Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
26/06/04 - Vilafranca del Penedès - 23:00 - Mr. Fly Ska Band i Orquestra Alternativa
25 jun 2004
Els grups Mr. Fly Ska Band i Orquestra Alternativa actuaran demà dissabte a la plaça de Jaume I a partir de les onze de la nit en un concert obert a tothom.
concert_aniversari.jpg
Un concert amenitzat pels grups Mr. Fly Ska Band i Orquestra Alternativa serà la gran proposta festiva amb què tant l’Agrupament Escolta com el GEP tancaran demà a la nit a la plaça de Jaume I el programa d’actes que han organitzat aquestes dues entitats vilafranquines amb motiu de celebrar els seus respectius aniversaris. La plaça de Jaume I acollirà demà dissabte, a partir de les onze de la nit, un concert obert a tothom dels grups Mr. Fly Ska Band i Orquestra Alternativa que servirà per posar el colofó més festiu i popular als actes de celebració del 40è aniversari de l’Agrupament Escolta i del 20è aniversari del GEP. Com ja hem dit, el concert començarà a les onze de la nit amb l’actuació del grup Mr. Fly Ska Band, però per tal d’evitar que el personal no es mobilitzi fins més tard, els organitzadors han previst oferir dues combinacions al preu d’una fins a les dotze de la nit. Igualment, entre els cent primers usuaris de la barra que s’instal·larà a la mateixa plaça de Jaume I es distribuiran entrades per tal de poder accedir a la Sala Teatre després del concert. L’Orquestra Alternativa és una jove formació de músics de Manresa que toca música per divertir-se i per fer divertir a qui els escolta. Concretament, es tracta d’una banda que intenta trobar un atractiu equilibri entre el grup de rock i un grup de versions tipus orquestra. Per tant, el seu repertori combina temes originals amb versions conegudes i el resultat és una hora i mitja llarga d’espectacle divertit, jove, ballable i festiu.

Un grup de referència dins de la música jamaicana

Per la seva banda, Mr. Fly Ska Band és, com el seu nom ja indica, una banda d’ska nascuda l’estiu de 1997 a Igualada. Amb el temps, aquest grup ha anat creant el seu propi estil, però respectant sempre les bases de la música jamaicana més genuïna i inspirant-se en grups com ara Hepcat, Intensified, The Skatalites, The Wailers, Prince Buster o Jackie Mittoo. L’any 2002 aquesta banda va enregistrar el seu primer disc de llarga durada intitulat Musical Store Room, que està considerat com un autèntic magatzem de música jamaicana. I l’èxit obtingut amb aquest disc els va obrir les portes de dos dels més prestigiosos festivals d’aquesta música: el Ska X-plosion de Tàrrega i el Bluebeat Showcase de Rubí. Avui dia, per tant, aquest grup és considerat com un autèntic referent dintre de la petita gran escena de la música jamaicana a Catalunya.
Mira també:
http://www.el3devuit.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat