Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Març»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: fòrum 2004
Signa per tancar el fòrum 2004
10 jul 2004
A la pàgina http://www.PetitionOnline.com/19654321/petition.html pots signar per exigir que s'acabi el fòrum.
Desde el passat 9 de maig de 2004 s'està celebrant a Barcelona l'anomenat "Forum de les Cultures".
Els organitzadors han anunciat en reiterades ocasions que necessiten 5 milions i mig de visites per assolir l'equilibri pressupostari. En els primers 22 díes, nomès han assolit 339 mil visitants, desenes de milers dels cuals han entrat convidats per la organització per omplir el recinte i amagar el seu fracàs. Amb aquestes xifres es dificil que el Fòrum arribi amb prou feines als dos milions de visitants, dels que centenars de milers ho seràn per invitació.
Aixó fà preveure que la magnitud del dèficit d'explotació d'aquest aconteixement arribi a xifres exorbitants que malauradament hauràn de ser cobertes per els ciutadans de Barcelona via impostos.
La quantitat creixent de pobresa a la ciutat, on el nombre de famílies que viuen amb menys de 898 euros mensuals s'ha incrementat un 6% entre 1995 i 2000 amb les dramàtiques consequencies d'exclusió social creixent que comporten, permet pensar entre d'altres motius que sería irresponsable continuar allargant fins setembre un Fórum que nomès farà creixer les despeses de l'Ajuntament d'una manera gratuita i absurda, sino tambè una percepció cada cop mès extesa de que els nostres governants ho fàn cada cop mès d'esquenes als veritables interessos dels ciutadans.
L'Ajuntament de Barcelona tè tancant el Fórum i eliminant així el cost d'explotació i el dèficit que genera la oportunitat de demostrar que governa la ciutat per l'interes dels seus habitants i no sols per l'interès de satisfer vanitats inútils i resistències a reconèixer errors, dedicant els recursos económics que es puguèssin generar per aquesta decissió a finalitats socials amb les quals si es defensarien realment els valors que el Fòrum, amb mès pena que glòria pretèn difondre.
Per tot aixó demano al Ajuntament de Barcelona:
1) El tancament immediat del Forum de les Cultures 2004
2) La realització d'una auditoría rigurosa per establir el cost de les desviacions pressupostàries que s'han produit i el cost que l'incompliment de les previssions disparatades d'assistencia de visitants que els organitzadors del Forum havien fet ha generat a les arques municipals, i per extensió a tots els ciutadans

Desde el pasado 9 de mayo de 2004 se está celebrando en Barcelona el llamado "Forum de les Cultures".
Los organizadores han anunciado en reiteradas ocasiones que necesitan 5 millones y medio de visitas para alcanzar el equilibrio presupuestario. En los primeros 22 dias sólo han llegado a alcanzar 339 mil visitantes , decenas de miles de los cuales han entrado invitados por la organización para llenar el recinto y esconder su fracaso. Con estas cifras es dificil que el Forum alcance poco más de dos millones de visitantes, de los que centenares de miles lo serán sin pagar.
Esto hace preveer que la magnitud del déficit de explotación de este evento alcance cifras exorbitantes que desgraciadamente habrán de ser cubiertas por los ciudadanos de Barcelona via impuestos.
La cantidad creciente de pobreza en la ciudad, donde el numero de familias que viven con menos de 898 euros mensuales se ha incrementado un 6% entre 1995 i 2000 con las dramáticas consecuencias de exclusión social creciente que comportan, permite pensar entre otros motivos, que sería irresponsable continuar alargando hasta septiembre un Fórum que no sólo hará crecer los gastos del Ayuntamiento de manera gratuita y absurda, sino también una percepción cada vez más extendida de que nuestros gobernantes administran sus responsabilidades de espaldas a los verdaderos intereses de los ciudadanos.
El Ayuntamiento de Barcelona tiene, cerrando el Fórum y eliminando asi el coste de explotación y el deficit que genera la oportunitad de demostrar que gobierna la ciudad en función de los intereses de sus habitantes y no solo para satisfacer vanidades inútiles, dedicando los recursos económicos que se puedan generar por esta decisión a finalidades sociales con las que si se defenderían los valores que el Forum, con más pena que gloria pretende difundir
Por todo lo anteriormente expuesto solicito al Ayuntamiento de BArcelona:
1) El cierre inmediato del Forum de les Cultures 2004
2) La realización de una auditoría rigurosa para establecer el coste de las desviaciones presupuestarias que se han producido y el coste real que el incumplimiento de las previsiones disparatadas de asistencia que los organizadores habían realizado ha generado a las arcas municipales y por extensión a todos los ciudadanos.

http://www.PetitionOnline.com/19654321/petition.html
Mira també:
http://www.PetitionOnline.com/19654321/petition.html
http://www.moviments.net/resistencies2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Signa per tancar el fòrum 2004
18 jul 2004
Por hipócrita
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
19 jul 2004
El fòrum és la farsa més evident de que el poderós fa el que vol i quan vol. Hem d´acabar amb les diferències, hem d´acabar amb els luxes. El fòrum és l´acceptació del poder opressor. La ignorància tapa els ulls a la gent. Obriu-los, us estan enganyant.
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
30 jul 2004
Al igual que Barcelona Indymedia, està en 3 idiomes: en català, a vore si ens diuen algo els habitants d'aquestes terres... en castellà, per si ens insulten els del costat... i en anglés, per que així sembla més seriós i pareix que és molt obert.

I el llenguatge universal a prendre pel cul... com que ningú protesta!
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
02 ago 2004
pregunta a la gent de l'assemblea de resistències al Forum: per que quan s'ha tingut l'oportunitat de deixar en evidència al Forum utilitzant els seus propis mitjans (al programa del Fuentes a tv3) s'ha desaprofitat? explique-m'ho pq no ho entenc.
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
06 ago 2004
la respuesta esta en

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/109371/index.php

donde hiciste la misma pregunta
Proyecto Génesis ¿La Prueba Definitiva de la Tecnología Inversa?
09 set 2004
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
15 gen 2006
Muy buena pagina, Felicidades! Javier Gonzalez jgonzalez@sercom.es SERCOM Informatica
http://www.sercom.es
Asistencia Remota - Servicios Informaticos - Mantenimiento informatico
Re: Signa per tancar el fòrum 2004
15 gen 2006
Muy buena pagina, Felicidades! Javier Gonzalez jgonzalez@sercom.es SERCOM Informatica
http://www.sercom.es
Asistencia Remota - Servicios Informaticos - Mantenimiento informatico

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more