Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
El xantatge de Terra
09 jul 2004
Incompliment de contracte i xantatge
Tinc una web personal a través del servidor de l'empresa Terra. Cada setmana en renovava el contingut, d'acord amb el procediment tècnic adient. A partir del dia 2 de juliol no ha estat possible instal·lar (vulgarment «penjar») la nova versió en la web. No sols això, sinó que, estranyament, en la web apareix no la nova versió ni la de la setmana anterior, sinó una de molt antiga, de fa anys.

M'he dirigit a Terra exposant el cas, i la resposta ha estat que, pel servei que jo tenia contractat («Terra bàsic»), em corresponia un número de telèfon d'«atenció al client», el 807 31 75 31, i que si volia una assistència tècnica superior, podia contractar un altre dels seus serveis. Ara bé: el número de telèfon indicat està comunicant a totes les hores del dia i de la nit: o bé està despenjat o bé té una tal allau de trucades que resulta insuficient.

Totes les vegades que m'he tornat a dirigir, per email, a Terra, dient que aquest número de telèfon no permetia la comunicació, i que tan sols es tractava que condicionessin el servidor perquè acceptés el meu arxiu de renovació de la web, en totes he rebut com a resposta el mateix text de la primera vegada: que tenia el telèfon tal i que si volia un major nivell de suport tècnic podia contractar un altre servei.

És a dir: tinc un servei concertat, al qual correspon un nivell mínim de suport tècnic, i tinc un problema i aquest suport tècnic no funciona, i em vénen a dir que, si el vull solucionar, que concerti un altre servei més car. Això és, primer, un incompliment de contracte, i, després, un xantatge. (I això soposant que l'«avaria» de la web sigui realment casual.)

No hi ha hagut més remei que canviar la web d'acreça. Per tant, si entre els lectors/es hi ha algú que hagués visitat, normalment o ocasionalment, la meva web (http://www.terra.es/personal2/aferret), que prengui nota, si us plau, de la nova adreça (http://llengcat.com/aferret).

This work is in the public domain
Sindicat