Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
El ministro palestino del Interior, Hakam Balawi, ha reconocido que su prioridad es "limpiar" los aparatos de seguridad, "que se han convertido en verdaderas tribus armadas". Para el responsable de Seguridad, la "desgana" de la Autoridad Nacional Palestina que preside Yaser Arafat ha provocado que "reine ese estado de caos" en los territorios palestinos.

L D (EFE) Hakam Balawi hizo estas afirmaciones durante una visita a varias ciudades y aldeas del norte de Cisjordania, donde advirtió que "la confusión y desgana de la Autoridad Nacional Palestina (ANP) de tomar las decisiones correctas, ha provocado que en los últimos años reine ese estado de caos" en los territorios palestinos.

El Gobierno egipcio ha propuesto una iniciativa para encarrilar el proceso de paz entre israelíes y palestinos, y ha exigido a la ANP un plazo de dos meses para que reestructure sus aparatos de seguridad y los reduzca de siete a tres. El responsable palestino agregó que los expertos de seguridad de Egipto y Jordania que tienen previsto entrenar y rehabilitar a los organismos de seguridad palestinos no se establecerán en los territorios de Cisjordania y Gaza, sino que los oficiales palestinos deberán viajar a dichos países a fin de recibir adiestramiento.

Por otro lado, Balawi desmintió las informaciones que apuntaban a que la ANP, sometida a fuertes presiones, estudiaba la posibilidad de cambiar al ministro del Interior.

Agregó que todos los palestinos residentes dentro de Cisjordania y Gaza o fuera de esos territorios podrán solicitar un pasaporte palestino, y aclaró que la ANP también expedirá pasaportes a los palestinos residentes en el campo de refugiados de Rweished, entre las fronteras de Jordania e Irak. Sin embargo, dijo que en el último caso, los pasaportes únicamente podrán ser empleados en el extranjero y no como una forma de regresar a los territorios palestinos.

http://www.libertaddigital.com/./noticias/noticia_1276226442.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
Traduccions a www.internostrum.com

El ministre palestí de l'Interior, *Hakam *Balawi, ha reconegut que la seva prioritat és "netejar" els aparells de seguretat, "que s'han convertit en veritables tribus armades". Per al responsable de Seguretat, la "desgana" de l'Autoritat Nacional Palestina que presideix *Yaser Arafat ha provocat que "regni aquest estat de caos" en els territoris palestins.



L D (EFA) *Hakam *Balawi va fer aquestes afirmacions durant una visita a diverses ciutats i llogarets del nord de Cisjordània, on va advertir que "la confusió i desgana de l'Autoritat Nacional Palestina (*ANP) de prendre les decisions correctes, ha provocat que en els últims anys regni aquest estat de caos" en els territoris palestins.



El Govern egipci ha proposat una iniciativa per a encarrilar el procés de pau entre israelianes i palestins, i ha exigit a la *ANP un termini de dos mesos perquè reestructuri els seus aparells de seguretat i els redueixi de set a tres. El responsable palestí va agregar que els experts de seguretat d'Egipte i Jordània que tenen previst entrenar i rehabilitar als organismes de seguretat palestins no s'establiran en els territoris de Cisjordània i *Gaza, sinó que els oficials palestins deuran viatjar a aquests països a fi de rebre ensinistrament.



D'altra banda, *Balawi va desmentir les informacions que apuntaven que la *ANP, sotmesa a fortes pressions, estudiava la possibilitat de canviar al ministre de l'Interior.



Va agregar que tots els palestins residents dintre de Cisjordània i *Gaza o fora d'aquests territoris podran sol·licitar un passaport palestí, i va aclarir que la *ANP també expedirà passaports als palestins residents en el camp de refugiats de *Rweished, entre les fronteres de Jordània i L'Iraq. No obstant això, va dir que en l'últim cas, els passaports únicament podran ser emprats en l'estranger i no com una forma de regressar als territoris palestins.



*http://www.*libertaddigital.*com/./notícies/notícia_1276226442.html
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
Ondia , ara resulta que no volen deixar-los tornar ... qui els entengui que els compri
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
Libertad Digital, cagun deu sagrat, perque no marxeu a penjar notícies dels vostres webs feixistes a la porta de la vostra......santa mare. Manipulació tòxica en el nou atac dels clons-trolls. I tu pastoret fas com si et sorprenguessis, perque sou tan teatreros i malparits.
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
compra'ls tú, que segur que ets de família de pasta

un dretà, un antihumà
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
Els demòcrates liberals som els realment revolucionaris, mantenim la democràcia per a que nens puguin jugar a ser leninistes
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
i quan son massa revolotosos els nens es fa un copet d'estatet, s'inventa un Pinotxet, un Franco, s'envaeix algun pais, s'enfonsa l'economia d'un altre, s'assassina alguns d'aquests revoltosos tipus Che o sindicalistes, s'il·legalitzen partits, es tortura una miqueta democràticament, es fan unes quantes corrupteles, uns menjen merda i altres caviar, uns viuen a la misèria i els altres a l'opulència i vinga, visca la selva i el poder del més fort, que quan s'acaba el cale sempre queda la garrotada
et queda un forat a l'apartament de la platja que fa calor aqui casa?
Re: La ANP da pasaporte a "refugiados" palestinos pero les impide regresar a su país.
29 jun 2004
primer penca , dropo

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more