Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : fòrum 2004 : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
per q ningú va al fòrum???
30 jun 2004
{fet amb gimp :: software lliure}
montage_paraetas_fotut.jpg
trenca la cadena de l'especulació. okupem els barris == rompe la cadena de la especulación. okupemos los barrios == break the speculation chain. squat the neighborhoods
Mira també:
http://fotut2004.org

This work is in the public domain

Comentaris

i per això
30 jun 2004
Mireu això...que interessant ! jajajaja Us promteo que és veritat. Sinó entreu a http://www.vilaweb.com/ep/20040630173945.html

Fòrum 2004.- El campió europeu de pizza acrobàtica presenta en el Fòrum la primera pizza que s'aspira

30/06/2004 17:39

BARCELONA, 30 (EUROPA PRESS)

El campió d''Europa en pizzes de qualitat i en acrobàcia, Fabián Martín, està avui i demà a l''espai de les ''Cuines de la diversitat'' del Fòrum 2004 per, a més de fer les seves espectaculars piruetes amb la massa, presentar el seu invent: la primera pizza que en lloc de mastegar-se, s''aspira amb una palleta.

"Encara no li he posat nom", apunta Martín, i explica: "el formatge es col·loca en un costat del plat en forma d''espuma, la salsa és un coulis de tomàquet presentat dins d''una cullera xinesa i la massa està feta amb crema de nous i ceba confitada, que poso en el forn i després trituro perquè també es pugui aspirar".

Martín, de 35 anys, és un exboxejador nascut a Almeria que a més de fer impressionants figures acrobàtiques amb la massa de la pizza té també nocions de màgia, amb les quals va deixar bocabadat el jurat del concurs europeu. Aquest enginyós personatge va acabar la seva prova, que consistia a aguantar quatre minuts de música fent formes en l''aire amb la massa, fent desaparèixer la pizza per substituir-la per un colom.

Però no només va ser el guanyador en acrobàcia sinó també en la qualitat de la massa, amb una pizza margarida que tenia una base que va estar fermentant una setmana.

"Vaig utilitzar ingredients senzills, només tomàquet, mozzarella i alfàbrega, perquè destaqués la massa. El secret va ser que la massa va fermentar una setmana. Al contrari que en la prova d''acrobàcia, on la pizza no es pot menjar, una bona pizza s''ha de cuidar i mimar molt, no tocar-la i deixar-la reposar", ha explicat.

Martín, que ostenta també el cinquè lloc entre els 400 millors pizzers del món, ha presentat aquest matí el seu espectacle acrobàtic i el seu nou invent a l''escenari de la Khaima del Fòrum, on tornarà a pujar demà. "Treballo amb receptes antigues però amb mètodes moderns, i intento divertir-me creant pizzes estranyes perquè m''agrada que la gent tingui la impressió que està menjant alguna cosa molt diferent".

La seva pizza aspirada podrà degustar-se després de l''actuació, però per als que s''ho perdin el pizzer recomana el seu restaurant, obert fa poc a Llívia (Girona). Martín, que ha estudiat cuina a França i Itàlia i també té estudis de màgia, és professor de la Escola Italiana Nacional de Pizzers.
Re: per q ningú va al fòrum???
30 jun 2004
Després de veure l'enllaç a vilaweb m'he quedat impressionat. Quina aportació als valors de la pau, la diversitat i la sostenibilitat. Evidentment, amb aquesta pizza, hem fet un gran avenç cap un món millor.
Re: per q ningú va al fòrum???
01 jul 2004
Contra la Precarietat, amb els inmgrants i contra l'especulacio: PIE a les illes del Forum.
18 de juliol portem pateras fetas amb materials reciclats. 11h platja de la nova mar vella
anem!
01 jul 2004
pir_eeng.gif
cool.
Re: per q ningú va al fòrum???
01 jul 2004
Ahir pensava una curiosa acció, però ara dubto que no n'hi hagi alguna de similar en marxa:

Podriem anar nedant fins al Forum de maner aque no pagariem entrada. Convocar una nedada popular per ananr-hi fora una acció prou visible.
Re: per q ningú va al fòrum???
01 jul 2004
espai Obert!
avui 19h00
Piratas!
Re: per pateras al Fòrum.
01 jul 2004
fotos pateras-

http://www.civil.auc.dk/~i5jpk/wd/pic/030710/page_01.htm
http://www.civil.auc.dk/~i5jpk/wd/pic/030710/page_02.htm
1989 aquesta patera reciclat va fer el Atlantic.
http://www.floatingneutrinos.com/son%20of%20town%20hall/Son%20of%20Town%
un red Alleman q hacen muchos cosas con material sostenible
http://www.future-raft.net
Re: per q ningú va al fòrum???
01 jul 2004
perque fa ferum
+info
01 jul 2004
pateres urbanes prepare una acció per a pendre el fòrum a juliol
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/98681/index.php
Sindicato Sindicat