Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
presentació:: "Ciutadans 22@" , 4 juliol 19h.
01 jul 2004
presentació:: "Ciutadans 22@"
- data: 4 de juliol a les 19.h
-lloc: Itaca
Pallars 230, <M> Poblenou
08005 Barcelona
ciutadans.jpg
Presentació del documental enregistrat al llarg de l'any 2003 al barri de Poblenou de Barcelona, on te lloc la construcció del pla urbanístic 22@.
Avaluar el model Barcelona a peu de carrer, seguir el trasllat dels actius econòmics i social en l'intercanvi que s'està produïnt, poder reconèixer els arguments que s'utilitzen per definir l'estructura i els usos socials de la ciutat en la necessitat de participar amb compromisos actius en la seva construcció.
Aquests poden ser alguns dels objectius que ens mouen a generar treballs de seguiment, representació i participació social i territorial des del col·lectiu Sitesize.
El documental presentat, és una sintesi en format video del treball de seguiment realitzat al llarg de tot l'any 2003 i que prenent la base argumental de la transformació urbana del Poblenou s'ha anat construint en format internet a l'adreça, http://www.sitesize.net/poble9 com un diari temporal dels encontres i els lligams traçats amb les persones, col·lectius i actors socials implicats i sotmesos a les exigencies d'aquesta transformació.
Mira també:
http://www.sitesize/poble9

This work is in the public domain

Comentaris

Re: presentació:: "Ciutadans 22@" , 4 juliol 19h.
01 jul 2004
Molt bona la iniciativa, però m'agradaria saber on es podrà trobar el documental perquè altres casals i ateneus el passin. Gràcies per la resposta i ànims en la lluita.
Re: presentació:: "Ciutadans 22@" , 4 juliol 19h.
02 jul 2004
Gràcies per l'encoratjament. Estem realitzant l'edició del DVD en versió original i amb subtítols en castellà i anglès. L'interès principal del treball és difondre'l el màxim possible. Tots els que estigueu interessats el podeu demanar contactant a: info ARROBA sitesize.net i us el suministrarem quan estigui acabada.
Sindicato Sindicat