Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La Cultura de la Venjança: Segueixen demolint habitatges Palestins
02 jul 2004
És legítim resistir l'ocupació militar estrangera, és un dret consagrat en totes les normes internacionals, i no pot ser d'altra forma. Així van ser resistits els nazis quan van ocupar França i Polònia, entre uns altres.
img001.jpg
Departament de Premsa - Comitè Democràtic Palestí - Xile - 294 de Juny de 2004.

En Palestina, la població viu fa mes de 37 anys sota una cruel i macabra ocupació militar estrangera, i òbviament l'única reacció comprensible és resistir aquesta ocupació, per ventura existeix altra alternativa?.No obstant això, els sionistes practiquen una estratègia realment tenebrosa: fer pagar a la població civil pels actes de la resistència.En aquesta oportunitat, la resistència palestina va atacar el dia 28 de Juny de 2004, la base militar sionista de *Gosh *Katif, en les proximitats de *Gaza. Immediatament com acte de venjança, en la ciutat de *Gaza, les tropes israelianes d'ocupació van demolir 2 edificis d'habitatges de 5 pisos cadascun (28 de Juny de 2004).Les operacions militars i bombardejos indiscriminats van a continuar per llargs dies, sotmetent a la població a la ira de Sharon i les seves valentes generals.Aquesta és una de les cares de l'ocupació: la destrucció dels habitatges dels palestins. Sota qualsevol argument i pretext, els militars israelians porten a terme tot tipus de represàlies i actes de venjança en contra de la població civil sota ocupació.L'ocupació sionista no és només una opressió militar en els territoris palestins, sinó correspon a tot tipus de repressió, violació permanent i sistemàtica als drets humans i indiferència cap a les normes humanitàries internacionals com els Convenis de Ginebra i resolucions de l'Organització de les Nacions Unides.La crueltat dels actes de guerra en contra dels civils, arriba a tals nivells que les ments civilitzades no poden creure, com els bombardejos indiscriminats als baris civils i per exemple dispersar una manifestació *pacifica amb míssils com l'ocorreguda el dia 18 de maig de 2004, en *Rafah, amb un saldo de 20 civils assassinats.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Cultura de la Venjança: Segueixen demolint habitatges Palestins
02 jul 2004
Venjança és tallar caps, venjança és matar civils usant nens bomba...Això és el terrorisme islamista. Per cada "nen terrorista suicida" ,les families reben diners i una nova casa pagada per la UE i donada per la ANP
Re: La Cultura de la Venjança: Segueixen demolint habitatges Palestins
02 jul 2004
"islamista per la pau" ==== Jaim
Sindicat Terrassa