Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
Correllengua 2004
06 jul 2004
La CAL i ACPV han presentat el Correllengua 2004
Avui a les 12 del migdia al Col.legi de periodistes – Centre Internacional de premsa (Rambla de Catalunya, 10, principal de Barcelona), la Coordinadora d'Associacions per la Llengua catalana (CAL) i Acció Cultural del País Valencià (ACPV) han fet la presentació oficial del Correllengua 2004. L'acte ha comptat amb la presència de Miquel Sellarès (director del Centre de Documentació Política), Toni Gisbert (coordinador d’ACPV) i Montserrat Pérez (portaveu de la CAL).

El Correllengua és una iniciativa a favor de la nostra llengua i cultura sorgida de la societat civil catalana. És una proposta per la defensa i promoció del català, transversal, oberta, participativa i popular, que té com a objectius fomentar l'ús social de la llengua en tots els àmbits.

La CAL n'és la coordinadora al Principat i a Menorca, mentre que al País Valencià l’encarregada de coordinar el Correllengua és ACPV. A la Franja de Ponent i a Catalunya Nord es coordina de manera conjunta amb els Casals Jaume I d’aquests territoris.

El Correllengua ha esdevingut el referent més clar i més multitudinari de reivindicació de la llengua catalana. Centenars d’entitats d’arreu dels Països Catalans, provinents de molts àmbits (lúdics, culturals, esportius, musicals, festius, pedagògics, gastronòmics...) fan possible una infinitat d’actes entre els mesos de setembre i novembre.

El Correllengua és la iniciativa per la llengua que anualment mou més persones arreu del país; prova d'això és l'èxit de participació de l'any passat, que va mobilitzar a més de 200.000 persones, celebrant-se més de mig miler d'actes arreu del país.

Enguany el Correllengua començarà el 4 de setembre a Organyà (Alt Urgell), el 9 d’octubre arribarà a la ciutat de València (l’Horta) i el 6 de novembre acabarà a Perpinyà (Rosselló).

La pàgina web correllengua.org aplega tota la informació relacionada amb els actes nacionals i locals que es duen a terme en el marc del Correllengua.

Per més informació, podeu trucar al 93 415 90 02.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat