Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió
> El Departament de Justícia desmenteix la destitució del director de Quatre Camins
08 jul 2004
Funcionaris de presons es manifesten a Barcelona avui al matí i asseguren que el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha destituït el director de la presó de Quatre Camins, si bé la informació no ha estat confirmada oficialment. El secretari de Serveis Penitenciaris Albert Batlle ha desmentit la informació. Per la seva banda, el responsable de la UGT per als funcionaris de presons, Miquel Pueyo, diu que fonts penitenciàries extraoficials els han informat que el director de la presó de Quatre Camins ha estat destituït, però que no s'ha fet oficial la informació perquè el director podria ser fora del país.
Uns dos-cents funcionaris de presons es concentren davant el Departament de Justícia de Barcelona. Paral·lelament, funcionaris de presons dels sindicats Comissions Obreres i CATAC, s'han tancat des del matí als baixos per exigir l'increment de plantilla que l'administració els ha promès. Aquestes mobilitzacions arriben un dia després que es conegués la destitució del sots-director mèdic de Quatre Camins, acusat d'haver maltractat interns del centre durant el motí dels presoners del 30 d'abril passat. El Departament de Justícia català va informar ahir que la destitució obeeix el pla de reorganització dels equips directius penitenciaris.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: > El Departament de Justícia desmenteix la destitució del director de Quatre Camins
08 jul 2004
Crec sincerament que el tema de les tortures i les presons, amb els últims fets de quatre camins, necessiten un espai central. hi ha suficients notícies i aquest cap de setmana és fan a Gràcia les II jornades contra la tortura. Animo als companys d'indymedia si tenen temps a rumiar-ho.

Molt agrait
Sindicato Sindicat