Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: criminalització i repressió
Bones noves sobre l'Operació Estany
07 jul 2004
Es va fer un altre viatge a Madrid que va servir per acompanyar en Souhil Kaouka. Per si no ho heu seguit pels mitjans oficials, van declarar davant del nou jutge del cas en Souhil Kaouka i en Mohamed Benaboura (tots dos de Banyoles) i malgrat que ho van fer en qualitat de processats, és a dir en la mateixa categoria que els quatre que tenim a Navalcarnero, el jutge no va acordar cap mesura personal en relació a aquests dos, per la qual cosa en Souhil va poder tornar en llibertat provisional sense cap obligació ni prohibició (la qual cosa no deixa de ser contradictòria amb el fet que els altres 4 romanguin en situació de presó).
Aquesta és la primera decisió del nou jutge que se separa de la línia Garzón i qui sap si és un primer pas per començar a revertir tota la situació judicial.


En segon lloc sembla que els contactes amb diputats del Congrés han començat a fer els seus efectes i s'han fet gestions davant de la Direcció General d'Institucions Penitenciàries (Madrid) i que el trasllat a Catalunya comença a ser una possibilitat real. Aquesta setmana a través de converses telefóniques amb els quatre nois de Navalcarnero hem sabut que la presó ja ha acomplert tots els informes d'educadors i tècnics socials que han informat favorablement al trasllat, per tant estem a prop que vinguin a casa. Encara que de moment això no és encara la llibertat que els exigim.

En tercer lloc (i aquesta no és ni positiva ni negativa), encara no ha sortit la resolució del cas d'en Youb, malgrat que hauria de ser imminent. De seguida que en sapiguem alguna cosa informarem.

REUNIÓ D'ESTIU:
Com a Plataforma hem decidit deixar de reunir-nos cada dilluns durant els mesos d'estiu i de moment centrar esforços en fer una reunió de revisió i noves propostes per al període d'estiu i mitjà termini el proper DISSABTE 17 DE JULIOL A LES 10.30 DEL MAT� AL CS LA MÀQUIA, on esperem que assisteixi el major nombre de gent possible.

PARTICIPACIÓ EN LA BARRA DEL 14 DE JULIOL:
El proper 14 de juliol 2004 tindrà lloc als Jardins de les Pedreres de Girona un festival artístic i multicultural organitzat per la gent de la Penyora. La Plataforma hem assumit íntegremene la barra (de 19 h a 3h) i sembla que la festa serà bastant multitudinària.
Mira també:
http://www.elsud.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat