Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
El Departament de Justícia català admet que alguns amotinats a Quatre Camins podrien haver estat maltractats
05 jul 2004
El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha conclòs que vint-i-sis dels quaranta interns amotinats el 30 d'abril a la presó de Quatre Camins podrien haver estat maltracts per funcionaris, en un cas d'ús 'inadequat dels mitjans coercitius reglamentaris'. El conseller de Justícia Josep Maria Vallès ha presentat avui un informe per conèixer les circumstàncies dels trasllats de la presó de Quatre Camins a altres centres penitenciaris dels interns que van participar en el motí. Segons el text, una vintena llarga de presos presentaven algun tipus de lesió després de ser traslladats de Quatre Camins. En el motí també va resultar ferit greu el vice-director del centre. El conseller ha dit que, a més de portar l'informe a la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya perquè determini si 'hi ha indicis d'irresponsabilitat en les persones que van intervenir en els fets objecte d'aquest expedient', el seu departament continuarà les investigacions. UGT i CCOO, majoritaris a Quatre Camins, consideren que les declaracions de Vallès són 'fora de lloc'.

This work is in the public domain

Comentaris

Què fàcil és protestar des de fora!!!
05 jul 2004
Si hi ha hagut maltractaments injustificables, que el Departament de Justícia els investigui i els sancioni.
Vull dir tanmateix que els agents dedicats a l´ordre i la planificació en Centres Penitenciaris, Educadors de Centres de Menors i alguns cossos policials com ara els Mossos d´Esquadra, estan essent sotmesos a una pressió injusta i injustificable.
Després d´un amotinament en què un sots-director fou apunyalat per intentar d´acabar amb el tràfic de drogues a l´interior de Quatre Camins, com havien de reduir els funcionaris els amotinats, sinó amb l´ús de la força?.
Autèntics delinqüents menors (oficialement, que no pas realment) de 18 anys, gaudeixen d´impunitat per insultar, agredir i pegar a aquells que´en tenen cura. És això la justícia d´unes lleis massa garantistes?.

Un conegut narcotraficant marroquí mor en un enfrontament amb els Mossos d´Esquadra en el moment que havia de ser detingut. Per què immediatament hom culpa sense més prova els Mossos d´"assassinat"?. Què deuen pensar els pares dels drogaaddictes als qui l´esmentat individu els venia el seu verí?

M´agradaria que els qui tant defensen els drets de presos i narcos, haguessis de conviure amb ells set o vuit hores diàries. Potser llur pensament tan "alliberador", garantista i "progressista", canviaria radicalment amb l´experiència.
l'experiencia
05 jul 2004
si la gent desconfie dels mossos es molt per experiencies pasades amb ells.
Re: El Departament de Justícia català admet que alguns amotinats a Quatre Camins podrien haver estat maltractats
05 jul 2004
Tu prefieres convivir con verdugos y torturadores reales. que con esos "delincuentes" y "narcos" que dices y que sólo están en tu fantasía. Utilizando tu misma asquerosa demagogia, me atrevería a preguntarte que si fueses padre de un hijo torturado ¿qué sentirías?. Además tú, si eres un carcelero, tampoco convives siete u ocho horas diarias con las personas presas, el que más y el que menos ha tenido que pasar por vuestros asquerosos centros y sabemos lo bien que vivís. Si no estais jugando en el ordenador, nos quitais los diarios o pasais el tiempo haciendo crucigramas o de cafetito en cafetito..., aparte de cobrar un buen sueldo con pluses y si haceis dos turnos seguidos, ya no apareceis en toda la semana. Sois unos vividores a costa del sufrimiento ajeno, tanto de los que hemos estado y estan dentro como desde los que están fuera y tienen que ir a ver a algún familiar al talego. Sois unos abusadores, prepotentes y por eso necesitais de las prisiones, porque allí imponeis vuestra fuerza y cuando estais fuera debeis de ir de incognito porque más de uno os escupiría en la cara. Sois unos fascistas!. El preso que mojó al carcelero pasará por vuestra justicia, sin embargo vosotros pretendeis esquivarla por vuestros abusos y lo que habría que hacer, es que pasarais por nuestra justicia, a ver que tal...
Justicia, desperta del son
06 jul 2004
Abans d'escriure totes aquestes tonteries, potser podries parlar amb algun pres i te n'adonaries que precisament el que manca a les presons es una mica de justicia, per no parlar d'humanitat. Te n'adonaries que els principals narcos son els funcionaris que fan diners amb la desgracia dels presos.
A tu et sembla normal que un detingut mori en mans dels policies que el detenen?!
Au, va!
Justícia
06 jul 2004
hi ha una plaga de madera per ací darrerament qu'és massa...

REVENTA PORC

fote-t'hi tú a les cel.les del capital i podreix-t'hi, que de mort ja ho estàs

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more