Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
26juny Mani alliberament gai-les-trans
25 jun 2004
Recordeu! dissabte 26 juny 18:30 pça Universitat Barcelona: Mani per l'alliberament gai, lesbià i transsexual. Bloc indepe amb Maulets i Endavant.
A les 22h (pça Universitat) FESTA antihomofòbica! i en acabar aquesta festa...ni Metro, ni Arena, ni merdes! totes i tots a l'Hamsa: Festa solidària amb Okupem les ones (projecte de ràdio i TV pro moviments socials).
Canya contra l'homofòbia!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 26juny Mani alliberament gai-les-trans
26 jun 2004
totes i tots a les 18:30 a pl. universitat!!
contra el patriarcat i les seves imposicions!
Re: 26juny Mani alliberament gai-les-trans
26 jun 2004
Si molt bé i de fet estic d'acord en la major part de reclamacions, i sé que olt em titllareu de conservador: però pq defensem els transexuals, gent que s'opera per canviar de genere com si el genere fos algo que penja entre les cames o et sobresurt del pit?

Fa temps que em balla aquesta incognita pel cap. Sense anar més lluny trobo molt graciosa la reflexió que fan a la vida de brian: de que servirà que defensem el dret d'en "john" a tenir fills si no podrà tenir-ne pq no té matriu?

No sé trobo que la gent deuria aprendre a viure amb el que té, aprendre a acceptar-se tal com és. I evidentment que les opcions sexuals estan obertes, però no cal operar-se per mantenir relacions sexulas amb algú del teu mateix sexe. A més un tractament a base d'hormones carissim i que en general es pràcticat per empreses sense cap escrupol, les mateixes que volen jugar amb la genetica... no sé a on anirem a parar?

En serio si escric això no és per emprenyar a ningú, sols espero veure si hi ha algun argument coherent, més enllà de la llibertat d'acció que justifiqui que defensi els drets dels transexuals, o que si més no pugui justificar la seva reclamació de l'operació gratuïta per la seguretat social quan resulta que tantes enfermetats no estan cobertes i tants milions de persones moren cada dia degut a la manca d'atenció. I no dic que sigui culpa d'ells, però m'agradaria saber per quin set sous es barregen tantes reivindicacions que poc tenen a veure.

A veure quin dia sortim al carrer a demanar la gratuïtat de la liposucció per a les professions sedentàries?
Mariques a Egipte!
26 jun 2004
El que han de fer tota aquesta colla de maricons (operats o no) és anar a Egipte, que gaudiran d'una corda al coll de franc.
Com es pot barrejar patriotisme català amb mariconeria?
VISCA ELS TRIBUNALS EGIPCIS!!
Per un Bloc de Salut Homofòbica
26 jun 2004
En Ramsés s´equivoca en una cosa: aquests de CUP, Endavant i Maulets, no barregen mariconeria amb patriotisme. Senzillament ja demostren que les causes nacionals els importen un rave.

JERARQUIA CATALANA I ORDRE SOCIAL!!
Re: 26juny Mani alliberament gai-les-trans
26 jun 2004
En resposta a TALCOMSOC: Pos si,conservador un rato, perquè què vol dir què la gent hauria d'aprendre a viure amb el que té? Això també val per als miops? Fora ulleres? Qui neix amb llavi llepori ,que el deixen així? Aquí lo que s'està reivindicant és el dret que té tothom a viure la vida de la forma que te face més feliç, i potser és canviant de sexe.Si algú neix home però sent que la natura li està jugant una mala passada,perquè li agradaria disfrutar d'uns bons pits;la teua solució és que accepte lo "que dios dispuso"? És un argument molt carca. I lo de que reivindicar canvi de sexe pagat per la Seguretat,pos que menys,no? amb tot lo que ens arriben a robar.TOT ho haurien de pagar
Re: 26juny Mani alliberament gai-les-trans
27 jun 2004
Ramses i natural, que mascles que sou, que contents esteu d'un fet tan puntual com aleatori: tenir una polla entre les cames. Però el més fotut de la vostra patètica mentalitat segurament ve per una manca de follaje. Tantes palles sense alternar amb d'altres formes de sexualitat deuen crear forats negres al cervell, que quan s'estenen produeixen efectes brutals sobre les neurones. Aneu a dir tonteries a Egipte tots dos ja veureu que ve que tracten la vostra mentalitat.

Fora homòfobs feixistes. Que tothom estimi com vulgui, vosaltres continueu solets amb la vostra polla. Mascles.
Re: 26juny Mani alliberament gai-les-trans
29 jun 2004
"Sense anar més lluny trobo molt graciosa la reflexió que fan a la vida de brian: de que servirà que defensem el dret d'en "john" a tenir fills si no podrà tenir-ne pq no té matriu?": Torna't a mirar bé la peli, perquè pel que em sembla recordar a la vida de brian acaben defensant el seu dret a "ser dona" encara que la naturalesa li ho impedeixi.
Veig que encara hi ha gent q no sap diferenciar entre el que és identitat sexual i orientació sexual. Per posar l'exemple masculí, hi ha qui neix home i es sent dona, i hi ha qui és home i li agraden els homes, sentint-se content amb la seva identitat masculina. No s'ha de confondre, ni tampoc menysprear cap de les dues tendències. Les dues són igual de "naturals".
Colera camping CNT