Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
11è. Festival de Reggae i altres herbes a Reus
27 jun 2004
REGGUS 2004
11è. Festival de Reggae i altres herbes
Dissabte 3 juliol, 22'30h., La Palma
Reus (Baix Camp)
missatge en català i castellà
mensaje en catalán y castellano


REGGUS 2004
11è. Festival de Reggae i altres herbes
Dissabte 3 juliol, 22'30h., La Palma
Reus (Baix Camp)

Maroon Town
(ska, reggae, funk, rap, Londres)

Jah'Sta
(reggae, ragga, Saragossa)

Makumba
(afropercussió, dansa, Senegal/Aragó)

Los Aslandticos
(reggae, flamenco, Córdoba)

Samba da Rua
(samba, batucada, Majadahonda-Madrid)

DJ Floro
(afrobeat, Madrid)

Pirat's Sound Sistema
(reggae, hip-hop, Barcelona)

THC Reggae Sound System
(reggae, Tarragona)


Preu entrada 15 euros
Anticipada 11 euros

Informació: Tels 977 31 81 03, 977 31 40 84, 901 112 113
www.estil.net/reggus
E-mail: reggus ARROBA teleline.es

Organitzen:
Associació Cultural Reggus
Institut Municipal d'Acció Cultural


Maroon Town
Des dâAnglaterra ens arriba una de les bandes amb més prestigi de lâescena reggae-ska actual. Maroon Town està considerat com un dels grups més importants de la música jamaicana feta a Europa, amb més de quinze anys de vida, sis treballs discogràfics i centenars de concerts, posicionant-se com un dels grups més rellevants de la dècada dels noranta. La seva constant evolució musical fa que a la seva música a més de reggae i ska, també hi trobem rap i funk, una mescla molt i molt festiva que fa que tothom que els veu per primera vegada es sorprengui de la qualitat i la força que aquests anglesos desprenen dalt de lâescenari.
Maroon Town són una formació multicultural que ha actuat arreu del món: Estats Units, Ãsia, Ãfrica, Xina⦠però sens dubte un dels llocs o­n se senten més estimats és a Catalunya, bressol de lâska i del reggae del sud dâEuropa que fa que les seves actuacions es converteixin en veritables esdeveniments musicals i culturals. La formació actual de Maroon Town ho té tot, la melodia, les veus, la producció, el missatge interracial, colorista, el risc de transformar l'ska, el jazz, el drumm & bass en una espiral de ritmes que conflueixen en els temes més emblemàtics i coneguts de la seva carrera musical.
www.maroontown.co.uk


Jah'Sta
Banda de reggae en funcionament des de 1996 i afincada a Saragossa, Jah'Sta estan considerats en aquests moments com una de les millors bandes de reggae de l'Estat espanyol.
Amb dos treballs discogràfics editats i nombrosos concerts i festivals, la seva proposta musical actual es basa en els dos cantants, el Suizo amb un estil més reggae i Karty amb un estil més ragga, en la típica formació de guitarra, baix, bateria i teclat, i en una destacada secció de quatre vents, configurant un potent directe o­n es combinen les reivindicacions socials i l'esperit festiu.
El seu segon CD "El Mensaje", gravat el 2003 als estudis de Loud&Lone, els millors productors de reggae de l'Estat espanyol, és una bona mostra del moment actual de Jah'Sta.
www.jahsta.com


Makumba
Parlar de Makumba és parlar de percussió i dansa africana a Saragossa i Aragó.
Lamine, des de que el 1992 va fundar a Saragossa l'agrupació Makumba Beat, ha reunit al seu voltant músics de procedència africana o aragonesa fins arribar a consolidar una sòlida reputació que s'ha vist incrementada per la seva condició de professor de percussió.
Un espectacle de Makumba és una invitació a l'alegria, al color i al ball. En el grup conviuen músics de Senegal i l'Aragó, i han arribat a un nivell espectacular, tant en les seves actuacions de carrer com en els directes.
La incorporació a la banda de Mustaphá (Thié) a la coreografia ha dotat al grup d'harmonia, també la presència de la kora, permetent que les descàrregues percussives més festives es combinin amb moments més arrelats en les tradicions del poble mandinga.
La formació de Makumba consta de Saul, Lamine i Miguel tocant els djembés, Jammin la tama, Martín el baix, Marisa i Ana les ballarines, Mustaphá a la direcció i veus i Wamba amb les danses i les veus.


Los Aslandticos
Banda de fusió provinent de Córdoba, que es nodreix del reggae, el flamenco i les músiques del món. Els seus concerts són una festa de color i alegria, que els està fent còrrer de boca en boca, del Sud cap el Nord, omplint sales i creant una bona sensació.
Es troben actualment realitzant una gira de presentació que els portarà per les principals sales i festivals, com a preludi del primer treball discogràfic, que està previst que surti al carrer el proper mes de setembre i els consolidi com un grup revelació.
La formació consta de set components: tres carismàtics cantants, dues guitarres espanyoles, bateria, baix i percussió (congues i cajón).


Samba da Rua
Samba da Rua neix com una banda de batucada el setembre de 2001 a la localitat madrilenya de Majadahonda, i creixen de forma progressiva fins arribar al moment actual en que a les actuacions de carrer participen uns 30 músics i el grup s'ha dividit en dues estructures complementàries, La Banda i la Escuela de Samba, donant forma a un projecte de difusió de la percussió brasilenya (samba i batucada).
La Banda reprodueix l'estructura habitual de les bandes clàssiques de samba, amb seccions de caixes, tamborins, shakers, chocalhos, agogós, surdos i repeniques, i un repertori a base de samba en les seves diverses variants: samba reggae de Bahía, begine, fuerza i batucada.
Samba da Rua és un col.lectiu amb vocació social, concebut com un espai de convivència, intercanvi i participació, vinculat als moviments socials i les seves dinàmiques. Promouen projectes educatius i tallers musicals, i han actuat a nombrosos festivals, concerts, festes populars, manifestacions i actes reivindicatius.
www.sambadarua.org


DJ Floro
Floren Cuadrado aka Dj Floro, DJ de la coneguda Sala Suristán de Madrid, emblemàtic espai durant molts anys per a les músiques i ritmes del món, ens portarà una vibrant sessió d'afrobeat, l'estil popularitzat pel gran i mític músic nigerià Fela Kuti.
DJ Floro, conegut per realitzar els recopilatoris Radical y Digital Mestizo, pels seus âElectros y Latinosâ? o les compilacions sobre Boogaloo-Latin-Soul-Jazz..., és un especialista amb un groove incombustible, també és el compilador del CD "República Afrobeat", editat el 2002 per Suristán Discos, fruit del treball del col.lectiu Asociación Cultural Afrobeat.
República Afrobeat és una compilació que revisa i recull la música i la filosofía de Fela Kuti contra l'imperialisme i el colonialisme, i inclou temes de Tony Allen, Femi Kuti, Ashley Beedle, Adam Golstone, Masters at Work, Keziah Jones, Kwanzaa Posse, Snowboy, Blaze, Fatboy Slim, Zuco 103 o Javi P3z.
www.suristan.com/republicafrobeat.html


Pirat's Sound Sistema
Des de la vila de Sants (Barcelona) i agafant el format clàssic del sound system jamaicà, Pirat's Sound Sistema, el primer sound en català, va recorrent des de 1999 els escenaris catalans portant la seva combinació de reggae i hip hop conscient, cridaner, crític i ballable. La seva posada en escena i la seva experiència en multitud de concerts ha estès la seva fama i popularitzat la seva lírica rimada de flagrant actualitat.


THC Reggae
El sound system del Camp de Tarragona, animadors de l'escena reggae a aquestes comarques, en procès d'incrementar els seus components i consolidar el seu projecte.

---------------------------------------------------------------------------------------------

REGGUS 2004
11º Festival de Reggae y otras hierbas
Sábado 3 julio, 22'30h., La Palma
Reus (Baix Camp)

Maroon Town
(ska, reggae, funk, rap, Londres)

Jah'Sta
(reggae, ragga, Zaragoza)

Makumba
(afropercusión, danza, Senegal/Aragón)

Los Aslandticos
(reggae, flamenco, Córdoba)

Samba da Rua
(samba, batucada, Majadahonda-Madrid)

DJ Floro
(afrobeat, Madrid)

Pirat's Sound Sistema
(reggae, hip-hop, Barcelona)

THC Reggae Sound System
(reggae, Tarragona)

Precio entrada 15 euros
Anticipada 11 euros

Información: Tels 977 31 81 03, 977 31 40 84, 901 112 113
www.estil.net/reggus
E-mail: reggus ARROBA teleline.es

Organizan:
Associació Cultural Reggus
Institut Municipal d'Acció Cultural


Maroon Town
Desde Inglaterra nos visita una de las bandas con más prestigio de la escena reggae-ska actual. Maroon Town está considerado como un de los grupos más importantes de la música jamaicana hecha en Europa, con más de quince años de vida, seis trabajos discográficos y centenares de conciertos, posicionándose como uno de los grupos más relevantes de la década de los noventa. Su constante evolución musical hace que en su música además de reggae y ska, también encontremos rap y funk, una mezcla muy festiva que hace que todo el mundo que los ve por primera vez se sorprenda de la calidad y la fuerza que estos ingleses desprenden encima del escenario.
Maroon Town son una formación multicultural que ha actuado en todo el mundo: Estados Unidos, Asia, �frica, China⦠pero sin duda uno de los lugares dónde se sienten más apreciados es Catalunya, cuna del ska y del reggae del sur de Europa, lo que hace que sus actuaciones se conviertan en verdaderos acontecimientos musicales y culturales.
La formación actual de Maroon Town lo tiene todo, la melodía, las voces, la producción, el mensaje interracial, colorista, el riesgo de transformar el ska, el jazz, el drumm & bass en una espiral de ritmos que confluyen en los temas más emblemáticos y conocidos de su carrera musical.
www.maroontown.co.uk


Jah'Sta
Banda de reggae en funcionamiento desde 1996 y afincada en Zaragoza, Jah'Sta están considerados en estos momentos como una de las mejores bandas de reggae del Estado español.
Con dos trabajos discográficos editados y numerosos conciertos y festivales, su propuesta musical actual se basa en los dos cantantes, el Suizo con un estilo más reggae y Karty con un estilo más ragga, en la típica formación de guitarra, bajo, batería y teclado, y en una destacada sección de cuatro vientos, configurando un potente directo dónde se combinan las reivindicaciones sociales y el espíritu festivo.
Su segundo CD "El Mensaje", grabado el 2003 en los estudios de Loud&Lone, los mejores productores de reggae del Estado español, es una buena muestra del momento actual de Jah'Sta.
www.jahsta.com


Makumba
Hablar de Makumba es hablar de percusión y danza africana en Zaragoza y Aragón. Lamine, desde que en 1992 fundó en Zaragoza la agrupación Makumba Beat, ha reunido a su alrededor músicos de procedencia africana o aragonesa hasta llegar a consolidar una sólida reputación que se ha visto incrementada por su condición de profesor de percusión.
Un espectáculo de Makumba es una invitación a la alegría, al color y al baile. En el grupo conviven músicos de Senegal y Aragón, y han llegado a un nivel espectacular, tanto en sus actuaciones de calle como en los directos.
La incorporación a la banda de Mustaphá (Thié) a la coreografía ha dotado al grupo de armonía, también la presencia de la kora, permitiendo que las descargas percusivas más festivas se combinen con momentos más arraigados en las tradiciones del pueblo mandinga.
La formación de Makumba consta de Saul, Lamine y Miguel tocando los djembés, Jammin la tama, Martín el bajo, Marisa y Ana las bailarinas, Mustaphá a la dirección y voces y Wamba con las danzas y las voces.


Los Aslandticos
Banda de fusión proveniente de Córdoba, que se nutre del reggae, el flamenco y las músicas del mundo. Sus conciertos son una fiesta de color y alegría, que los está haciendo correr de boca en boca, del Sur hacia el Norte, llenando salas y dando una muy buena sensación.
Se encuentran actualmente realizando una gira de presentación que los llevará por las principales salas y festivales, como preludio del primero trabajo discográfico, que está previsto que salga a la calle el próximo mes de septiembre y los consolide como un grupo revelación.
La formación consta de siete componentes: tres carismáticos cantantes, dos guitarras españolas, batería, bajo y percusión (congas y cajón).


Samba da Rua
Samba da Rua nace como una banda de batucada en septiembre de 2001 en la localidad madrileña de Majadahonda, y crecen de forma progresiva hasta llegar al momento actual en que en las actuaciones de calle participan unos 30 músicos y el grupo se ha dividido en dos estructuras complementarias, La Banda y la Escuela de Samba, dando forma a un proyecto de difusión de la percusión brasileña (samba y batucada).
La Banda reproduce la estructura habitual de las bandas clásicas de samba, con secciones de cajas, tamborines, shakers, chocalhos, agogós, surdos y repeniques, y un repertorio a base de samba en sus diversas variantes: samba reggae de Bahía, begine, fuerza y batucada.
Samba da Rua es un colectivo con vocación social, concebido como un espacio de convivencia, intercambio y participación, vinculado a los movimientos sociales y sus dinámicas. Promueven proyectos educativos y talleres musicales, y han actuado en numerosos festivales, conciertos, fiestas populares, manifestaciones y actos reivindicativos.
www.sambadarua.org


DJ Floro
Floren Cuadrado aka Dj Floro, DJ de la conocida Sala Suristán de Madrid, emblemático espacio durante muchos años para las músicas y ritmos del mundo, nos traerá una vibrante sesión de afrobeat, el estilo popularizado por el grande y mítico músico nigeriano Fela Kuti.
DJ Floro, conocido por realizar los recopilatorios Radical y Digital Mestizo, por sus âElectros y Latinosâ? o las compilaciones sobre Boogaloo-Latin-Soul-Jazz..., es un especialista con un groove incombustible, también es el compilador del CD "República Afrobeat", editado el 2002 por Suristán Discos, fruto del trabajo del colectivo Asociación Cultural Afrobeat.
República Afrobeat es una compilación que revisa y recoge la música y la filosofía de Fela Kuti contra el imperialismo y el colonialismo, e incluye temas de Tony Allen, Femi Kuti, Ashley Beedle, Adam Golstone, Masters at Work, Keziah Jones, Kwanzaa Posse, Snowboy, Blaze, Fatboy Slim, Zuco 103 o Javi P3z.
www.suristan.com/republicafrobeat.html


Pirat's Sound Sistema
Desde el barrio de Sants (Barcelona) y cogiendo el formato clásico del sound system jamaicano, Pirat's Sound Sistema, el primer sound en catalán, va recorriendo desde 1999 los escenarios catalanes llevando su combinación de reggae y hip hop consciente, llamativo, crítico y ballable. Su puesta en escena y su experiencia en multitud de conciertos ha extendido su fama y popularizado su lírica rimada de flagrante actualidad.


THC Reggae
El sound system del Camp de Tarragona, animadores de la escena reggae en esas comarcas, en proceso de incrementar sus componentes y consolidar su proyecto.

This work is in the public domain
Colera camping CNT