trobaven acampats en el Square Sevérine de Paris, reclamant la regularització de la seva situació.
Aquesta intervenció contra persones indefenses s'ha saldat en 20 persones ferides i almenys 89 detencions, de les quals es pretén ara expulsar a 26 com mesura âexemplaritzantâ?, a més de les situacions de pànic viscudes, que ens fan recordar l'any 1940. Aquesta actuació no és aliena a lâànim de revenja per la recent victòria aconseguida a Lille per 460 âsense papersâ? en el reconeixement dels seus drets, després de 38 dies en vaga de fam.
Aquestes actuacions estan en oberta contradicció amb les Convencions Internacionals democràtiques subscrites per l'Estat francès, entre elles la Declaració Universal de Drets Humans i la Carta de Nacions Unides, i la pròpia Constitució: âTous els Hommes naissent libres et egauxâ¦â?.
LES I ELS SOTASIGNATS MANIFESTEM:
1 . La CONDEMNA tant de l'actuació policial, amb utilització de la violència per a reprimir a la població immigrant i impedir així l'exercici dels més elementals drets democràtics, com de la Llei del Silenci que, des del Poder, s'imposa sobre aquest tema als mitjans de comunicació.
2. El ferm REBUIG a les detencions i ordres d'expulsió contra els emigrants de París.

3 . La ABSOLUTA REPULSA tant del Govern francès com de la resta dels governs de la Unió Europea per la política d'exclusió dels treballadors/as, obligats a emigrar. Aquesta actitud repressora, dirigida contra als i les immigrants, es troba en relació directa amb la política de convertir la Unió Europea en una fortalesa tancada o no per els éssers humans que fugen de la pobresa, segons convingui a les ânecessitatsâ? a cada moment dels seus empresaris, que contemplen a aquestos només com una mercaderia d'usar i llençar, i que no per això tinguin la mes mínima vacilâ¢lació a deixar a la majoria dels pobles del món, amb lâespoli la seva riquesa, en situació de misèria i dependència, donant el suport als règims que els i són útils per aconseguir-o
4 . La SOLIDARITAT INCONDICIONAL amb els companys de Paris i el nostre SUPORT a totes les veus que criden a la REGULARITZACION de l@s immigrants indocumentats.
5 . La RECLAMACIà del reconeixement de la condició de ciutadans/es de TOTS els indocumentats, tant a França com a la resta de la Unió Europea, LA SEVA IMMEDIATA REGULARITZACIà i el reconeixement dels SEUS PLENS DRETS POLITICS I SOCIALS.
6 . LâEXIGÃNCIA DE QUE, DE MANERA IMMEDIATA, S'ANULâ¢LIN LES ORDRES D'EXPULSIÃ, S'ALLIBERI ALS DETINGUTS I ES CASTIGUI ALS CULPABLES D'AQUESTA VIOLACIà GREU DELS MAS ELEMENTALS DRETS HUMANS.
Asemblea per la Regularització sense Condicions Cornellà Sense Fronteres.
A TOTES LES ENTITATS, ORGANITZACIONS I PERSONES QUE VULGUIN ADHERIR-SE A AQUEST MANIFIEST ENVIEU UN CORREU A papelesparatodosytodas ARROBA yahoo.es
CONVOQUEM A TOTA LA CIUTADANIA A CONCENTARSE DAVANT DEL CONSULAT FRANCES (RDA UNIVERSIDAD 22 B) EL PROPER DIMARTS DIA 13 DE JULIO A LAS 20:00H.
TAMBIEN EMPLACEM A LA SOCIETAT CIVIL A ENVIAR MAILS, FAXES I TRUCAR AL CONSULAT EN REBUIG PELS FETS QUE TINGUEREN LLOC A PARIS.

Tel. Consulat: 93- 270 30 00 Fax: 93-270 30 49 e-mail: info ARROBA consulfrance-barcelone.orgLLAMAMIENTO A LA SOLIDARIDAD CON LOS/LAS EMIGRANTES PERSEGUID@S EN FRANCIA
El domingo día 4 de Julio la policía francesa, recibiendo ordenes directas del Gobierno, ha utilizado la fuerza bruta contra las y los emigrantes indocumentados que se encontraban acampados en el Square Sevérine de Paris, reclamando la regularización de su situación
Esta intervención contra personas indefensas se ha saldado en 20 personas heridas y al menos 89 detenciones, de las que se pretende ahora expulsar a 26 emigrantes como medida "ejemplarizanteâ?, además de las situaciones de pánico vividas, que nos hacen recordar el año 1940. Esta actuación no es ajena al animo de revancha por la reciente victoria conseguida en Lille por 460 âsin papelesâ? en el reconocimiento de sus derechos, después de 38 días en huelga de hambre.

Estas actuaciones están en abierta contradicción con las Convenciones Internacionales democráticas suscritas por el Estado francés, entre ellas la Declaración Universal de Derechos Humanos y la Carta de Naciones Unidas, y la propia Constitución: âTous les Hommes naissent libres et égauxâ¦â?.

LAS Y LOS ABAJO FIRMANTES MANIFESTAMOS:

1.     La CONDENA tanto de la actuación policial, con utilización de la violencia para reprimir a la población inmigrante e impedirles así el ejercicio de los más elementales derechos democráticos, como de la Ley del Silencio que desde el Poder se impone sobre este tema a los medios de comunicación.

2.     El firme RECHAZO de las detenciones y ordenes de expulsión contra los emigrantes de París.

3.     La ABSOLUTA REPULSA tanto del Gobierno francés como del resto de los gobiernos de la Unión Europea por la política de exclusión de los trabajadores/as, obligados a emigrar. Esta actitud represora, dirigida a los y las emigrantes, se encuentra en relación directa con la política de convertir la Unión Europea en una fortaleza, cerrada o no a los seres humanos que huyen de la pobreza, según convenga a las ânecesidadesâ? de cada momento de ânuestrosâ? empresarios, contemplando a estos solo como una mercancía de usar y tirar, y sin que no por ello tengan la mas mínima vacilación en dejar a la mayoría de los pueblos del mundo, con el expolio su riqueza, en situación de miseria y dependencia, dando el sostén a los regímenes que les son útiles para conseguirlo.

4.     La SOLIDARIDAD INCONDICIONAL con nuestros compañeros de Paris y nuestro APOYO a todas las voces que llaman a la REGULARIZACION de l@s inmigrantes indocumentados.

5.     La RECLAMACION del reconocimiento de la condición de ciudadanos/as de TODOS los indocumentados, tanto en Francia como en el resto de la Unión Europea, SU INMEDIATA REGULARIZACION y el reconocimiento de SUS DERECHOS POLITICOS Y SOCIALES PLENOS.

6.     La EXIGENCIA DE QUE, DE MANERA INMEDIATA, SE ANULEN LAS ORDENES DE EXPULSIÃN, SE LIBERE A LOS DETENIDOS Y SE CASTIGUE A LOS CULPABLES DE ESTA GRAVE VIOLACIÃN DE LOS MAS ELEMENTALES DERECHOS HUMANOS.

CONVOCAMOS A TODA LA CIUDADANIA A CONCENTARSE DELANTE DEL CONSULADO FRANCES (RDA UNIVERSIDAD 22 B) EL PROXIMO MARTES DIA 13 DE JULIO A LAS 20:00H.
TAMBIEN EMPLAZAMOS A LA SOCIEDAD CIVIL A ENVIAR MAILS, FAXES I LLAMAR EN REPUDIO POR LOS HECHOS ACAECIDOS EN PARIS.

Tel. Consulado: 93- 270 30 00 Fax: 93-270 30 49
e-mail: info ARROBA consulfrance-barcelone.org

Asamblea por la Regularización sin Condiciones. Cornellà Sense Fronteres.

EN SOLIDARITAT AMB ELS IMMIGRANTS SENSE PAPERS PERSEGUITS A PARIS

PER LâANULâ¢LACIà DE LES ORDRES DâEXPULSIÃ, LâALLIBERAMENT DELS DETINGUTS I EL CÃSTIG DELS CULPABLES DâAQUESTA VIOLACIà GREU DELS MES ELEMENTALS DRETS HUMANS.

A TOTES LES ENTITATS, ORGANITZACIONS I PERSONES QUE VULGUIN ADHERIR-SE A AQUEST MANIFIEST ENVIEU UN CORREU A papelesparatodosytodas ARROBA yahoo.es
CONVOQUEM A TOTA LA CIUTADANIA A CONCENTARSE DAVANT DEL CONSULAT FRANCES (RDA UNIVERSIDAD 22 B) EL PROPER DIMARTS DIA 13 DE JULIO A LAS 20:00H.
TAMBIEN EMPLACEM A LA SOCIETAT CIVIL A ENVIAR MAILS, FAXES I TRUCAR AL CONSULAT EN REBUIG PELS FETS QUE TINGUEREN LLOC A PARIS.

Tel. Consulat: 93- 270 30 00 Fax: 93-270 30 49 e-mail: info ARROBA consulfrance-barcelone.org

This work is in the public domain

Comentaris

Manifestation devant le consulat de France à Barcelone
13 jul 2004
L'Assemblée pour la Régularisation Sans Condition (ARSC) appelle à une manifestation devant le consulat de France à Barcelone mardi 13 à 20 H en solidarité avec les sans-papiers victimes de la répression policière du Square Séverine. Elle appelle les organisations en Espagne à signer le texte dont vous trouverez une version courte en Français ci-dessous .

1 Traduction partielle du texte castillan.

Appelle à la solidarité avec les sans-papiers persécutés en France.

Le Dimanche 4 juillet la police française sur ordre du gouvernement a utilisé la force brutale contre les sans-papiers qui occupaient le square Séverine à Paris pour réclamer la régularisation de leur situation. Cette intervention a causé 20 blessés et au moins 89 arrestations. Parmi eux 26 risquent d'être expulsés. L'attitude des autorités n'est pas sans nous rappeler les années 40.

Cette situation est en complète contradiction avec les différents textes et conventions auxquelles l'état Français a souscrit - parmi eux, la Déclaration Universelle des droits de l'Homme, la Charte des Nations Unis et sa propre constitution : "Tous les Hommes naissent libres et égaux...".

1 Les signataires de ce texte condamnent l'utilisation de la violence contre les populations immigrés, les empêchant d'exercer et de revendiquer leurs droits fondamentaux.

2 Les signataires de ce texte condamnent les détentions et les ordres d'expulsion et demande la libération de tous les sans-papiers arrêtés au square Séverine.

3 Les signataires de ce texte expriment leur rejet du gouvernement Français et des autres gouvernements de l'Union Européenne pour les politiques qu'ils mènent en matière d'immigration.

4 Les signataires de ce texte manifestent leur solidarité inconditionnelle aux compagnons de Paris et se joignent à toutes les voix qui appellent à la régularisation de tous les sans-papiers de l'Union Européenne.

5 Les signataires de ce texte réclament la condition de citoyens pour tous les sans-papiers en France et dans l'Union Européenne - régularisation immédiate et pleine reconnaissance des droits politique et sociaux.

6 Les signataires de ce texte exigent l'annulation immédiate des ordres d'expulsion, la libération des sans-papiers encore détenus et une punition pour les responsables de la violence exercer au square Séverine.

Nous appelons à manifester devant le consulat de France à Barcelone. Mardi 13 juillet à 20 H Rondad Universidad 22.

Nous appelons à téléphoner et à envoyer des mails aux numéros et à l'adresse suivante en protestation contre l'attitude du gouvernement. TEL. Consulado 93-270 30 00 Fax : 93-270 30 49 E-mail. info@consulfrance- barcelone. org

Asamblea por la Regularisación Sin Condiciones
Re: CONCENTRACIO DIMARTS PELS SANS PAPIERS
15 jul 2004
algú té idea de com ha anat la concentració a Barcelona, i les que es feien a d´altres capitals?
La raó de la meva pregunta és pura curiositat. Moltes gràcies i adéu
1959
19 jul 2004
1959: ets molt curiós tú (purament curiós); és clar a tú en realitat no t´afecte, estàs al marge.... be si ets tan curiós sabras trobar l´informació per tú solet, no?...
Re: CONCENTRACIO DIMARTS PELS SANS PAPIERS
28 jul 2004
Me Sorprende de manera unica que Francia siendo la cuna de la igualdad,legalidad y fraternidad
ose en contra de los derechos de los seres humanos,pues es un derecho inalienable de los seres humanos el emigrar!; desde la sabana africana cuando el fenomeno inmigratorio empezo
en los inicios de la raza humana hasta la fecha en donde inmigracion no solo significa gastos para el estado sino una renovacion de la sociedad creando mutuamente fuentes de empleo y desarrollo para el viejo mundo por parte de los inmigrantes.En el inicio de una nueva era para la humanidad la inmigracion deberia ser vista de una manera mas objetiva,mas como un recurso y no
como un gasto.REVISEN LA HISTORIA,ACUERDENSE DE ELLA,HUNGAROS ESCLAVIZANDO POR 500 ANOS A ESLOVENIOS,ALEMANES DESTROZANDO JUDIOS POR MILLONES,LA INVASION DE LOS ARABES EN EL SIGLO 12
EL GENOCIDIO DE LA IGLESIA CATOLICA Y AHORA LA INTROMISION DE USA POR PETROLEO Y ARQUEOLOGIA EN CONTRA DE IRAK Y SU DICTADOR.QUE APRENDEMOS EN LA AULAS UNIVERSALES A SER CIVILIZADOS O A CRECER
CON UN RESENTIMIENTO HISTORICO INCREIBLE ES ENTONCES EL NUEVO MOVIMIENTO LA NUEVA REVOLUCION LA DE LOS INMIGRANTES,LA DE LOS ABORIGENES,LA DE LOS MIEMBROS PAISES EN VIAS DE DESARROLLO QUE SOLO GRITAN POR OPORTUNIDAD,UNA MEJOR VIDA,EL MANA DE LA SOCIEDAD,EL FUTURO DE LA NANOTECNOLOGIA,LA ENERGIA SOLAR EL HIDROGENO LOS CARBONOS,SI EN CIEN ANOS NUESTRA SOCIEDAD SE HA DESARROLLADO PARA VER 1000 ANOS DE SUENOS EN DESARROLLO EN ESTOS CIEN ANOS VENIDEROS LA VOZ Y EL DESARROLLO HUMANO TENDRAN IMPACTOS SORPRENDENTES EN LOS ESTADOS,NO A LA VIOLENCIA !
NO AL RACISMO!,NO A LA DISCRIMINACION!,NO A CERRAR LAS PUERTAS !

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more