Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Concentració en motiu del 28 de juny a Vilafranca del Penedès
29 jun 2004
"Ni agressions, ni casaments, ni negoci de l'ambient"
28j_01.JPG
28j_02.JPG
28j_03.JPG
28j_04.JPG
28j_05.JPG
Ahir al vespre, en motiu del 28 de juny, dia de l’Alliberament Gai i Lesbià, la Comissió Unitària del 28-J de Vilafranca del Penedès va convocar a 1/4 de 9 una concentració a la Plaça de la Vila emmarcada dins la Primera setmana per la diversitat afectiva i sexual.

Una quarantena de persones es van concentrar durant 30 minuts davant de l'ajuntament de Vilafranca. La concentració es va donar per finalitzada amb la lectura del manifest elaborat per la Comissió Unitària del 28-J.

La CUP i Endavant van participar de la concentració amb una pancarta conjunta on es podia llegir: "Ni agressions, ni casaments, ni negoci de l'ambient"

Un dels concentrats, va accedir tranquil·lament a l'interior de l'ajuntament i es va dirigir fins al balco a penjar una bandera multicolor, que desprès va ser retornada als concentrats.

La setmana segueix farcida d'actes, que els podeu consultar a la plana web dels Joves per a l'Alliberament Homosexual a Vilafranca, a la url: http://www.jahva.tk
Mira també:
http://www.cupvila.org
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració en motiu del 28 de juny a Vilafranca del Penedès
29 jun 2004
estic d'acord amb què el casament és producte del capitalisme ja que perpetua la parella monogamica (que és clau per l'herencia del capital) però no trobo que sigui el moment per fer-ho públic.
Sembla ser que Endavant, segueix la seva particular lluita per ser l'organització més esquerranista dels PPCC; oblidant la dialèctica i per tant allunyant-se de l'analisi marxista de la realitat.
Avui defensar el casament entre dues persones qualsevols és necessari. De la mateixa manera que estant en contra de la propietat privada, avui també és necessari defensar el dret a un habitatge digne.Deixem-nos de dogmatismes, i construim una alternativa...
Salut i reflexió
Sindicato Sindicat