Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
Campament de Joves de Esquerra anticapitalista a Ruesta
01 jul 2004
Milions de persones venim dient NO als senyors del diners i la guerra. Som milions els quals de *Seattle a Florència i de *Mumbai a Madrid diem NO a les polítiques neoliberals del *BM, FMI, OMC, EEUU, UE perquè vam considerar que el món no és una mercaderia, que el món no està en venda. Primer la gent, les nostres vides valen més que els seus beneficis.
campa1.pdf
campa1.pdf (94,26 KiB)
campa2.pdf
campa2.pdf (110,21 KiB)
Del diumenge 25 al dissabte 31 de Julio






Si el món no està en venda, si el món no és una mercaderia Quina lògica cap oposar-li? És per això que diem que 'Altre món és possible' : el de la *autoemancipación col·lectiva dels 'de baix', el de la satisfacció de les necessitats bàsiques per a tota la humanitat.

Traduït en internostrum

Com fer assolible aquest 'Altre món possible'? Al costat del desenvolupament de les lluites en distintes parts del món i el procés dels Fòrums Socials mundials i continentals s'està començant a teixir aquesta 'Internacional de les resistències', un front únic mundial contra el *neoliberalismo i les guerres imperialistes.



Però també necessitem estratègies i tàctiques per al moment actual, alternatives *programáticas i polítiques enfront del procés de construcció europea dels mercaders i guerrers. 'Altra Europa també és possible' si construïm organitzacions socials i polítiques capaces d'enfrontar el sistema i derrotar-lo.



A aquesta necessitat respon aquest campament internacional de joves que tindrà lloc l'última setmana de Juliol en *Ruesta (Aragó), poble abandonat al ser *anegadas les seves terres de cultiu per la construcció de pantans i embassaments gràcies a les polítiques de fals '*desarrollismo'. Sota el títol de 'Contra l'Europa del capital i la guerra, construint l'Europa dels 'de baix' i dels pobles' es donaran cita 500 joves *internacionalistas de tota Europa d'organitzacions polítiques i moviments socials.



Si altre món és possible, altra esquerra és necessària, una 'esquerra d'esquerres' *anticapitalista, feminista, ecologista que s'oposi a l'actual rumb neoliberal de forma radical, que plantegi alternatives i estratègies per a enfrontar la situació, que no es limiti ni a la gestió ni a l'oportunisme, que no perdi els principis en el laberint de les oportunitats. Suposa també que l'esquerra no només lluiti pel canvi en un sol país, que es coordini i estructuri a nivell europeu i internacional. La IV Internacional i la Conferència Europea de Partits *Anticapitalistas són bons precedents i realitats per als temps que enfrontem.



Per tot això i molt més, des d'Espai Alternatiu organitzem aquest any el XXI Campament de joves de l'esquerra *anticapitalista. Els temes que tractarem seran: imperialisme i guerra, autodeterminació de les nacions sense Estat, ecologia, feminisme, moviment *lesbigay i classe treballadora al llarg de tallers, fòrums, festes, *video-*forum, etc. Tot això estarà distribuït en els distints espais del campament: centre de la cultura, a l'aire lliure, en els espai de dona o *LGBT (*lesbigay-*trans), etc.



Com tots els estius, ens ajuntem en un país d'Europa per a debatre, coordinar, somiar i per descomptat gaudir. És un campament autogestionat on les tasques (neteja, bar, infermeria, etc.) es realitzen col·lectivament i de forma rotativa per les distintes delegacions que allí estaran. També el campament tindrà la seva pròpia moneda perquè les diferències de renda a nivell europeu tractin de mitigar-se. T'animem a venir amb *nosotr@s a *Ruesta, en un marc incomparable envoltat de boscos, muntanyes i pantans.



Festa sí, lluita també!! *Jaiak *bai *borroka *ere *bai!! *Festa si *lluita *també!!





*RUESTA 2004

CAMPAMENT INTERNACIONAL DE JOVES D'ESQUERRA *ANTICAPITALISTA





ESPAI ALTERNATIU

www.*espacioalternativo.*org









* *Ruesta es troba en la província de Saragossa, en les portes del Pirineus *Oscense i Navarro, en la comarca de les Altes Cinc Viles. Es pot acudir amb cotxe o amb els autobusos que habilitarà Espai Alternatiu per a acudir al Campament. El preu total de les jornades per persona és de 110 euros.







Per a rebre més informació o participar en el Campament:



EUSKADI --> 687 22 12 75

GRANADA --> 651 59 21 61

MADRID --> 91 559 00 91

SEVILLA --> 635 635 590

VALÈNCIA --> 96 133 70 49

e-mail --> espai@node50.*org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat