Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
06 jul 2004
Petita crònica de la primera Assemblea Popular Intercomarcal celebrada el passat dissabte 3 de juliol a Vilafranca del Penedès
foto1.JPG
foto2.JPG
foto3.JPG
foto4.JPG
Prop d’una setantena de persones van reunir-se el passat dissabte 3 de juliol per participar en la trobada de cara a contituïr una assemblea popular intercomarcal de les zones del Penedès, Garraf i Camp de Tarragona.

A les 10 del matí es va iniciar la visita del local de la Candidatura d’Unitat Popular de Vilafranca i des d’allí recorrent el centre històric de Vilafranca es van dirigir cap a l´Ateneu Popular X on van poder apreciar les reformes que s´han realitzat en aquest local els darrers mesos i van finalitzar la visita a l’Escorxador que es on es van realitzar els debats.

Després des les inscripcions es va fer una petita presentació sobre les raons que havien motivat la realització d´aquesta trobada i es van presentar els dos debats que s’havien el.laborat, que es van realitzar en dues sales diferents.

Les necessitats de transcendir l’àmbit local era un dels debats, que va servir per posar en comú les experiències pròpies de cada col.lectiu i alhora veure´n de noves, també va servir per coneixer nuclis propers amb els que encara no s´havia treballat i la diversitat de col·lectius a les nostres comarques que tot i no treballar els mateixos sectors tenien unes necessitats comuns.

L’altre dels debats, fou la necessitat de crear xarxa i complicitats, on es va manifestar l’interès dels col·lectius assistents per coordinar-se dins del marc intercomarcal de cara a reforçar el treball que està realitzant cadascun d’ells al seu municipi. També es va destacar la necessitat de crear dinàmiques pròpies independents a les que marquen les grans àrees metropolitanes.

Acabats els debats es va fer un dinar popular amb la majoria dels assistents que va estar acompanyat pel grup de música tradicional de Vilafranca, Filibusters.

A la tarda es va posar en comú els debats i una assemblea conjunta que va encarregar a l’organització la recopilació de totes les aportacions realitzades en els debats, que es faran arribar a totes les persones assistents. També es va posar l’objectiu de reunir-se de nou abans de final d´any.

En aquesta trobada hi van assistir: les CUP de Vilafranca, Valls, la UM9 de Ribes i les Roquetes, Iniciativa per Cubelles, Col·lectiu de Joves de Sant Martí, les Assemblees de Joves de Gelida, Capellades i Vilanova, el col.lectiu Gatzara (Ribes), les assemblees d'Endavant Penedès , de l'Anoia, del Garraf i de Tarragona, l'Ateneu Popular X de Vilafranca, l'Ateneu Popular l'Aixada de Vilanova, La Turba de Valls, el GER de Ribes, les seccions sindicals de la Intersindical-CSC de Gramer i l'Hospital de Vilafranca i la CEPC de Tarragona.
Mira també:
http://www.cupvila.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
ai k salis todos los votantes de les cup de catalunya en las fotos no? k pesaos los izquierdistas estos k no san leido un libro de lenin en su vida i van de rojos.....k penosos sois con sus 3 concejales en todos los PPCC i 7 mil votos jaja teneis menos fuerza k falange.k triste.......pero os lo mereceis por izquierdistas anti comunistas. k os jodan pro etarras de mierda
bla bla bla bla
07 jul 2004
ola tiene un cacao mental que no consigue disimular

estructura tus críticas, aver si las entendemos

endevant la CUP!
felicitats per la feina
07 jul 2004
felicitats per la feina!
I a seguir avançant!


[I passant de personatges tipus 'ola' ...]
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
ladran Sancho, luego cabalgamos. ;-)

ola, ola, con su mierda se lo hace sola.
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
quina poca feina, ola!
Felicitats per la feina companys/es!
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
secció madera o secció uce ? o tot a la vegada ?
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
Mes info de l'assemblea....
http://www.free365.info/intercomarcal/index.html
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
k dais pena los de les cup pk vuestras pp-ropuestas son izquierdistas, completamente anti marxistas i anti leninistas...no nos vota ni dios i dais pena.....endevant dice el eotro.....cuando ENDAVANT a boikoteado a cup en las europeas.....gilipollas k inutiles son los nazi catalanists estos
ola: uce o madero?
07 jul 2004
Ola, vés a la garjola a tocar-te la titola.
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
INDEPENDÈNCIA
REVOLUCIÓ
!!*!!
Re: [cupvila] Amb passos ferms cap a la intercomarcal
07 jul 2004
molt bona idea, companys i companyes! Però a les grans ciutas el que necessitem són assemblees de barri i interbarrials.
Sindicat Terrassa