Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
24 jun 2004
La CUP i Endavant organitzem a Vilafranca del Penedès diversos actes al voltant del 28 de juny dia de lluita per l'allibermant gai, lesbià i transsexual sota el lema "Només la lluita ens farà sexualment lliures", podeu consultar els actes a l'agenda de la web www.cupvila.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
24 jun 2004
en serio no ralleis k sakais 4 votos, la gente pasa de vosotros coño
lesbianes k no ai mas k lesbianas i marikones en ese prtido
Visca Catalunya sana!!!
24 jun 2004
He afegit un comentari al manifest d´"Endavant". Ara veig que també la CUP -tal com era d´esperar- també s´ocupa i preocupa de defensar els qui ja ostenten el poder i la influència (els lobbis homosexuals).
Els comunistes només poden generar aquesta deixalla, porta adequada a l´espanyolisme relativista. Fins que el patriotisme català no es desprengui de l´hegemonia esquerranista veurem l´estalada enarborada com a símbol per drogaddictes i lúmpens indisciplinats i inconstants.
Catalans, diguem PROU!. Nosaltres no som d´eixe món.
Re: Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
24 jun 2004
Frances i altre, no pretenc entaular un debat esteril amb gent que te dues neurones, una de les quals deprimida pel seu propi tamany i l´altre permanentment embriagada del propi ego de ser l´altre neurona i no ser la petita.
Simplement us diré que amb personatges com vosaltres, cada dia hi ha més motius per continuar lluitant i que evidentment, vosaltres no heu lluitat en la vostra curta i traumetica vida, però que potser algun dia descobriu noves realitats, alguna persona del vostre propi sexe que us doni morbo, o fins i tot descobriu el vostre costat femení, llavors alliberareu el vostre masclisme capitalista i trencareu amb les vostres pròpìes normes.
A tote dues un petó ben gran!
Re: Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
24 jun 2004
La lluita continua!!!!
Re: Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
25 jun 2004
"no ralleis" potser no estàs informat però la CUP no va treure "4 votos", a Vilafranca concretament, va treure més de 1000 vots a les municipals i tenen un regidor, i encara que no el tinguessin tindrien tot el dret a exposar els seus actes, si et rallen tant, perquè entres i els llegeixes??
Re: Actes 28J a Vilafranca (CUP+Endavant)
01 jul 2004
d'on surt tanta merda homòfoba? estima i folla com vulguis!
Visca la CUP! Visca Endavant! Vilafranca comunista i plurisexual!!
Sindicato Sindicat