Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Mataró, una ciutat oberta a l'especulació
09 jul 2004
El proper dissabte 10 de juliol a les 12h del migdia a la Plaça Santa Anna presentació del Mapa: "Mataró, una ciutat oberta a l'especulació". On reflectim tots els punts candents d'especulació, on algunes empreses i sobretot l'Ajuntament (tripartit) i té molt a veure.
Des del col·lectiu que ha sortit de les assembles del Local Social el Musaik i que ha agafat el nom del local: Musaik, us volem presentar un projecte que ja fa uns quants mesos que hi treballem es tracte d'un mapa que localitzarà totes les zones calentes d'especulació a la ciutat. La intenció és que entre la feina que nosaltres ja hem fet i la que pugui aportar tothom qui estigui interessada anem pintant en el mapa aquelles mogudes urbanístiques actuals que tinguin una repercussió en la ciutat que tindrem en el futur i en la nostre vida quotidiana a l'hora de trobar un lloc per viure, un espai per reunir-nos, per treballar-hi...

Nosaltres no estem disposades acceptar aquest joc, ni les normes que el duen perquè sabem que trepitja els nostres drets i ens dur a una vida tutelada pels diners.

Necessitem les vostres aportacions, així que si coneixeu alguna situació d'especulació que vulgueu denunciar feu-nos la arribar. Només cal que ens digueu on passa i que feu un text de 10 ratlles explicant que hi està passant. Envia'ns un correu a mapa ARROBA musaik.net o bé ens pots trobar a la Drogueria (Santa Maria, 18)

Us esperem el dissabte !
Mira també:
http://musaik.net

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Mataró, una ciutat oberta a l'especulació
09 jul 2004
Ànims!! Aquestes mogudes participatives allunyen als ajuntaments i governs del poble, fent que aquest s'autogestioni sol.

Una cosa, la web de musaik es troba en construcció.

Salut!
Re: Mataró, una ciutat oberta a l'especulació
16 jul 2004
és bo que els ajuntaments s'allunyin del poble????
Sindicato Sindicat