Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: fòrum 2004
Acte anti-forum Badalona dissabte 10
08 jul 2004
âDe què va realment el Fòrum Barcelona 2004â?, dissabte dia 10 de juliol a les 18h al Centre Cívic Dalt de la Vila de Badalona
Portem ja gairebé dos mesos des de la inauguració del Fòrum 2004 i cada cop son més les associacions i grups socials que el critiquen i el qüestionen. No deixa de donar que pensar que un esdeveniment que en principi defensa valors tan inqüestionables com la pau, la multiculturalitat i la sostenibilitat sigui blanc de tantes crítiques i protestes ciutadanes. La organització del Fòrum ja ha donat molts passos enrere en alguns aspectes per tal de evitar lo que ja sembla inevitable i tracten dâocultar: el fracàs del esdeveniment. No arriben ni els âconvidats estrellaâ? ni els visitants que sâesperaven i les protestes es multipliquen. Lâajuntament de Badalona ha donat suport i encara no sâha fet cap debat ni sâha informat degudament a la ciutadania sobre âquè és això del Fòrumâ?.

Per això, Ar@ (Acció Revolucionària @nticapitalista de Badalona) amb col·laboració amb el Consell Local de Joventut de Badalona realitzarà aquest dissabte dia 10 de juliol a les 18h al Centre Cívic Dalt de la Vila (c/Germà Bernabé, s/n) el acte âDe què va realment el Fòrum Barcelona 2004â?, que constarà dâuna xerrada a càrrec de membres de lâAssemblea de Resistències al Fòrum (protagonistes de molts actes públics de rebuig al Fòrum) i dâun posterior debat entre els assistents.

Per aquesta raó, us agrairíem la vostra assistència al acte i la participació en el debat.
Mira també:
http://www.arabadalona.es.mn
http://www.moviments.net/resistencies2004

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte anti-forum Badalona dissabte 10
08 jul 2004
Me parece que bien opineis sobre el Fòrum, para eso está abierto al diálogo. Pero sé que realmente no quereis dialogar, sino simplemente criticar por criticar, nada constructivo. Al menos en el Fòrum todo el mundo puede hablar y ser escuchado y opinar de lo que quiera sin que se le critique, y participar así de grandes decisiones. No pasará igual en este acto que anunciais, que si voy y digo algo que no os gusta os poneis a gritarme reformista y no se que más. Gritar como hacia el PP en el Congreso.

Por eso a veces no entiendo q tanto criticar al PP y en el fondo sois como ellos, ningun espiritu democrático y de diálogo.
Re: Acte anti-forum Badalona dissabte 10
08 jul 2004
Senyor Josep: el Fòrum no està obert al dièleg, s'ha de pagar diners per entrar al recinte del Fòrum. En canvi, aquest acte anti-forum és gratuit i obert. I no està patrocinat per empreses militaristes, destructores del medi ambient i explotadores de treballadors precaris. No sé on és la democràcia a les multinacionals que intenten (inútilment) rentar-se la imatge patrocinant aquest forum. No sé què hi ha de constructiu en Indra quan fabrica sistemes electrònics per dirigir vehicles militars, no sé què hi ha de constructiu a Endesa quan destruieix les terres del poble maputxe, no sé què hi ha de constructiu en el règim laboral d'empreses com Telefònica o Randstat. No sé què hi ha de constructiu en el mobbing inmobiliari, o l'especulació que patrocina l'ajuntament de Barcelona. No sé què hi ha de constructiu o democràtic en el preu de la vivenda en aquesta ciutat. I senyor Pep, en el forum no es prenen grans decisions. Les grans decisions es prenen als despatxos d'unes quantes multinacionals.
Re: Acte anti-forum Badalona dissabte 10
09 jul 2004
CRITICAR POR CRITICAR????!!!!!

no hay peor sordo que el que no quiere oir

ni peor ciego que el que no quiere ver

por qué no quieres oir ni ver?
Colera camping CNT