Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
[Maulets] Combatem l'homofòbia >> destruïm el patriarcat!
23 jun 2004
Manifest Nacional de Maulets, el jovent independentista revolucionari en motiu del 28 de juny, Dia Internacional per l'Alliberament gai, lesbià, bisexual i transsexual
Carrer Amàlia 16 baix : 08302 : [+34] 93 757 25 31 : Mataró : [el Maresme] :
glbt ARROBA maulets.org
> www.maulets.org >

Manifest Nacional > Dia per l’Alliberament gai, lesbià, bisexual i transsexual

Combatem l’homofòbia >> Destruïm el patriarcat!

Actualment, gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals no gaudeixen de llibertat. Dir el contrari pot respondre a la mentida o l’autoengany. Di a dia veiem com els nostres drets no són els mateixos que el del i les heterosexuals. Des del punt de vista legal, una malanomenada democràcia basada en el capitalisme mai donarà els drets que pertanyen al col•lectiu homosexual. L’homosexualitat, així com tot allò que s’escapi del model tradicional d’organització familiar fa tremolar l’estructura d’una societat basada en el consum i la llei d’oferta / demanda.

Gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, dones alliberades, totes són objecte d’atacs, tàcits o públics, per part d’un sistema socioeconòmic que no ens accepta perque per definició no pot fer-ho. Aquest és le sistema patriarcal, base de tota societat que es manté gràcies a l’explotació de molt per part d’uns pocs.

Si no sóm com el sistema patriarcal i el sistema capitalista volen i a més a més anem en contra per definició de la moral judeocristiana, com actua el sistema i què hem de fer nosaltres?
- El sistema ens ha d’assimilar coma element de consum i per això crea espais, estereotips, tòpics i fins i tot barris, per tal d’incorporar-nos en aquest mecanisme de producció i consum. També passem per ETTs, patim contractes escombraria i l’explotació, l’accés a la vivenda també és impossible... Iguals en allò negatiu però discriminats en allò positiu. Ni PSOE, ni ERC, ni ICV, ni cap del grans partits de l’estat i la UE són garantia de llibertat ni igualtat, sinó tot el contrari. Sota matrimonis, parelles de fet i altres estratègies político-legals només volen el silenci. Les grans associacions de gais, lesbianes i transsexuals callaran amb el matrimoni, només són una peça més de l’engranatge electoral dels grans partits. Després del matrimoni, 25 anys més de silenci que ja ens hauran donat prou.

- No n’hi ha prou amb demanar mesures legals per aturar les discriminacions. Tampoc n’hi ha prou demanant que les agressions homòfobes no quedin impunes. Només faltaria que haguessim de suplicar per la nostra vida. Cal destruir el patriarcat per avançar cap a una societat justa i sense diferències per raó de gènere, orientació sexual, físic, raça, origen... I aquesta és l’única solució, l’únic camí possible per assolir la plena llibertat i igualtat entre persones. I aquest és un pas més per acabar amb el sistema capitalista i construir una societat de persones lliures als Països Catalans

Visca la Terra!
Països Catalans, juny de 2004.

[>Combatem el capital : Recuperem la terra>]
Mira també:
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] Combatem l'homofòbia >> destruïm el patriarcat!
23 jun 2004
Sempre comunicats, sempre grans consignes, sempre pintades, sempre paraules i més paraules...

PERÒ ON CONY ES LA LLUITA REAL??
ON ÉS LA VOSTRA REBEL·LIA? A les samarretes?
Re: [Maulets] Combatem l'homofòbia >> destruïm el patriarcat!
23 jun 2004
caram supporter... i la teva lluita real on para? estàs a algún lloc que faci res massa diferent (sense comunicats, ni estratègia, ni organització, ni presència territorial...)?

vomites perquè tens boca o perquè és el que t'han dit que queda bé? quan baixarem de Collserola amb fussells, rollo Bassáiev?

apaga la playstation

a cagar a la via
Sindicat Terrassa