Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
L'Incompetència burocràtica dels funcionaris i polítics de l'Ajuntament de Barcelona va entorpir l'organització dels actes del 28 de Juny.
29 jun 2004
Ahir dia 28 de Juny, entre d’altres actes importants es va celebrar el Dia de l’Orgull Gay, festa de caire més folclòric i estètic que reivindicatiu amb un contingut que no acabo de compartir del tot, però que respecto totalment i que penso que sempre està bé que les persones de la nostra condició sexual reivindiquem el nostre estatus de col.lectiu discriminat socialment.

Des de la Coordinadora Gay-Lesbiana es van iniciar els tràmits per tal de demanar els permisos per a poder celebrar els actes corresponents al 28 de Juny els dies 2 i 3 de juny, és a dir, un més abans, i l’ajuntament del Sr.Clos, que s’autoproclama progressista, ens va denegar aquests permisos al dia següent. A partir d’aquí durant tot el més s’han anat fent tràmits, tots amb resultat negatiu. Aquest situació ens ha portat a haver de forçar la maquinaria administrativa de la coordinadora l’últim dia per tal d’aconseguir aquests permisos denegats per l’Ajuntament del Sr.Clos. Cal dir que els actes d’aquest any constaven o van constar d’una fira d’entitats formada per quasi una vintena d’entitats que treballen d’una manera o d’una altra en l’entorn de les llibertats sexuals que s’havia de celebrar a la Plaça sant Jaume d’ahir dilluns entre les 16:00 i les 20:00 i posteriorment una concentració amb lectura de manifest a la mateixa plaça. Aquesta planificació no va ser possible a causa de la negativa de l’Ajuntament. Durant tot el dia 28 vem estar en contacte amb l’ajuntament, es van fer trucades a totes les administracions competents en la concessió de permisos per a aquest tipus d’actes, es va contactar fins i tot amb el Sr.Miquel Iceta del PSC per tal d’intentar agilitzar els tràmits, però ni així va ser possible. Al final, després de batallar molt, i després de que els senyors buròcrates de l’Ajuntament del PSC ens enviessin a fer els actes a una plaça diferent cada cinc minuts, a les 14:30, és a dir, 90 minuts abans de l’inici dels actes, rebiem el permís oficial de paraula via telèfon, amb el que això suposa si es té en compte que això vol dir que tens 90 minuts per organitzar-te tu i per avisar a una vintena d’entitats per a que també s’organitzin. Pel que jo sé, quan jo vaig marxar dels actes a quarts de set de la tarda, el permís sobre paper encara no havia arribat. Total un fracàs d’un ajuntament i d’una administració que a través de la obstrucció i la passivitat i la incompetència dels seus funcionaris va demostrar la seva poca o nul.la sensibilitat cap a la diversitat d’opcions i de realitats en el camp de les llibertats sexuals. Va demostrar en definitiva la seva homofòbia i el seu caràcter discriminador. Senyors pseudoprogressistes, els hauria de fer vergonya governar amb aquests nivell d’incompetència. Ahir podria haver estat un gran dia i va acabar sent un dia mediocre. Cal dir, que al final vem haver de fer la Fira d’entitats en un lloc i la concentració en un altre, no ens van donar permís per fer-ho tot en el mateix lloc. Aquest és el govern del canvi, de l’esquerra i del Fòrum..es poden posar el Fòrum…allà on no surt el sol.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'Incompetència burocràtica dels funcionaris i polítics de l'Ajuntament de Barcelona va entorpir l'organització dels actes del 28 de Juny.
29 jun 2004
us foteu, haver participat de la comissió unitària sociates de merda!
Re: L'Incompetència burocràtica dels funcionaris i polítics de l'Ajuntament de Barcelona va entorpir l'organització dels actes del 28 de Juny.
29 jun 2004
Em sembla que fer servir l'insult com a arma no diu gaire a favor de qui el fa servir. Insultar-me fent servir una afiliació política a priori tant legítima com qualsevol altre però que jo ni comparteixo ni compartiré però sempre la respectaré,no em desacredita a mi ni a la Coordinadora, que té poc de socialista si no que desacredita a qui fa servir l'insult com a argument.

Deixant això a banda, soc partidari i ho he estat sempre de la unitat de tots els col.lectius de l'àmbit de les llibertats sexuals a l'hora de plantejar i d'organitzar i dur a terme la nostra lluita, la nostra reivindicació. Penso que hauriem de deixar d'insultar-nos i barallar-nos entre nosaltres i adonar-nos de que ens uneix molt més del que ens separa. Som un col.lectiu d'éssers humans discriminats per el sol fet de ser com som, aquesta és la realitat. La resta són detalls insignificants. Deixem de barallar-nos entre nosaltres i comencem a lluitar junts, a dur a terme una lluita contundent i sense fer ni un sol pas enrere, que cedeixi la heterosexualitat. Penso que des del pla de la moralitat la opció dels i de les homosexuals, transexuals i intersexuals és molt més legítim que el plantejament dels heterosexuals, perquè els heteros entenen la seva sexualitat com l'única opció vàlida i normal, i nosaltres només demanem viure i deixar viure, no anem imposant veritats absolutes ni prohibint i discriminant d'altres opcions. Soc dels que pensen que les actituds i accions homòfobes haurien de ser delicte i estar penades amb penes de presó. En definitiva, unim-nos perquè la unió fa la força i mentre estiguem dividits, els heteros tindran la guerra guanyada.
Sindicato Sindicat