Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: corrupció i poder
Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
La organización vaticana "JUSTICIA Y PAZ" que se esconde tras la falsedad de ser una "ONG" en sus ramificaciones por todo el mundo, pretende convertir a los Foros Sociales en cajas de resonancia de la doctrina social de la Iglesia Católica.
Yo acuso a la ORGANIZACION GUBERNAMENTAL vaticana JUSTICIA Y PAZ y sus satélites, inscritos como participantes del FORO SOCIAL DEL MEDITERRANEO, de promover subrepticiamente dinámicas contrarias al espíritu del FORO SOCIAL MUNDIAL que precisamente uno de sus representantes episcopales en Brasil, Chico Whitaker, contribuyó a fundar.

Acuso igualmente a JUSTICIA Y PAZ de pretender convertir a los FOROS SOCIALES en instrumentos de DIFUSION de la doctrina social de la Iglesia Católica.

Acuso a las distintas organizaciones satélites de JUSTICIA Y PAZ, liderados en España por Arcadi Oliveras, y en diversos lugares a hacerse pasar por ORGANIZACIONES NO GUBERNAMENTALES con recurso a la falsedad evidente de que DEPENDEN DE UN GOBIERNO, el del ESTADO TOTALITARIO DEL VATICANO.

Acuso asimismo a los miembros vinculados a estas organizaciones gubernamentales vaticanas de ejercer presiones personales intolerables contra personas libres de organizaciones ciudadanas que SON CRITICOS con sus métodos y maniobras, promoviendo su proscripción y haciéndolos objeto a través de distintas páginas web que controlan como los "INDYMEDIA", DE AMENAZAS de tipo PERSONAL.

Debido a estas amenazas y presiones, disintas agrupaciones ATTAC se han visto FORZADAS a ocultar su desacuerdo con las actividades de JUSTICIA Y PAZ, que son contrarias al espíritu unitario de los FOROS sociales, y singularmente en la promoción de FOROS SOCIALES segmentados por motivos raciales o religiosos.

Hago un llamamiento a todas las personas y movimientos que aspiren a la construcción de espacios laicos, sociales y democráticos a denunciar las maniobras de estas organizaciones gubernamentales vaticanas, que se esconden en siglas engañosas y cuyos objetivos de "evangelización" son totalmente contrarios a la justicia, a la igualad y a la libertad, a la vez que a la construcción de la paz.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
Yoooooo, soyyyy un trooooooolllllllll porque el mundo mehahecho asiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn, y porque nadie mehatratado con amooooooooooooooooor.
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
joder ahora resultará que las noticias o comentarios interesantes las ponen trolls y las de "sudaca and Cia" son las validas...ahiiii esa polisia...oing...oing...

Aunque no se que credibilidad puede tener un comentario asi, sin referencias contrastables.
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
A mi siempre me ha parecido que Jano Magaledro era de lo más cuerdo que hay en Indymedia. Tiene toda la razón en su lucha, no ya contra la Iglesia, sino contra el hipócrita cristianismo, una religión que no respeta la vida y que adormece a los miserables.

Vayan a Panamá, y comprueben como en este país la miseria, las pistolas, la violencia, y la droga campan a sus anchas en los ghettos, al tiempo que la única esperanza es.....ejem: Jesús y la otra vida.

Pero sobretodo, que nada cambie....y que la Iglesia siga molestando a los humanos, entrometiéndose en sus conciencias justamente para que nada cambie.
ke el vatikano kontrola indymedia ?
25 jun 2004
hay pruebas de eso (aparte de la palabra del magalendro o koko se llame)?
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
Ara en serio, acusar l'Arcadi Oliveres de "vaticanista" és força delirant. Fa temps que s'està intentant llençar merda sobre ell, com a punta visible d'un seguit "d'intelectuals" compromesos. Tothom és criticable, això és cert, però sembla que aquell qui destapa les misèries del cas "prestige" o porta a la llum la despesa real en armament de l'estat, entre altres coses, se'l vol desprestigiar com siugui.
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
25 jun 2004
De Justícia i pau, no en sé res i per tant m'abstenc de criticar-la, criticar sovint és molt fàcil i més si entrem en el dilema laicisme -religió, però s'ha de reconèixer, que actualment l'Arcadi ha treballat força per fer arribar una visió crítica dels fets que transcorren actualment, considero que através de les seves xerrades (de vegades a pobles remots com és el meu) ha fet arribar el pensament crític que altrament segur que no hagués estat així.
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
26 jun 2004
Doncs jo pel que conec de justicia i pau diria que de les moltes ong pancatoliques es de les qwue encara més bona feina fa. I evidentment que tenen un error d'origen al voler adoctrinar... però qui no ho fa?
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
09 jul 2004
que viculacion tiene Arcadi Oliveras con la ong setem?es esta una organizacion vinculada a justicia i pau?
Re: Jo acuso a la OG vaticana "Justicia y Paz"
22 jul 2004
SETEM es una más entre las decenas de miles de "ONG" promovidas por el Concilio Vaticano II a través de la enorme red multinacional de corporaciones católicas, su objeto es consolidar las diferencias de lo que ellos llaman "norte-sur", puesto que la "solidaridad" que predican no es sino la conocida "limosna cristiana", aunque en el caso de SETEM, existe alguna diferencia más bien de apariencia: en su página web ocultan quién es el en la actualidad PATRONATO DE LA FUNDACION SETEM, sí señalan el origen de la misma como una escisión de lAS ESCUELAS PIAS, no tiene relación con JUSTICIA Y PAZ más que en campañas en las que coincidirán dada su obediencia católica, pero JUSTICIA Y PAZ es directamente una agencia del Gobierno del Vaticano y SETEM es una fundación vinculada a un PATRONATO CATOLICO, no directamente dependiente del Gobierno vaticano como Justicia y Paz.


Nascuts el 1968

SETEM CATALUNYA és fill de l'esperit de 1968. En aquell mític any ple de projectes inconformistes naixia SETEM a Barcelona amb l'objectiu de promoure un cultura de la solidaritat internacional renovada i allunyada dels plantejaments "missioners" que fins llavors encara predominaven en la societat espanyola. En el primer butlletí de l'organització, de febrer de 1968, aquest nou ideari així s'expressava:

"En un temps en què els homes disposen socialment d'un potencial creador, productiu i organitzador capaç d'eradicar del món la misèria (...) és absurd que prediquem la resignació sistemàtica i espiritualitzada a una pobresa patida i no volguda, que ja no és fruit de la fatalitat, sinó d'estructures socials superables."

SETEM va néixer de la mà dels escolapis de Catalunya. El seu principal impulsor fou Francesc Botey, una persona compromesa durant tota la seva vida amb els sectors més pobres de la societat, tant de Catalunya com de Mèxic, on visqué els darrers vint anys de la seva vida. Altres persones de l'equip fundador foren Maria Grenzner, Antoni Sala, Miquel Martí i Francesc Barrachina, aquest darrer autor del logo de l'entitat.

Fins l'any 1984 SETEM fou un organisme intern de l'Escola Pia de Catalunya, sense personalitat jurídica pròpia, amb el nom de SETEM-Secretariat escolapi pel Tercer Món. L'any 1984 es constitueix com a associació independent amb el nom de SETEM-Secretariat escolar d'ajuda al Tercer Món. L'any 1988 es reformen els Estatuts i passa a anomenar-se SETEM-Servei Tercer Món. A partir de 1990 diversos document oficials de l'Escola Pia proposen estendre l'organització SETEM, fins llavors només a Catalunya, al conjunt de l'orde. Responent a aquesta crida entre 1991 i 1993 es funden 6 organitzacions més amb el nom de SETEM a Espanya i 3 a Itàlia, en molts casos sobre les bases d'altres organismes escolapis ja existents. L'any 1991 el SETEM de Catalunya passa a anomenar-se SETEM-CATALUNYA, i l'any 1995 els diversos SETEM espanyols creen la Federació SETEM.

Durant els anys 90 SETEM CATALUNYA experimenta un important creixement, coincidint amb el "boom" generalitzat de les ONG espanyoles. El número de socis i sòcies es multiplica en pocs anys i el pressupost passa de dos milions de ptes. a més de cent vint milions l'any 1998.

L'any 1998 SETEM CATALUNYA reforma els seus estatuts d'associació a fi d'adaptar-los a una realitat organitzativa cada vegada més àmplia i complexa, i crea alhora una nova Fundació, amb el nom de SETEM-Solidaritat dia a dia, amb l'objectiu d'enfortir les bases econòmiques de l'organització.

Avui la Federació SETEM d'Espanya està formada per 9 ONG autonòmiques. L'associació SETEM-Catalunya, la més antiga de les 9, és avui una entitat independent i democràtica, fonamentada en la lliure participació de tots aquells ciutadans que han volgut associar-se a l'entitat i col.laborar-hi de manera activa. Els més de 1.200 socis i sòcies de SETEM-Catalunya són els qui, mitjançant l'assemblea anual, acorden les línies d'actuació de la nostra ONG.


--------------------------------------------------------------------------------

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more