Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
L'ajuntament i la Generalitat del tripartit bloquejen el dia de l'Orgull Gay
28 jun 2004
Des de primera hora del matí la burocracia conservadora i homòfoba de l'ajuntament pretesament progressista i de la Generalitat del especulador Maragall estan bloquejant la concessió dels permisos per a la celebració del 28 de Juny, el dia de l'Orgull Gay.
avui 28 de Juny tant l'Ajuntament com al Generalitat estan bloquejant la concessió dels permisos necessàris per a la celebració delsactes del 28 de Juny, el dia de l'Orgull gay. El permís per a la concentració que tindrà lloc a les 20:00 a la Plaça Sant Jaume en principi està concedit, però el permís per a la fira d'entitats que s'havia de celebrar a partir de les 16:00 al mateix lloc, està sent bloquejat enviant-nos cada 5 minuts a un lloc diferent sense saber-nos o sense voler-nos dir el lloc exacte. A falta de poques hores per l'inici dels actes, els permisos oficials no han arribat. Aquest és el progressisme de l'ajuntament de Barcelona? Aquesta és la convivència pacífica intercultural de l'any Fòrum. Aquest és el canvi del tripartit?

La realitat, encara que pugui resultar xocant, és que mentre a l'ajuntament estaba el PSC i a la Generalitat CiU, no hi va haver mai cap problema per als permisos. Desde que governen els mateixos a tot arreu, han començat els problemes. Prou de fals progressisme, prou de homofòbia.

Llibertat i Dignitat per tots i totes els i les homosexuals i els transexuals.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'ajuntament i la Generalitat del tripartit bloquejen el dia de l'Orgull Gay
28 jun 2004
Sense permissos i avall, que vinguin a desallotjar-vos a veure si són capaços, no es pot dir que no ho heu intentat.
Re: L'ajuntament i la Generalitat del tripartit bloquejen el dia de l'Orgull Gay
28 jun 2004
cada dia que passa els odio més. Com es pot ser tan hipòcrita i després poder dormir a la nit ?

Desemmascarem els progres de Pedralbes !
Re: L'ajuntament i la Generalitat del tripartit bloquejen el dia de l'Orgull Gay
28 jun 2004
En relació amb aquest missatge, volem manifestar que la Comissió Unitària 28 de Juny, que agrupa una trentena de col·lectius d'homes i dones transsexuals, lesbianes i gais, com cada any, aquest any organitza un seguit d'actes per al dia de l'alliberament d'homes i dones transsexuals, lèsbianes i gais en diferents indrets de Catalunya: xerrades i actes a Barcelona, Girona, Lleida, Vilafranca i Badalona durant la segona quinzena de juny i principis de juliol, manifestació a Barcelona el dissabte 26 de juny, estands informatius i festa a la nit a la pl. Universitat el mateix dia 26, concentracions i festa a Girona i Lleida... (Podeu consultar la programació a www.28juny.org.) Tots els col·lectius que formem part de la Comissió Unitària hem dedicat molts esforços a organitzar aquests actes --hi hem estat treballant des de l'octubre passat. Entre la feina feta, els tràmits burocràtics amb l'Ajuntament de Barcelona, que, fets amb paciència i previsió, ens han permès realitzar tots els actes tal com els havíem previst.
Re: L'ajuntament i la Generalitat del tripartit bloquejen el dia de l'Orgull Gay
28 jun 2004
ja sabia jo que tot aquest incident quedaria en una torpesa burocràtica i que al darrere no hi havia cap mala intencionalitat política
si, como en el 2002
28 jun 2004
entonces las autoridades autorizaron una concentracion de falangistas el mismo dia, a la misma hora y en el mismo lugar en el que se iban a celebrar los actos del christopher street day (dia del horgullo gay)

sin mala intencion tambien, seguramente (entonces la encargada de montar el pollo fue la odiada valdecasas)

salute
Sindicat