Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Moniàtic Circus (Alcoi): entre tant de fum sempre ens quedarà oxigen
25 jun 2004
Esta gent d'Alcoi s'ho curra. Entre tant de fum sempre hi ha oxigen. Ànim i avant amb el projecte a eixa gent del Panical, RiuViu, Casal...
Després d’un dur treball ens complau informar-los de la celebració de la tercera edició del Festival Moniàtic, que tindrà lloc entre el 8 i el 24 de juliol en Alcoi i Benifallim (Alacant).

Darrere de l'èxit del passat any, on la resposta del públic va superar les nostres expectatives i ens vam consolidar com un festival alternatiu, multidisciplinar, gratuït i autogestionat, presentem l’edició 2004, batejada com a Moniàtic Circus, on hem fet un esforç per ampliar la nostra oferta i la qualitat de les actuacions, apostant per una combinació de artistes contrastats i nous valors.




MANIFEST MONIÀTIC

Benvinguts i benvingudes a la tercera edició del festival MONIÀTIC. Els col•lectius organitzadors us conviden al MONIATIC CIRCUS. Passen, passen i gaudiran de l’espectacle més grandiós que mai s’ha vist per aquestes comarques. Passen i voran les actuacions més increïbles, els artistes més fantàstics i les bèsties més meravelloses. Passen i coneixeran un altre món, un altre món possible, real i a l’abast de tothom: l’encisador món del MONIATIC CIRCUS. Ací podran contemplar espècies autòctones en via d’extinció: artistes de la pintura i la música, del teatre i del conte, del so i la imatge, jugadors de pilota i molts, molts més que aniran apareixent perquè, tot i marginats de l’àmbit cultural ordinari que promou els qui ens governen, tenen infinitats de coses que dir-nos i màgia que ensenyar-nos. Ells són els vertaders protagonistes de l’espectacle.

Us presentem un MONIATIC imparable, amb molt de cos, consolidat, amb més espectacles i presència "mediàtica" que mai, un Moniàtic que arriba fins a Benifallim, en un intent de estendre víricament l’esperit moniàtic i fer-lo proper arreu de les comarques.

El MONIATIC, doncs, desitja que gaudisquen de l’espectacle i que passen un estiu fresquiu



PROGRAMACIÓ MONIÀTIC CIRCUS

Des del 9 al 24 de juliol de 2004

Entrada lliure

Exposició permanent (9 al 24 de juliol)
Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). Des de les 20 h.
Exposició de pintura: Orfeo Soler

Divendres 9

Pub Hobby (C/Salvador Allende nº 4). Des de les 00 h.
Pre-Party Moniàtic: DJ Sphere vs DJ Aragón (Decks, Cd’s & Effects).

Dissabte 10
Moniàtic al carrer: Placeta del Fossar. 19 h.
Teatre de animació: Peñita Jaima/Mostarte: Placeta del Fossar-Placeta Les Eres. 20 h.
Cercavila: Al Tum Tum: La Glorieta. 21 h.
Taller de percussió africana: Placeta Les Eres. 22 h.
Sopar popular amb l’acompanyament del Grup de dolçainers La Degollà Alcoi) C/La Sardina - Placeta Les Eres - A.Cultural El Panical. 23.30 h.
Correfoc: Grup de Dimonis d’Alacant: Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). Des de les 00 h. Escenari 1 (exterior): Sabir + Verd Cel + Zorrilla. Escenari 2 (interior): Xill-Out: The Playing Orchestra (live) + Sonic Butchers Dj’s + Dj Kraul

Dimarts 13

Casal Jaume I - Centre Ovidi Monllor (C/Vistabella nº 8). 20 h.
Xerrada a càrrec de Fernando Moles. Portaveu de la Plataforma Cívica Zona 15: Afecció del pla eòlic a les nostres comarques
Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). 23 h. Teatre: Xavi Castillo presenta El Chow

Dijous 15

Pub L’Escenari (Plaça de la Concòrdia, nº 2). 23 h. Concert: Ovidi Twins

Divendres 16

Riu Viu (Junt a Pont d’Algessares). Des de les 23 h. Robert Calvin (Turbo Rec./Madrid) + Roberto C (3mv/Valencia) + Yin Elek (Overflow/Alcoi) + Francho (Einstein/Alcoi) + Kiko (Elektronik/Alcoi) Visuals: Screen Warriors (Madrid)

Dissabte 17

Riu Viu (Junt a Pont d’Algessares). Des de les 20 h. Jalea Real + Serpentina + The Shamerock + Enfasis + Provoke + Aname + Sun T DJ + DJ Pixie

Jueves 22

Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, nº 4). 23 h. Nit de contes: Jordi Sanz & Co.

Dissabte 24

Benifallim. Plaça del Poble. 18 h. Partida de raspall
Plaça del Poble. 19:30: Teatre: Sin denominación de origen "Valencia acoge": "El superemigrante y los pastelitos de boniato"
Poliesportiu de Benifallim. Desde las 21 h. Sangatxo + Fabes Bollies + Jesus Lara y la D-Generación + Los Dingos + Els impresentables + Bakteria Social Organitza: Riu Viu, Ateneu Cultural El Panical, Asociació Cultural Insònit, Casal Jaume I - Centre Ovidi Montllor, Festeres de Benifallim. Col•labora: Cerol, Pub Hobby, Pub L’Escenari, El Barco Pirata. Recomana: El Gratis, Comarcal.net, Radio Activa
Aprofitem per convidar-los a la roda de premsa que tindrà lloc en el Casal Jaume I - Centre Ovidi Monllor (C/Vistabella nº 8, Alcoi) el proper dia 23 de juny, a las 12:00 h.

Per a més informació poden contactar amb nosaltres en moniaticfestival (at) hotmail.com o en

w3.arrakis.es/dissenyweb

Moltes gràcies i un salut

La organització del Festival Moniàtic

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat