Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
NI AGRESSIONS NI CASAMENTS NI NEGOCI DE L’AMBIENT
LLUITEM CONTRA L’HOMOFÒBIA I EL PATRIARCAT
Una vegada més, hem tingut notícia dâagressions a parelles que mostraven en públic el seu afecte. pallisses motivades pel fet de tractar-se de persones del mateix sexe. De la mateixa manera que la violència de gènere o la desigualtat social entre homes i dones, les agressions a persones homosexuals vénen dirigides per una estructura sòlida, que és el patriarcat, i que entén i contempla lâhome heterosexual i monogàmic com la gran figura dominant dâaquesta societat. Aquesta estructura de dominació es regula per un sistema de rols basat en la submissió de la part oprimida sota el domini de la part opressora així, qualsevol relació entrepersones que no passi per lâassumpció dâaquests rols patirà les conseqüències i repressàlies que es tradueixen en marginació, aïllament, condemna moral,negació de drets etc.
El sistema capitalista i patriarcal considera lâhomosexualitat com una perversió i només accepta un model de sexualitat i un model de família: la familia nuclear composta per un home, una dona i la descendència que assegura la transmissió generacional de lâherència. Per aquest motiu, qualsevol persona que es desvïi dâaquest model és acomiadada, insultada, vexada o marginada.
Per tot això, sâintrodueixen tot un seguit de mesures o accions per intentar aparentar una falsa ânormalització de lâhomosexualitatâ? a partir dels patrons tradicionals dâuna parella heterosexual clàssica. Prova dâaixò nâés el matrimoni homosexual, que només serveix per intentar reproduir el model de família patriarcal. Això no és la solució, sinó que, al contrari, reforça el patriarcat com a únic sistema vàlid, és a dir, reforça l'opressió de gays, lesbianes i transexuals. Nosaltres no volem ser tant convencionals, oprimides i alienades com qualsevol matrimoni heterosexual. Volem ser lliures!
Amb els ghettos comercials i d'oci ens converteixen en negoci, i amb l'excusa d'una falsa llibertat, ens exclouen i ens autoexclouem de la societat. Sâintenta convertir la nostra bandera en una moda que, lluny de ser el símbol dâuna lluita,vol consolidar uns valors basats en el glamour de la roba cara, del consumisme, dels locals dâambient, dâuna estètica a base de gimnàs, de gomina, de modernitat... Ens pengen l'etiqueta de que som diferents i que aquesta diferència ens impedeix conviure i ser respectades per les altres persones.
La lluita contra l'homofòbia és la lluita contra el Patriarcat, en la que totes nosaltres hi hem d'aportar el nostre esforç. Hem de denunciar, assenyalar, lluitar i respondre a totes i cadascuna de les agressions perquè els Països Catalans mai seran lliures si no ho som, també, cadascuna de nosaltres.

CONTRA L'HOMOFÃBIA I EL PATRIARCAT, ESTIMA COM VULGUIS!!!

Endavant, Organització Socialista d'Alliberament Nacional

Països Catalans, juny 2004
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
Primer hauríeu d'escombrar dins de casa...
La ruïna del nacionalismer català
24 jun 2004
No cal allargar-se gaire en el comentari. L´independentisme català fomenta la influència de grups de pressió de degenerats, en lloc de promoure l´orgull català i la defensa contra l´ocupació espanyola.
Així va la nostra Pàtria.

VISCA CATALUNYA LLIURE!!!.

ORGULL NACIONAL, ORDRE NATURAL!!!
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
"sem" et pots explicar, tens alguna informació rellevant al respecte o és el típic comentari interressat, que només intenta crear espectatives? Tens problemes personals, i no saps com resoldre´ls? No has anat ultimament a la terapia de grup que et va recomanar el teu psicoleg? Tranquil/a el temps i la desintoxicació politoxicomana, et faran veure les coses d´altres maneres!
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
Francesc tens dos opcions:

a- si existeixes realment: fes-te capellà i veste´n a montserrat a predicar sermons, a la gent normal deixa´ns en pau.

b- si només ets un freaki (em decanto per aquesta última opció), podries desaparèixer
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
Francesc, no cal ni que assenyalem al degenerat no? Si et sobra temps podries anar tirant cap a les forces d'ocupació, que seràs tant ben rebut com ells a la "nostra pàtria".
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
24 jun 2004
"grups de pressio de degenerats" feia temps que no en llegia una de tant bona
Francesc em podries recomanar alguna web on es recullin expressions d'aquest tipus? per matar l'avorriment...
per cert un entreteniment divertit es veure aquells llibres dels anys 40 i 50 -tinc germans grans-, els capitols de "formacion del espiritu nacional" o el paper de la dona, etc. ... són genials, n'hi havia un que deia "arriba españa" i sortia un mapa d'España elevant-se amb unes fletxetes dibuixades a sota ... o aquells cartells que deien "bailes modernos: influencia del demonio" i es veia una parella ballant un tango...
tinc un llibre sobre desviacions sexuals -fet als anys 68-69- tota una perla, la més xula es la del "froteurismo", es tracta de ficar-se a les aglomeracions de gent i anar-se "froteurant" amb la resta de gent -com ahir a la revetlla al metro-, és veu que es una aberració d'allo més degenerada -no se si espanyola, aquest apartat no el cobreix el llibre-
D'acord amb en Francesc
25 jun 2004
Senyors d'Endavant: què tenen a veure els homosexuals i l'alliberament de la nació catalana? Senzillament res.
Per a aconseguir construir una nació el que cal primer és corregir totes les desviacions antinaturals. I no sotmetre's mai a la pressió de lobbies que cerquen dissoldre els bons costums.
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
25 jun 2004
Vaja, vaja, "desviacions antinaturals", "lobbies degenerats", Mateu i francesc són la mateixa persona, esteu fets l'un per l'altre, debeu ser dos dels quatre gats que votaven o voten a Estat Català. L'única desviació antinatural que veig aquí és la de la vostra trista existència, haurieu de relaxar-vos entre els dos, acaronar-vos, parlar-vos a cau d'orella i potser descobriu una relació molt profitosa que us donaria un alliberament al vostre més que segur erm sexual, la masturbació quan s'estira tants anys sense combinar-la amb sexe pot ser dolenta. Escriviu-vos, relacioneu-vos, agafeu-vos de la mà i descobriu el "degenerat" que teniu a dins. M'ofereixo per fer-vos de padrí de noces, sempre i quan s'arribi a la legalització dels "matrimonis".
Frikis vanguard ets un marica
25 jun 2004
Prou de mariconades!!!

Per cert, que no vaig votar Estat Català. Ara aquest partit està en mans de marxistes.
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
25 jun 2004
Com ets home et diuen Mateu, t'has parat a pensar que si fossis dona et diriem mateu-la. He posat que votaves o votes, ja he vist que ets de l'antiga guardia de nazis catalans. Estat Català en mans de marxistes???juas,juas,juas,juas......

Els únis degenerats sou vosaltres
Sóc un patriota
25 jun 2004
No, Frikis vanguard, no sóc un nazi català. El nacionalsocialisme és oposat a les bases ideològiques democràtiques del nacionalisme català. Tan sols sóc un patriota.
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
25 jun 2004
Hola Meteu, ja he vist que estem fets l´un per l´altre, si vols podriem quedar algun dia a l´Arena del carrer Aragó, i et convido a la primera copa i al que tu vulguis... guapo!
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
25 jun 2004
D´acord, quedem el dia 26, desprès de la mani contra l´alliberament gai, lesbià i transexual, jo no me la perdo.
Potser vinc acompanyat de les meves amigues, Vivi i Fani, segur que ens ho passem d´allò més bé a l´Arena, i desprès el que tu vulguis...guapeton!
Re: Manifest d'ENDAVANT en motiu del 28-J
03 abr 2005
A part de lluitar contra el patriarcat perquè no lluiteu alguna vegada contra Espanya? Ai no que això us ho tenen prohibit els policies secretes que us financen. O l'independentisme s'allibera dels sectaris o els sectaris acabaran amb l'independentisme. Si no vols que et barregin la lluita per la independència de Catalunya amb la defensa de les foques de l'àrtic: fes-te 33
Sindicato Sindicat