Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Destrucció del centre històric d´ Argentona
08 jul 2004
L'ajuntament d'Argentona vol destruir una part significativa del centre històric per construir pisos per pijos i un parquing subterrani, ajuda'ns a aturar-ho.

Amics i amigues,
A Argentona (El Maresme) es va crear el gener de 2003 la Plataforma en defensa del centre històric d'Argentona per intentar aturar un projecte que pretén enderrocar una part important del nostre centre històric per fer-hi pisos, locals comercials i dues plantes soterrades d'aparcaments. En aquesta zona s'hi troba:

* Una masia del segle XVI conservada en bon estat (Cal Guardià).
* La Capelleta i la Font de Sant Domingo, que dóna origen a la nostra Festa Major, la benedicció de les seves aigües i a la popular Festa del Càntir.
* La mina de la Font, que està datada al segle XVIII

TOT AIXÒ, I MÉS, L'AJUNTAMENT HO VOL ENDERROCAR SENSE CAP MIRAMENT. La mobilització a Argentona sobre aquest tema ha sigut molt important (encara que no hem sabut arribar prou bé als mitjans de comunicació): Manifestacions, consultes populars, signatures...

Ara hem decidit fer un pas més. Tenim pàgina a la xarxa de xarxes i hem endegat una campanya de protesta per correu electrònic. I DEMANEM EL TEU AJUT.

SI ET PLAU :
* Reenvia aquest missatge a tothom que tinguis la seva adreça. Necessitem la col·laboració de molta gent.
* Visita la pàgina www.repicatruges.org/plataforma i col·labora en la campanya de protesta. Només has d'omplir unes dades i fer clic.

Gràcies,

Plataforma en defensa del centre històric d'Argentona

This work is in the public domain
Colera camping CNT